Burtici fericite de septembrie-octombrie (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna fetelor,

nu stiu daca ma mai tineti minte...la inceputul odiseei voastre scriam in speranta ca ma voi "lipi" de voi...nu a fot sa fie..dar sunt in urmatoarea de nov-dec 2009.
Am o intrebare....am ramas insarcinata la 7 luni dupa o alta nastere...acum 3 zile l-am simtit prima data pe bebe, apoi si in ziua urmatoare...si de atunci nimic...
..a mai patit cineva asa????

...poate o sa nasc si eu totusi la sf de octombrie...medicul a zis ca voi naste intre 28 oct - 4 nov...voi avea cezariana.

Sanatate va urez, sarcini usoare in continuare..

Cami, eu am patit asa. L-am simtit pe bb acum mai bine de 2 sapt si de atunci, parca nimic. Poate toate "zvacnirile" alea musculare sa fi fost miscarile lui bb. Dar eu, fiind obisnuita cu "programul" si activitatea intensa de la Lisa, acum sunt cam paranoica. Desi imi zicea sotul ca am avut si la Lisa momente cand ma plangeam ca nu o simt. Insa parca eram mai relaxata. Acum cand stiu la ce sa ma astept si nu se intampla asa cum "stiu", cad in paranoia

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fetelor! Va doresc o zi buna si o saptamina usoara!

Si va invit la o cafelutza cu muuuuult lapte!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata dragelor!

Felicitari pentru vestile bune!

Eu sunt acasa, m-am hotarat sa stau o saptamana in medical sa ma mai odihnesc pentru ca am niste dureri in partea de jos....offff si ma inscriu si eu la paranoia cu simtitul lui bb, parca nimic nu simt....oooof

Va pup si va doresc o saptamana buna!

19+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor, mie nu mi s-a parut ca a miscat....chiar a miscat bebita...
..acum oare de ce nu mai misca???... ca sa ma dau eu cu capul de toti peretii???
...offfffff..si la Tg mures ajung numai in iunie..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata soare

O zi si o saptamana excelenta va doresc.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

...in schimb nu ma lasa durerea de burta...nu ma doare foarte tare, dar ma doare...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cami, eu nu l-am simtit pe bebe deloc pana la vreo 18-19 saptamani. AM avut senzatia la un moment dat pe la 14-16 (nici nu mai tin minte) dar cred ca erau doar gaze sau altceva si dupa aia pauza. SI paranoia cat cuprinde. Sa iti faci griji daca nu o sa-l simti pe la 20. Acum e totul ok e foarte mic si nu are putere

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 21+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

sper sa fie paranoia mea...sa nu fie nimic grav...sa stea acolo sa creasca sanatos...si sa se nasca la fel de sanatos...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Buna dimineata!

Dau si eu o ! Poate se trezesc burticile!

Daca tot eram la capitolul poze, ma laud si eu cu pozele de la ultima ecografie ca sa vedeti ce picioare lungi are fetita

toate mamicile!
O saptamana frumoasa!

21+ cu

Floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata burtici!!!
Eu am lipsit putin din peisaj...eu de lunea trecuta sunt in medical si cred ca nici nu ma mai duc la serviciu pana nascsi am fost plecata la mama acasa...Doamne ce bine a fost!!!Apropo mi-am gasit acolo rochie de mireasa de inchiriat...ca nu are rost sa mi-o cumpar la criza asta economica...plus ca e noua nouta, acuma mi-o comanda dupa mine.

Camy, ma bucur ca ni te-ai alaturat!! Si eu am zile cand nu ii mai simt pe bebei, nu te panica.

Alex, f bine ca stai acasa sa te odihnesti!E f bine acasa!

KIKI 19+ cu

Mergi la inceput