Copilasi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
roxanaz spune:
Eric bine ai venit!!!! Monique, felicitari, sa iti traiasca baietii si sa te bucuri de ei!!!
alice2004 spune:
Bine ai venit pe lume, Eric ! Monica, refacere rapida si sa iti traiasca baietelul, sa creasca mare si sanatos !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roller025 spune:
Buna seara!
Eric, bine ai venit pe lume! Felicitari, mamico, si refacere usoara!
Vazut poze cu tenismenul! Fromosi baietii, Gabi!
Am reusit sa mai adun ceva pozute si de la noi, mai noi si mai vechi, va invit la vizionari.
http://family.webshots.com/album/571993150AEBbTO
O seara buna!
irrinuca spune:
First thing first: DOAMNA BIBIIIIIII Hip Hip Hurray! sa va traiasca Ericutzu!
am vazut pozele din weekend de la toata lumea, ah ce invidioasa sunt pe vremea de acolo, ce soare, ce iarba mare si netunsa, ce tricouri cu maneca scurta, ce shepcutze si fitze si fustitze. Fiu=meu se duce inca la scoala cu maieu + camasa cu maneca lunga + pulover + geaca
I-am luat si lui un tricou de vara si sta inca pe umeras. Am avut o singura zi mai insorita, sambata trecuta, cand am facut pozele le Alexandra Pallace, dupa care a inceput un vant din asta turbat care nu se mai opreste. de maine se strica vremea si mai rau. ahh
Mamagiuliei, mi-au dat lacrimile, suntem noi oare worthy de asa frumusete?! Ah, Andy e de acord ca a vazut o "little princess\". Trimite-mi te rog adresa, andy vrea sa-i trimita un barzdei card.
Neaparat pink.
Andreea s, poti sa treci sambata seara? ei pleaca in fiecare zi la tzara ca sunt in constructii, si vin cam seara pe la 7 jumate - 8 cred. Duminica sunt acasa probabil, din cate stiu nu prea merg si duminica. Imi pare rau ca e atata deraj pentru un pachetel asa de mic, daca n-ar fi asa de greu cu transportul si dimensiunile as fi ales altceva pentru el. Sper totusi sa reusim sa il inveselim catusi de putin, Un cadou e un cadou, oricat de simplu, si copiii se bucura de orice surpriza. Andy ma intreaba mereu cand vin de la serviciu: Ce mi-ai adus?
Adrian (sotul nou) care ma urmareste mereu cand scriu pe forum (ca tot nu intelege nimik), a insistat sa va spun "hi" din partea lui
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
BLUE ANGEL spune:
Bine-ai venit pe lume Eric !!!Felicitari Monica si refacere rapida !!!
pupam toata gasca -n cor
polux spune:
Bine ai venit pe lume Eric, pui mic si drag. Monica sa-ti traiasca flacaii si sa te bucure pana la adanci batranete.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
roxanaz spune:
neata neata
a fost ditai furtuna azi noapte pe aci, noroc ca acum e din nou soare.
Irrinuca, "hi" si in partea noastra pentru Adrian. ce vreme nasoala la voi, grrr...
ma duc sa vaz pozele restante...revin.
sa aveti o zi excelenta!!
leeloo2004 spune:
Neata!
Felicitari Dna. Bibi si refacere usoara! Bine ai venit pe lume ERIC!!!!!
Dana - ce mi-au placut pozele!! Mi se pare mie sau Vicu seamana cu sotu', iar Paulica cu tine? Oricum, asta mic e un ochios! Si mi-a placut ca l-ai imortalizat si pe Base...
Pentru fanele de solist de Directia 5 - nu vreau sa va dezamagesc, dar pe cit de frumos cinta, pe atit de "neterminat" este...adica are picioarele foarte scurte, zici ca torso-ul e al lui si picioarele ale altcuiva...
Ma duc ca trebuie sa intru intr-o intilnire, plus ca la prinz avem si o simulare de incendiu...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.