Copilasi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
La multi ani Feli si Dominic!!! sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi!!
Anca, multumim frumos de vestile despre Bradut, le asteptam intotdeauna!
Gabi, fff frumos locul ala... cred ca va veti simti excelent!
carmenp spune:
la multi ani, caro!
sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
merci de pont;)), felicitari si voua!
irinuca, la multi ani si voua, felicitari!
anca,
cristalina spune:
La multi ani Dominic!
Irrinuca, sa-ti traiasca flacaii si sa creasca mari si voiosi!
La multi ani Felicia!
Caro, sa va traiasca printesele!
Anca, multumim pentru vestile despre Bradut.
Eu va doresc un weekend insorit, ma duc spre cashile mele...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Fetele, va urez si eu un weekend placut!!!
Ma duc spre gradinita sa-l iau pe Stefan...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Uichend placut tuturor, cu soare mult si sanatate ! Sa aveti grija de voi !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
polux spune:
La multi ani Caro.
La multi ani pui de Irrinuca.
Scuzati-ma ca nu pot sa scriu mai mult, dar abia acum am citit in urma...
Imi cer iertare ca va reimprospatez memoria cu vestea asta trista, dar eu abia acum am citit...vedeam ca vorbiti de cadouri pentru bradut, etc, dar ma gandeam ca a fost doar bulversat de pierderea "fratiorului" sau "surioarei".
Abia acum am citit.Nu am cuvinte, plang...de fapt urlu, ca si cand pierzi pe cineva foarte apropiat. Mi-au luat mai mult de 30 minute sa ma linistesc...chiar daca nu ne-am intersectat prea mult. Abia acum realizez ca noi mamicile de copilasi de iulie august 2004 suntem o familie...si ca va simt asa de aproape.
Of,of,of....Alina. Dumnezeu sa te aiba in grija lui. Of Doamne de ce, de ce, de ce?
Alina, Dumnezeu sa te odihneasca in pace, si de acolo de sus sa veghezi asupra puiului si familiei tale.
Si sotului Alin multa putere sa treaca peste greaua incercare.
Si lui Bradut puiul mic o imbratisare.
Liliana
Poze- martie 2008
Poze 1
Poze 2
Poze 3
Poze 4
Dorsilia spune:
pfiuuuuuuuuu, naiba s-o ia de zi ca lunga a mai fost si inca nu e gata....sunt ferfenita dtpdv...inca una si ma duc. Dupa asa zi ma intreb la ce m-oi fi nascut eu si n-am stat colo-sha in sferele universului?
Dea e kkcioasa si nevricoasa cum n-am vazut, nevricoasa, isterica rau. A zbierat TOOOOAAAAAAAAATA dimineata, si dupaamiaza si seara, evident cu mici pauze de baut apa si mancat, kkcit si pishorcit. Nu o mai inteleg defel, ce are ce vrea si ce nu-i fac sa-i fie bine, sa ma ierte D-zeu dar mi-au trecut ganduri nebunesti rau prin cap, am zis c-o bat sa aiba motive sa zbiere, sa bag o frica-n ea sa nu cracneasca daca ma vede venind. Nu stiu ce suferinte are, ce o supara, de ce e asa prostdispusa, nelinistita...maselele dau inainte-inapoi, se umfla se dezumfla, nu ies odataaaaaaaaaa!
Nu iesim afara decat dupa ce-si alege sosetele si tricourile cate 20 de minute, zbiara ca aia nu e buna, vrea aia cu ursu, aia cu flori, ba nu, mai bine aia cu buline, pantalonii roz, sau aia albastri, sau poate mai bine aia albi, sau de ce nu fusta de blugi, chilotii cu winny sau cu porky..... slava Domnului ca n-are decat o pereche de sandale roz, ca altfel fie se facea seara pana sa decolam de la etajul 3 fie faceam eu o aterizare fortata in picaj pe caldaram, lansata de pe geamul balconului.
Danut e si el cum poate, lui i-a mai trecut kkceala fara tratament, ei i-am bagat o smecta-n cerealele de seara, sper s-o dreaga.
Sotul...hmm, el chiar nu mai conteaza, imi toaca nervii si el, in stiluri.
Na, ma duc sa incerc sa ma linistesc, maine culmea, am si musafiri, da-mi vine sa plec de acasa dinainte sa ajunga ei, ca numai de taclale n-am chef. M-as duce sa ma reculeg intr-o bisericuta, sa-mi limpezesc gandurile, calmez spiritul si sa-ncerc sa ma iert pt toate gandurile negre ce-mi trec prin cap si cu care am neobrazarea sa va incarc
weekend linistit sa avem,
eu asta-mi doresc din tot sufletul, liniste, sanatate, armonie, intelegere, copii sanatosi, zambareti, zglobii si usor de crescut....chiar asa de mult cer, Doamne ???
irrinuca spune:
Buna seara, va multumim pentru urari, am ramas chiar impresionata ca v-ati amintit de dominic, saracul si-a petrecut ziua singurel cu buny. Am primit si noi o poza pe messenger facuta cu telefonul, vaide mama ei de poza, dar mi-au dat lacrimile; ne e dor foarte tare de el, o sa il vedem pe 4 iunie cand o sa vina acasa.
sarbatoritilor, bem pentru toti sarbatoritii! sa ne traiasca, sa creasca mari si sanatosi.
Am ramas socata cand am vazut ultimele poze ale lui dominic, a crescut asa mare, i s-au lungit picioarele, cred ca o sa semene cu tatal lui inalt de 2 m. In schimb nu vorbeste mai nimic, oare o sa vorbeasca o data? el tot zice ceva, dar nu se inetlege mai nimic, doar niste cuvintele disparate in engleza pe care le zice de cel puin 6 luni: Peppa, car, thank you, miau, etc
Fetelor, duoa cum am zis, am pachetelul pentru Bradut, a ajuns la mama la Ploiesti, sa speram ca are timp Andreea sa il ia duminica, daca nu, mai este altcineva in contact cu Alin, care poate sa treaca pe la mama (sta in zona policlinicii Cina) sa ia pachetelul cu pricina???
In legatura cu trotineta, pe aici e boala mai demult, toti copiii parca au innebunit, unii o iau pe trotineta de la masina pana la usa scolii, adica 20 de metri. M-am dezobisnuit de cuvantul trotineta, aici i se spune scooter, suna mai pretentios.
M-am uitat pe linkul us de leeloo, si am avut un shock, fetelor, mi se pare fooooarte scumpa. aici scooterasele sunt de la 10 lire cele mai simple pana la maximum 30-40 lire, pentru cele mai bengoase. Bei dar scumpa s-a mai facut tzara asta Romania, sincer va spun, eu nu imi permit sa iau nimic de acolo, preturile sunt nesimtite si nejustificate.
Tot cu 3 roti i-am luat si lui Andy, el a primit-o de Craciun, de fapt apare in sutele de poze din albumul nostru de poze, pe acolo unde sunt pozele cu bradul de craciun si cadourile. As pune linkul, dar nu stiu cum. Cea care am luat-o eu are rotitele destul de mari, unele sunt mititele rau de tot. Si are un maner cu vitezometru si cand sucesti mana face un zgomot ca si cum ai accelera o motocicleta.
Se mai gasesc aici unele "cosmic light", si se aprind niste beculete pe platforma unde tin picioarele, una din asta este 20 de lire, ca sa va sa zica 100 de lei aproximativ.
Lui andy i-am luat de ziua lui cand a implinit 3 ani o bicicleta super tare, profesionista, gen spiderman dar serioasa, si, sincera sa fiu, daca mergem in parc prefera bicicleta decat trotineta. Trotineta a fost doar un moft, ca a vazut la alti copii!
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
irrinuca spune:
Haide ca m-am desteptat, sper sa mearge linkurile:
scooterul cosmic light, cum e aici
http://www.comparestoreprices.co.uk/scooters/scooter-cosmic-light-scooter.asp
sau aici: (asta cred ca are maner reglabil, cum intreba daria:
http://www.elc.co.uk/toy/blue-cosmic-light-scooter/
Au si la Tesco, in varianta roz inclusiv, si costa £20. Nu stiu daca s-au deschid Tescouri in Romania??? Parca nu, am vazut in Ungaria sigur.
http://family.webshots.com/photo/2339804510105103381IlaeNi
Si scooterul lui andy luat de Craciun pe care s-a catarat Dominic. De fapt, mai mult dominic a mers pe el, si ii place zgomotul de motor. Recunosc, nu este la fel de rosu si atragator ca cel cumparat de leeloo pentru Stefanutz.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Pozele recente
Poze cu Andy, Dominic, Mamy si Daddy in 2008/2009
Poze cu Andy, Mamy si Ady
Andreas mic mic
Dorsilia spune:
hello
stiti cumva de la ce pot aparea scaunele galben deschis la culoare? si mai moi ca si consistenta? Pana luni nu avem medici de sunat, asa ca imi fac griji pt Dea. Starea ei generala pare buna deocamdata, azi a avut un scaun pana acum insa e diferit de cum facea ea pana acum 2 zile, ca miros, culoare si consistenta.
va dca vb despre trotinete...si noi avem in proiect sa luam una, am vazut una tare smechera si solida, usor manevrabila, cu 3 roti, pe cadru in V, deci copilul se propulseaza tinand piciorul chiar in V-ul forma de cele doua laturi, deci isi da avant apoi pune si piciorul cu care si-a dat avant pe placa. Are laturile antiderapante, si destul de late, nu se poate rasturna, e tare smechera, pe cuvant. Am mai vazut cu 3 toti insa erau nu aratau destepte, au o mai buna stabilitate fata de o trotineta clasica insa nu mare lucru. Si mie imi trebuie una cu stabilitate pt ca Danut nu e tare indemanatic si nu vreau sa cada sa se loveasca, mai bine ii iau din asta in forma de V pt ca are baza de sustinere mai mare si o poate folosi pana la 12-14 ani, e reglabila, din aluminiu, usoara, facuta cu cap