Copilasi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 18
polux spune:
Va pup pe toate de la mic la mare si ne citim sau auzim din romania. Intr-o ora plec la aeroport. Asa ca maine seara am sa-mi strang puiul in brate.
Un weekend placut fetele.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
bunny spune:
Buna
vad ca va intrebati ce scootere sa luati- noi am fost multumiti de cea micro ( cautati pe google micro- scooter in uk ) costa 35 £ aici dar pentru 2-4ani e cea mai buna 2 roti in fata una in spate -Alex prindea viteza ca nebunul - numai ca acum a ramas mica ( ghidonul ii vine aproape de mijloc si risca sa vina in cap la viteza ) . Apoi cele cu 2 roti sunt ok ...dar noi am preferat de la JD Bug ( 45£ )scumpa a naibii, suntem foarte multumiti , o folseste in drum spre scoala/parc , se pliaza . Noi am fost de pricipiu durabila, cu bune referinte ( de la alte mamici de aici ) ca la cit sunt de nebunatici si fara frica baietii astia - mai bine mai scumpa . Am dar o gramda de bani pe casca - ca cea de hockey- numai sa il protejam, ca nu are frica - dar mie imi ingheata inima cind ia cite o curba in viteza.
eu..sunt inca suparata- nu mi-a gasit nimeni portofelul - deci am ramas fara carnet de conducere (inca cel romanesc - deci nu pot sa-l schimb de aici ) si ID -ul .
In rest - va citesc - inca nu pot sa vad poze - imi cer scuze ca nu raspund la fiecare - dar sunt linga voi , ma bucur si pling cu voi .
O duminica placuta
irrinuca spune:
Andy are azi Schoo Fete la scoala, ma duc sa fac praji traditional romanesti (adica un chec, altceva nu stiu, si niste foietaje umflate cu frisca si gem de capsuni inauntru. simplu!
Haide, veniti si voi Many, o sa fie chiar fun. Ah, si il vedem pe Dalek in persoana azi la shopping Centre in Aylesbury
Yupeeeee
Trece cineva pe la mama sa ia pachetelul ptr Bradut???
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
kim222 spune:
Salutare! Am revenit, nu am citit din urma,sper ca toti sinteti ok!
Va las pt inceput poze de la botezul Evei,ultimele sint de la evadarea copiilor pe plaja!
http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/EvaBotez?authkey=Gv1sRgCMzCum0reJSw#slideshow/5336707360246564498
BLUE ANGEL spune:
neata fete dragi !!!
nu am reusit sa citesc din urma ...asa ca sper ca sunteti bine
noi suntem ok ...mai mult pe afara ..
o sa incerc sa pun si eu niste pozici s sa va mai povestesc de noi
pupici mii si va doresc o zi frumoasa
cristalina spune:
Buna dimineata!
Iar am vazut-o pe Eva cu ochelari ...e dementiala...:)))
Mie mi se face pofta de bebe mic de nu poci sa va spui...:)
O saptamana minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Kim, super pozele si absolut toti sunteti frumosi !
Blue, baga pozele
Si imi statea pe varful dejtelor aceeasi urare pt Cristal, cu baga bb3
Noi am avut un we la iarba verde, desi eu vroiam sa ma din cauza de dureri de dinti, durerea a cedat la 4 ketonal + 2 fiole de algocalmin. N-am murit
Si asta a facut Giulia ieri toata ziua.
Multumesc tuturor de sfaturile ref. trotineta; nu stiu de care sa cumpar sa-i vina capritei vom merge in recunoastere aici.
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mitzura spune:
Buna fetelor
Am ajuns si eu pe la servici si m-am apucat sa citesc despre scarlatina, pentru ca este din nou un caz de scarlatina in grupa lui Tudor (a mai fost unul acum 2 saptamani), asa ca azi cand l-am dus la gradi si am aflat, nu l-am mai lasat.
Asa mi-e o frica de scarlatina asta, ca nu exista vaccin, si nu stiu cum as putea sa-l feresc de ea. Mi se pare efectiv o loterie. Fetita bolnava a fost toata saptamana trecuta la gradinita, ca si Tudor, de altfel.
In rest suntem bine, Mara tuseste si ea putin, poate ar trebui sa le fac un exudat la amandoi.
Va pup si ma duc sa citesc din urma.
alice2004 spune:
Buna dimineata !
Inca o zi cu soare aici la Bucuresti, ceva vint cam rebel, da bine ca e cald !
Si noi fuseram ieri la iarba verde, mai intii la o aniversare la McD, cu care ocazie m-am conversat cu Mama Omida a noastra alis Rain/Nicole, ca doar piticii nostri sint colegi de grupa la gradi - aveti numa si numa urari de bine si sanatate de la doamna noastra ! Dupa care aniversare am plecat la un mic si o bere (noi, adultii), ca era frumos afara si planuisem demultisor o vizita la Pustnicu ! Am si poze, dar tre sa le descarce Florin de pe ambele aparate de acasa ! Promit ca le pun cit de curind !
Am vazut si pozici, multe si frumoase ... Bey, Dario, i-ai luat catzel printesei ?? Mi se pare sau e golden retriever ?? O dulceata de catel, o inteleg pe Giulik de ce l-a iubit toata ziua, si io as fi facut la fel !
Olivia, ma intrebam pe unde sinteti, acum m-am linistit ! V-am admirat pe toti in poze !
Lia, intrebai de problema Deei, mey, io una nush ce sa zic, poate deja s-a rezolvat, spune-ne ce faceti ??
Cristalino, hehehe, poi vorba Dariei, baga bb3, poate iese baiet ! Sa vezi atuncea distractie maxima la voi ! Pupici trupei !
Sint pe aici, ma duc sa sun acasa la ai mei, ca am gasit dis de dimi cind am plecat oglinda de la masina lui Florin rupta, sa vezi ce o sa se bucure cind o afla !!
O zi minunata sa avem cu totii !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Alice, nuuu, inca n-am luat catel, oricum luam unu` mic Insa mi-a placut socializarea lor
O pupam si noi pe Rain, ne e dor de ea
Mitzu, tinem pumnii stransi sa nu fie nicio problema cu Tudor Cred ca ai inima stransa de griji :(
Polux, drum bun spre casa
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"