Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna ziua burticutelor!

Am facut analiza de dozare anticorpi B (incompatibilitate de grupa, eu 0 el b3) si au iesit crescuti. Pana maine cand ma duc la medic puteti sa-mi scrieti dc v-ati mai confruntat cu asa ceva.

+ 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

ramsan nu mi-e team#259; c#259; voi fi rotund#259;, sunt constienta de asta. Ma intrebam de ce 2 kg intr-o singura luna! atata tot... nu te supara asa de tare singurul lucru care imi lipseste acuma este talia. in rest port aceleasi haine ca acum 5 luni!

eu nu tin regim acuma, sa nu ma intelegi gresit, asta mananc eu de cand ma stiu. am facut sport toata viata si am fost educata de mica sa am un regim alimentar extrem de sanatos.

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Ioana, eu citisem ca se pun 0.5kg/sapt de la un mom. dat incolo, in medie. Si, bineinteles, la unele persoane nu se aplica. Poti pune mai multe la inceput si mai putine catre sfarsit sau invers. Si sunt anumite alimente care te ingrasa de la o zi la alta, gen castane .

Trebuie sa caut detaliile din carte sa ti le trimit, daca te intere.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Am tot vrut sa urez fetelor noi la odiseea noastra bun venit si sa aveti parte de o sarcina frumoasa, usoara, cu amintiri super si bebei sanatosi, voiosi si isteti!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

nu am scris prea des pe acest forum, dar acum simt ca-mi plesneste capul: am venit de la eco cu o mare dezamagire si parca inca nu realizez ce sa intampla.
doctora a constatat ca am lichid amniotic putin si l-a analiza anticorpi anti cardiolipinici IgM pozitiv.
mi-a recomandat sa merg la dr. uscatescu de la fundeni, dar simt ca pana luni imi explodeaza capul.
cert este ca mi-a zis ca as putea pierde copilul oricand, iar asta ma da peste cap.
mai am un baietel dar si acest bebe de 15 sapt. este asteptat cu mare dragoste.
sper sa fie totul bine chiar daca ar trebui sa fac un tratament dureros si de lunga durata.

Madiyrizi, ceva vesti ne aduci??? Ce a zis medicul? Sper ca totul e bine.

Din cate am citit depinde care e gradul de oligoamnioza (cred ca asa se numeste). Stiu ca pot fi cauze din partea mamei sau din partea fatului, insa mai stiu ca se recomanda minim 2L de apa pe zi pt mama! SI mai stiu ca daca lichidul putin e detectat inainte de 36 de sapt., cum e si cazul tau, se poate introduce lichid amniotic suplimentar si investiga posibilele cauze si eventual trata.

Hai fii optimista si vezi ce zic doctorii .

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...fetelor, multumesc mult, de eco..ce sa zic?... eu sunt foarte monitorizata...primul meu bebelus a murit...asa ca acum atat medicul meu cat si eu nu mai stam sa ne gandim ce si cum...acum actionam..
Bebe e bine, sta cuminte pana e deranjat de medici , e sanatos...sper din inima sa fie baietel...dar am visat baietelul meu ingeras care mi-a zis ca o sa vina "repede-repede o fetita"... asa ca nu stiu..o sa vad..

Monica nu mi-am rezolvat nimic..o sa intru la 7 luni in prenatal..pana atunci o mai duc cu medicale...
...am vb cu Alina (alunelsialbinuta) chiar cu o ora inainte sa moara si mi-a zis ca nu e avantajos deloc cu risc maternal..deoarece pe perioada de risc maternal as lua 75% din salariu, apoi 2 ani as lua 85% din cei 75%din risc maternal... ..asa ca nu am rezolvat nimic...

...asta este...ne suportam reciproc inca cateva luni...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Trebuie sa caut detaliile din carte sa ti le trimit, daca te intere.

daca vrei sa-mi trimiti detaliile iti raman recunoscatoare. multumesc mult de tot

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mai fetelor, ajutati-ma!! nu mai pot de picioare, s-au umflat iongrozitor , am venit cu pantofii la munca si m-am descaltat ( tot de umflat picioare), acum nu ma mai pot incalta cu ei . e ingrozitor. voi ce faceti in situatii d-astea?? ati patit si voi? sau sunt singura elefanta?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

mai fetelor, ajutati-ma!! nu mai pot de picioare, s-au umflat iongrozitor , am venit cu pantofii la munca si m-am descaltat ( tot de umflat picioare), acum nu ma mai pot incalta cu ei . e ingrozitor. voi ce faceti in situatii d-astea?? ati patit si voi? sau sunt singura elefanta?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

eu nu am p#259;tit. cred ca ar trebui sa vorbesti cu medicul tau. s-ar putea sa retii apa si atunci trebuie sa-ti recomande ce sa faci. incearca sa stai cu picioarele pe un taburet sau ceva. poate te ajuta. si noaptea poate poti sa dormi cu ele pe o perna. eu asa fac!

Ioana 21+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Techila daca retii apa, ar trebui sa renunti la sare...chiar si la painea facuta cu sare...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Techilla, asa-i... se pare ca retii apa si trebuie sa renunti la sare (cand am fost la dr , la un momentdat, era o burticoasa, care era umflatica si asistenta i-a zis ca retine apa si sa renunte la sare neaparat). Vorbeste cu medicul tau, oricum...

Loredana 19+ Maia-Raisa Roni-Cristian08.02.2007

http://atelierroloco.blogspot.com/

Mergi la inceput