Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)
Raspunsuri - Pagina 12
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui THEA22 ,Iulika! multumesc, am reusit activarea. THEA2220+ cu''Matei Alexandru "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1" |
Gata ai PM..Sper så reusesti.....
Iulika, cea mai fericitå 23+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Miha74 felicitari pt fetitza perfecta..Tre sa fii super fericitå..Am vazut pozicile cu Matei si vreau sa zic ca m-a cucerit..Så fiti sånåtosi sunteti o familie taaaare frumoaså
raluk16 spune:
Buna seara!
Miha, felicitari pentru vestile bune! Deci tu erai cu cretisoara. Eu ma tot intrebam de ea, ca as vrea s-o iau. Si mi-am amintit de ea acuma, cand Bia avea probleme cu uterul.
Fetelor, sunteti minunate in poze! Am vazut si multe poze noi, noroc cu Lutoniana ca mi-a atras atentia. Sunteti superbe. Ce-mi plac burtile voastre!
Bia, sper ca esti mai bine!
As vrea si eu parola de la mailul comun, ca poate va pun si eu poze.
16+
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Buna seara! Miha, felicitari pentru vestile bune! Deci tu erai cu cretisoara. Eu ma tot intrebam de ea, ca as vrea s-o iau. Si mi-am amintit de ea acuma, cand Bia avea probleme cu uterul. Fetelor, sunteti minunate in poze! Am vazut si multe poze noi, noroc cu Lutoniana ca mi-a atras atentia. Sunteti superbe. Ce-mi plac burtile voastre! Bia, sper ca esti mai bine! As vrea si eu parola de la mailul comun, ca poate va pun si eu poze. 16+ |
Trebuie sa iti activezi PM-ul ca sa iti trimit mesaj privat..Am scris in pagina trecuta cum se activeaza PM-ul
raluk16 spune:
Multumesc. Hmmm, nici nu ma gandeam ca nu mi-e activat, ca am primit mesaje private pana acum. As fi crezut ca asta inseamna ca e activat.
16+
raluk16 spune:
multumesc mult! Acum voi putea intra si pe mailul comun sa vad listutele pe care le-ati pus.
16+
raluk16 spune:
Ahaaaaa, deci erau si poze care nu le vedeam daca nu aveam parola... superbe sunteti, fetelor! Am pus si eu acuma poze.
Eu am fost grasuta toata viata (de fapt acum am greutatea din liceu, dar eram cea mai mare din clasa ). Si in timp, prin mult efort, o dieta stricta continua de vreo 10 ani si foarte mult sport, reusisem sa fiu mai "fit", chiar daca slaba n-o sa pot fi niciodata.
In primele 10 saptamani de sarcina (din care doar 6 sunt de fapt cu bebe, nu?) pusesem 10 kilograme. Pana in saptamana 15 mai pusesem 5, deci in total 15. V-am mai spus ca nici doctorul nu ma cearta, ca primele 3 le-am pus in prima saptamana, cand am aflat de sarcina si am renuntat sa merg la sala si la inot (la antrenamentul meu zilnic, 7 zile din 7, de 3 ore pe zi). Apoi, cu greturile, am pus la greu, ca puteam manca doar paine prajita si cartofi. Si meniul meu de 700 de calorii de dinainte de sarcina cuprindea doar legume si fructe crude, si uneori lapte si cereale integrale. Pe care pana saptamana asta nici nu le puteam vedea, ca imi era rau...
De ce va spun toate astea? Pentru ca sunt cam obsedata cu silueta, din moment ce ma chinuiam atata sa o mentin cat de cat. Pentru ca la inceput, cand v-am vazut pozele, m-am speriat, ca burta mea de grasime era deja mai mare ca a voastra de sarcina, chiar daca eu eram cu cateva saptamani in urma voastra. Acum mi-am mai revenit psihic, ca am vazut cateva burtici mai marisoare (din cauza bebeului, nu a grasimii) foarte frumoase. Si m-am mai linistit, ca de doua saptamani nu am mai pus nici un kg, maine fac 17 saptamani si am tot surplusul de 15 kg. Si abia astept sa ajung pe la 20-22 de saptamani, ca am vazut si la voi, ca atunci se mareste burtica dintr-o data foarte tare! Si aratam si noi a gravidute!
Bine, nu ma mai enervez singura sa va spun cat ma streseaza ca am facut celulita pe talie, pana acum aveam doar pe fund si coapse. Si mi-au aparut si mandrete de cosuri pe spate, de nu imi vine sa ma dezbrac cu cineva in zona...
16+
diana_n spune:
Azi in USA e Mother's Day, iar sotul m-a nominalizat pentru premiul "Mother of the year". Am castigat !
Si sa nu uit, uitati un www.mywebspot.tv/play.php?vid=112" target="_blank">cantec despre cuvintele folosite de o mama intr-o zi .
Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005)
adimercedes spune:
citat din mesajul lui diana_n Azi in USA e Mother's Day, iar sotul m-a nominalizat pentru premiul "Mother of the year". Am castigat ! Si sa nu uit, uitati un www.mywebspot.tv/play.php?vid=112" target="_blank">cantec despre cuvintele folosite de o mama intr-o zi . Diana 22 saptamani si Peter (3 oct 2005) |
Diana, felicitari pt nominalizare si pt premiu !!!
Si la noi a fost duminica, pe 10, Mother's Day si sambata am fost trimise in parc sa poata lucra daddy. Si apoi am tras de timp prin mall si cand am venit acasa, era curat, jucarii stranse, vasele spalate, trandafiri albi pe masa... Ce mai?! Nici nu am ajuns sa ma dumiresc bine ca am auzit batai la usa. Eram moarta de somn, abia asteptam sa bag copilu' in pat si sa ma trantesc si eu la orizontala. De unde?! Au venit 2 cupluri prieteni de-ai nostri, unul din ele cu un copil de 8 ani. Lisa a fost ff incantata sa stea sa se joace cu el, au mancat impreuna la masa, ca am facut bbq (peste, creveti, vita, porc), salata etc. Am primit si un cadou ieri seara.
Sunt obosita, insa am avut un weekend superb, alaturi de prieteni dragi! Lisa insa nu m-a scutit de alergatura si oboseala.
Acum fug ca am de lucru o gramada
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
adimercedes spune:
citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata, si bun venit fetelor noi care au stat dupa perdea pana acum Pe zi ce trece ....sunt tot mai confuza Eu am vazut aici un raft plin cu mameloane din plastic si silicon si daca merg sa cumpar de care sa iau ??? ..si mai am cateva zeci de astfel de intrebari. Ieri m-am apucat sa ma uit la niste filmulete cu nasterea si m-am mai relaxat ca am vazut ca are totusi loc pe unde sa iasa.... Si eu sunt in categoria "gratis si fara cifre" asa ca nu stiu nimic de analizele mele si nici ce reprezinta numerele voastre .... Ecografia mea "anomaly scan" a avut loc la 20 sapt si 5 zile si a fost 2 D. Am un brat de grafice in dreptul caroroa scrie NORMAL. Atata vreme cat Bebitza este normal eu pot dormi linistita noaptea chiar daca nu i-am vazut fetisoara asa cum am vazut in pozele 4D, pe net. Am luat totusi o poza cu el care a costat 5£ si este foarte dragut micutul meu capsoman. Am optinuea sa merg la privat pentru gender scan si altele dar nu imi permit si in plus nu vreau sa caut probleme acolo unde nu exista. Felicit cu mare drag fetele fara bubite, Doamne ajuta !!!! Eu am o stare ciudata, psihologica, pentru ca mi se schimba corpul in fel si chip. Merg din ce in ce mai incet, obosesc putin cand urc scari, astea in conditiile in care sunt o mare agitata si energica din fire. Sotul ma innebuneste de cateva zile ca "s-a dus pe apa sambetii mijlocelul tau"...si cand termina cu astea incepe cu "parca te transformi la fata".....si astea nu fac decat sa ma faca sa constientizez ca sunt gravida in adevaratul sens al cuvantului. Ce a fost pana acum parca era apa de ploaie, serios, asta simt. Toate aceste transformari ma fac sa incep sa imi pun intrebari cu privire la responsabilitatile care vor aparea, daca ma voi descurca, daca voi fi mama ideala pe care o am in minte...conturata. Acum va las ca trebuie sa plec la lucru dar vine sfarsitul de saptamana si poate prind si eu mai mult loc liber la computer.....daca nu macar niste somnic bun si gras sa prind Va imbratisez si va ,multumesc pentru atatea randuri pline de invataminte. Cea mai fericita 22 + cu |
Lutoniana, eu am luat mameloane de la Avent, mi s-au parut fff bune calitate. Si la spital tot de astea aveau de vanzare, in caz ca nu ti-ai adus de acasa.
In legatura cu schimbarile fizice, astea sunt doar unele dintr-o serie lunga . Dar e ok, ca apar treptat si aveti timp sa va obisnuiti cu ele (zic tu si sotul).
Arata bine leaganul, sper sa se si materializeze la voi la usa.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009