Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata cu linistea, ca avem de sarbatorit !!
La Multi Ani pentru Dominic si pentru Felicia , sa creasca mari si sanatosi amindoi !
Mey, gagici, treceti-l si pe Dominic in lista, va rog, ca inca apare sub numele de BB2 !!
Am vazut pozici de micuta crestina Eva, de arici pogonici mari si mici, de nora mea cu trotineta, de doi ochi verzi frumosi de la Oradea ... ii pup pe toti !
Sint si eu pe aici, va doresc o zi minunata !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Multumim, Anca ! Ma bucur ca Bradut e bine ... sa ne mai scrii despre el ! Multe ginduri bune pentru Alin si bunici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna dimineata!

LA multi ani sarbatoritilor!

noi avem o zi kkcioasa atat la propriu cat si la figurat

Roxana, sper ca nu e grav deraiat produsul ala astfel ca sa faca rau copilului, ca nu stiu ce fac...sar peste minister, ma duc direct la tanti farmacista si-o kilaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria - nici macar nu m-am gindit daca e reglabil sau nu... mie mi-a placut cum arata... Uite pe www.crazytoys.ro/jucarii/Vehicule-diverse-145/Coloma-1043/6934/Scooter-F1-Red-Power.html" target="_blank"> asta am luat-o (vad ca intre timp nici nu mai e pe stoc...) si mi-a placut si ca are roti de cauciuc si nu de plastic.

Iirinuca - sa-ti traiasca puiul!!!!! LA MULTI ANI!
Kro - LA MULTI ANI pentru Felicia!!!!
Anca - multumim mult de vestile despre Bradut...ma bucur mult ca e bine!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

In primul rand:
La multi ani,Dominic!
La multi ani, Felicia!

Mamicilor, sa aveti copii sanatosi si fericiti!

Daria, am vazut casutza. Mie imi place, e simpla si micutza, dar... ca deh, tre' sa fie un dar... curtea, cum e curtea? Ca io de asta vreau casa, pentru alergare si aer. Cat de apropiate sunt casele?

Gabitza, vazui fetitza. Sa faci poze si cu trotineta...

Lia,

Anca, multumim de vesti!

Io's bucuroasa ca vine we si sper sa nu ploo... (dupa fusrtuna de azi noapte...) Mi-e un dor de lene si soare si nisip...

O zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice2004
Mey, gagici, treceti-l si pe Dominic in lista, va rog, ca inca apare sub numele de BB2 !!

Alice si Andrei

Solved! Adaugat si Dominic si Eric!

Dana - trotineta e inca ambalata si e in dulap la mine la servici - o duc acasa in iulie de ziua lui Stefan!

Sunt asa de incintata ca am gasit o locatie super pentru ziua lui Stefan - e cam departe (in Voluntari) dar pare sa fie exact ce mi-am dorit - o curte mare (1200 mp) cu foisor, cu loc de joaca, etc. Vreau sa ma duc in weekend sa o vad "pe viu". Uite www.luli-club.ro/" target="_blank"> aici e. Ce ziceti?

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Anca, multumim pentru vesti !
Sa nu exiti nicio clipa sa ne scrii despre Bradut, mesajele sunt atat de asteptate

Roller, zau nu stiu ce sa fac
NU stiu cum o afecteaza pe Giulia naveta asta cu masina, acum face 3 minute pana la gradi / scoala.
Asa va sta la dadaca acasa pana cand vin eu la 6 si nu va avea tot confortul pe care-l are acum, ci abia la casuta ar avea.
NU stiu ce sa fac, ma credeti ???
Ar fi 10 minute de mers cu masina, mers cu 70 la ora

Leeloo ,

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Gabi, multumesc pentru listuta ! Locatia aceea e superfaina, mi-a placut tare mult, mai ales ca este in aer liber si in afara Bucurestiului ! Mi-am notat si eu adresa lor in agenda !
Daria, ca intrebai ieri de mutare, si io-s pentru casuta, doar ca si la noi s-a pus problema mersului la gradi, si cam de asta am aminat ! Actualmente, gradinita e la un minut de mers, in spatele blocului meu, ii vad pe copii cind ies afara daca ma uit pe geam, sincer ma bucur ca e asa de aproape, ca mersul dis de dimi cu masina in Bucuresti e criminal ! Nu mai zic de dupaamiaza, cind te intorci ! Sou, daca ma intrebi pe mine, eu as fi pro luat casuta, dar pastrat si ceva in oras ... asa ca joaca la loto !! Plus ca Giulik are deja o schimbare majora la activ, cea cu tatal ei ... oare nu ar fi mult o a doua ?? Zic si io ...
Lia, brei, baga neste cafeina, sa treaca depresia ! Ce mai fac copiii cu raceala ? Dar sotu lu matale ?? Pupici multi la voi acolosha ! Cit despre medicamentu ala, am cetit ce a scris Roxi, asa ca stai calma, dap ?? Ca daca iti faci creierii varza tot nu rezolvi nik, ca Dea a ingurgitat deja solutia cu pricina ! Hai ca nu se intimpla nimic grav !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alice,
despre asta era vorba.
Sa schimbam o data casa, apoi sa-si petreaca 4 ore dupa-masa la dadaca acasa
Eu vreau o garsoniera micuta unde sa transbordez camera mandrei fix cum e, aici in zona, unde altfel se simte si ea orele pana venim noi.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Multumesc tuturor pentru urari
Poftiti la si .

Irinuca sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos.

Gabi am auzit de locatia asta pt. petreceri anul trecut, a fost o cunostiinta de-a noastra la ziua unui coleg de clasa si au laudat tare mult locul si comporatmentul gazdelor. Mergi sa vezi, eu zic ca iti va place.

Tineti-mi pumnii sa fie frumos in week-end ca duminica avem party si nu cred ca voi reusi sa tin invitatii in frau doar in casa .

PS. Carmencita vezi ca s-au afisat rezultatele la cangurul matematic. Felicitari Ionului

Mergi la inceput