Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DoamnaBIBI,
felicitari pentru bbERIC

Si ca tot ma gandeam zilel trecute cat sufar io de singuratati si cum ne-a parasit cuscra-Ema
Irrinuca hehehe, dam pm cu adresa de yahoo.
Si Giulia intreaba mereu ce mi-ai adus

Merg sa vad pozele

Btw, ieri la sedinta s-a hotarat ceva, apoi la juma` de ceas au ramas cateva mamici afara si au hotarat altceva. Dar nu mai pun la suflet, eu datoria mi-o fac, datoare nu raman.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

bun venit pe lume Eric, refacere usoara d-nei Bibi

Irrinuca, multumesc ca ti-ai impartasit experienta cu mine, cu noi.

Stiti ce fantezie tot am eu? sa ma mut la constanta ca sa pot merge pe plaja in fiecare weekend, nu ca sa stau sa ma coc la soare, doar ca sa ma plimb pe fazeza, sa cern nisipul printre degete, sa ascult pescarusii, sa ma plimb cu barcuta si sa las valurile sa ma fugareasca in perpetuul lor dute-vino:)

o zi buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Monique felicitari, sa va traiasca puiul mic, sa fie sanatos si mancacios, sa creasca mare si voinic si sa va aduca numai bucurii
Am fost ieri la dr, eu il intrebam pe el ce-i de facut, el ma intreba pe mine ... incercam un antibiotic mai puternic desi pare al naibii de suspect ca nu se vede nici o infectie la cele 12 uroculturi pe care le-a facut pana acum... ma tot gandesc, daca nu e infectie, atunci ce s-a intamplat in octombrie cand a inceput treaba asta, pt ca Eva nu avea problemele astea inainte?? Si dr se intreaba acelasi lucru si ridica din umeri...
cred ca o sa deschid un subiect, dar intreb mai inatai aici, stie cineva un urolog de copii bun in Buc?? Ma gandesc sa mai aud o parere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Offf, Cori, ce rau imi pare ca nu gasiti cauza.

Gabi, multumim de aprecieri. Si io cred ca Victor seamana cu sotul si Paul cu mine. Macar la culoarea pielii Ca la narav, Victor seamana cu mine...

Lia, pai muta-te mama la mare IO mi-as face casa pe plaja intr-o insula, unde nu e tzunami si unde e soare si cald si briza non-stop.

Daria, ce-mi plac mie persoanele care isi spun parerea pe la colt, dupa ce in fata au zis altceva...

Hai o zi buna!

Mergi la inceput

Corianai, sper sa gasiti rezolvarea problemelor, imi pare tare-tare rau, poate cu noul antibiotic va fi mai bine, Doamne ajuta

Am vazut 4 feciori frumosi-frumosi, ca mamicile lor Leeloo si Roller

Mey, la gradi au ramas 18 copii si strang 20 lei / copil, din care sa fac 1 plic educatoarea + 2 ingrijitoarele, ceva pt profa de engleza si ceva pt profu` de sport Si un minibanchet pentru copii - de aici buba.
Pentru mine, acei 18 copii merita un minibanchet, o prajiturica, un suc, un dans. Au muncit cot la cot 1 an intreg. Sunt atat de frumosi si cuminti si muncitori.
Asa ca vad io cum fac sa le fie bine LOR. In ochii mei ei merita mai mult de atat, pacat ca sunt singura care gandeste asa
Voi duce cd cu muzica, vor fi 2 feluri de prajiturele cumparate si tuninghez io inca o prajiturica sau salam de biscuiti (aici au zis mamele ca ce le trebe atatea desi ELE m-au trimis la o anume patiserie ca acolo suntr bune etc etc - apoi s-au sucit ...), voi duce pahare de plastic rosii si albastre - le-am si cumparat, apa minerala, apa plata si ceva suc natural de portocale sa servim si fratiorii/surorile, cadrele, cine va mai vrea si cumparam saleuri.
Na, m-am intins, inca n-am digerat reactia unora

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna ziua
am intrat cu pampoanele pentru monica... si vad vesti noi!
Felicitari Monica!!!
Bine ai venit Eric, sa fii sanatos, voios si norocos si sa aduci numai bucurii parintilor tai si fratiorului tau mai mare!

Noi suntem bine, mandarinuta creste ca Fat Frumos... a implinit 5 luni si o imbrac in haine pentru 9 (asa e modelul, ca doar tot fata lui tati e ). Am avut si noi botezul in prima sambata dupa Paste, cand a fost aglomeratie mare de petreceri in Bucuresti. Era cat pe-aci sa ramanem fara tort, toate cofetariile bune supra-solicitate, noroc ca s-au indurat cei de la Agapitos de noi, dar ne-au facut tortul fara decoratii de martipan cum voiam. Asa ca am dat iama in figurinele Playmobil ale Liei . Poze aici:
http://picasaweb.google.com/photomagia/BotezAnaTeodora

Sper sa mai reusesc sa intru pe la voi, macar sa va citesc daca de scris nu prea e timp.

Va uram tuturor o primavara/vara frumoasa!

mami de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Daria - tu esti asa de draguta si saritoare si parintii nu vad cu ochii buni - probabil de ciuda ca nu aua vut ei ideea .
Sa iti spun cum era aici la gradi la Alex - se stabilea o zi de party - se facea o lista cu sandwich-uri /saleuri/prajituri ( tinindu-se cont ca unii au alergii la nuts /altii vegetarieni ..etc ), n pahare/srvetele, fete de masa ...totul ce trebuie ptr party ...fiecare parinte alegea ceva din lista si el aducea numai sucurille de ex ..si uite asa vaeam un party de milioane cu mincare mult prea multa - mincau si educatoarele /parintii . Si numai existau discutii ...
Aici nu se dau cadouri la educatoare - am mai vazut mamici ca aduc - dar ca si le medic se considera ca isi fac treaba.

Dar si asa ....cei care MERITA un party sunt copii cum ai spus si tu .,
Asa ca pentru tine.

Eu nu pot sa vad poze ...

Iar eu ...de luni imi tot caut portofelul - nu stiu daca l-am pierdut/furat ...etc simbata l-am foslosit ultima data . Banii ca banii , cartile le-am anulat - dar ce ma doare e cartea de identitate si carnetul de onducere pe care nu pot sa-l fac decit acasa. Ma tot uit prin casa , poate 'apare' , am acuzat si copilul am crezut ca l-a ascuns el sa ma pedepsesca ' ca l-am certat ( asa cum ii i-au eu lego cind e poznas) .... Ma tot rog sa gasesca cineva actele si sa le dea la politie !

Iar vremea...am pus iar hainele de ploaie si pluovarele - asa ca trimiteti-ne si nou soare de acasa !!!

si o zi frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Bunny,
anul trecut s-au ocupat alte doo mamici, a iesit scandal, dar copiii au savurat fiecare moment. Atunci am facut pozele, ei au dansat, a fost tare frumos.
Acum au propus ori lista cu 3 coloane - suc, sandwich, praji, apoi McShit ca e cadou, apoi sa cumpar.
Suma era 20 pt cadre si 10 pt copii. Au restrans suma ... deh, 7 lei pe un pachet de tigari e putin, 10 pt copii e enorm

Vrabiuta, superbe

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Vrabiutza - super pozele, ca de obicei! Si puiul mic e la fel de frumos ca Lia!! Tu esti bine acum? Stiu ca ai avut niste probleme, acum esti ok? In masura in care mai poti, ma gindeam ca la vara poate mai faci un foto-session si pentru noi, ce spui (da-mi un semn ca iar am pierdut nr. tau de mobil...)?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

gabi - sunt la fel, din pacate... dar nu ma plang, bine ca nu a fost mai rau. urmeaza rmn (trebuie sa imi fac curaj sa stau in tubul ala) si inca o audiograma.
pentru poze va astept cu drag la studio, trebuie doar sa facem programare cam cu o saptamana inainte. detalii pe pm.

pup!

mami de 2 x

Mergi la inceput