Copilasi de iulie-august 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

aaa, e ceva premiu la loto?
eu vreau sa ma inscriu in categoria "prost sa fiu noroc sa am" :) deci o sa joc si eu pt prima data in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ioana, da, ochelarii de soare ai mandrei sunt adevarati.
Gabitz, buuuna idee de cadou de ziua ta.. o sa fie tare uimiti colegii!!
Lia, poate cand vin altii la mare nu au timp sa isi dea seama cat de tare bate vantul. noi tocmai ne-am intors din mamaia.... in oras 20 de grade, pe malul marii 17 si vant . cat despre solutia de vitamina C stai linistita ca nu are nimic. sunt intr-adevar depuneri ale PEG (polietilenglicolului) din cauza variatiilor de temperatura.si sa stii ca aceleasi standarde de calitate se aplica si in romania si in strainatate la medicamente. oricum poti depune o sesizare la ANM (Agentia Nationala a Medicamentului) insosita de numarul de serie al produsului: http://www.anm.ro/html/informatii_utile.html (ultimul rand, transmiterea unei reclamatii)

Mergi la inceput

edit: am verificat pe site la ANM si produsul acela de vit C de la Fiterman nu este medicament, ci supliment alimentar. in cazul asta reclamatia trebuie trimisa la Ministerul Sanatatii.

Mergi la inceput

neata mandrelor.. ce liniste, ce linisteeee..... ati avut program administrativ cu toatele?
ma apuc si eu de treaba atunci... sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`st prezenta ... in birou, bine macar ca e vineri

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!!

Daria - dar nu vrei totusi sa impartim premiul de la loto? Ca e destul...si eu m-am hotarit sa cistig duminica asta!

Ca sa nu va plictisiti, si pentru ca vine weekendul - va invit sa mai vizionati niste poze cu ariciul si frate-su, de aici incolo:
http://family.webshots.com/photo/2464146540050279906GzOlJz?vhost=family

Aseara ne-am distrat - ariciul a primit primul cadou de ziua lui (de la mama mea) - uitati-l aici:
http://family.webshots.com/photo/2845591770050279906rTCvYm
e tare incintat de el!!!

Ieri mi-a sosit si cadoul pentru Stefan - trotineta - e rosie si tare frumoasa, mai ca m-as da si eu cu ea... sper sa-i placa!
Trebuie sa incep sa ma interesez de un loc unde sa-i serbez ziua - am hotarit cu taica-su sa i-o serban anul asta ca doar face 5 ANI!

Va pup si mai revin...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

ce frumosi sunt feciori, Leeloo, super cadou a primit Tudor
Te rog sa-mi zici ce trotineta ai luat, se regleaza in inaltime manerul ???

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

cu intarzieredar din sufletLA MULTI ANI DOMINIC,SA CRESTI MARE,SANATOS SI VOIOS!Irrinuca sa-ti traiasca cavaleru!
LA MULTI ANI FELICIA!MULTA SANATATE FERICIRE SI NOROC IN VIATA!!
Caro sa-ti traiasca printesa,pupacim toata trupa

Mergi la inceput

Noroc cu Ioana

Irrinuca, sa-ti traiasca Dominic

Kro, sa-ti traiasca Felicia

-------
-------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Buna dimineata!
Ne-am intalnit aseara cu Bradut si cu Alin. Bradut si fata mea s-au jucat frumos, m-au inclus si pe mine la diverse activitati - jocuri inventate, cantece... A aruncat cate o propozitie si despre Alina, care pe mine m-au crispat, dar firescul si naturaletea lui ne-au facut sa avansam cu joaca. E un copil foarte inteligent si sensibil! Despartirea a fost mai grea si s-a lasat cu plansori de la ambii copii, dar ne-am promis sa ne revedem curand. A fost prima seara cand ei doi au dormit in Bucuresti.
Alin m-a rugat sa va multumesc pentru sprijin, pentru coroana, pentru felul in care va interesati de Bradut...
Cand mai am vesti, va mai povestesc.
O zi frumoasa sa aveti!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
http://s139.photobucket.com/albums/q311/AncaMicaela/Filme Ema/url]

Mergi la inceput