Copilasi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
corianai spune:
Monique uram si noi nastere usoara, pupam, tinem pumnii si asteptam vesti
Rox am vazut si io pozele de la botez, felicitari Evei
Noi mergem la dr azi sa vedem ce idei mai are ca io mi-s deja cu nerfii la pamant ma tot gandesc ce tampenie de infectie poate fi asta care nu iese la anlize... poate fi altceva? dar atunci de ce raspunde la tratamentul cu antibiotice? etc, etc o mie si una de intrebari... si nu stiu ce sa ma mai fac....
roller025 spune:
Monica, nastere usoara! Si bebe sanatos si mancacios si dormicios!
Vazut poze cu donsoara Eva. Fromoasa, fromoasa, vazut si cavalerii Pat si Luca si restul participantilor.
Cori, poate se rezolva pana la urma. Sanatate Evei!
Daria, spor la shopping!
Io am tras ieri o tura de shopping din care m-am ales doar cu un tricou, dar am luat lucruri copiilor si scule sotului Tre' sa gasesc magazine in care nu se vand lucruri de cupii....
Ma'c la munci...
leeloo2004 spune:
Pozele promise (cele din weekend):
http://family.webshots.com/photo/2701144800050279906ybktci?vhost=family
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
F5, F5, ceva vesti de la Monica?
Eu am plecat ieri mai devreme, am avut sedinta la gradi si azi imi iese pe ochi plecarea...
carmenp spune:
nika vesti, or` fi dormind inca
corina, sanatate evei, imi pare rau sa te vad suparata
vazut pozele cu tenismenu`
pies, tari mi`i drag frumushelu` ala de cinta linga stefan
maaria spune:
Eric a venit pe lume la 14.30, are 3.450kg si suntem bine.
Doamna Bibi, sa-ti traiasca!
g_ioana spune:
Felicitari Doamna Bibirefacere usoara!Eric bine ai venit pe lume,sa fi sanatos,cuminte si mancacios!
Am admirat o fetita cuminte si foarte frumoasasi doua mamici sexoase,Roxi si Vivia..doi baieti cucuieti Tudor si Stefan tenismenu..iar bonus,solistul de la directia 5,meii si mie imi place vocea lui si nu numai