Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(80)
Raspunsuri - Pagina 11
ramonaiani spune:
Philip -
multam pt complimentele la adresa fetei. Toti copiii sunt superbi cand sunt mici
.
Eu chiar am luat degeaba centura, ca e de gravida (si fiind deja la al doilea copil, ma opresc aici
). Dar poate tu o s-o poti folosi dupa ce nasti, sa retraga burtica.
Am auzit si eu povesti de-asta "horror" despre fratiorii mai mari care regreseaza cand vine bebe: nu mai vrea la olita -vrea sa faca in pampersi, nu vrea cana - vrea biberon, vrea jucariile celui mic, sau mai rau - suzeta etc. Dar toate la timpul lor. Candd o veni bebe vedem noi cum reusim sa ii impacam si pe cei mari, sa nu fie gelosi pe fratiorii lor mai mici
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+
ganesha spune:
Maria multumesc de incurajari
, asta sper si eu ca sa fie sanatos, indiferent de kg, ca va avea el timp dupa ce vine la mami si la tati sa recupereze. Problema este ca am citit tot felul de prapastii si nu pot sa nu-mi fac griji. Si ma tot gandesc daca sa-i cer dr o consultatie sapt viitoare sau sa am rabdare si sa astept sa merg cand a spus ea.
35+
Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#
clodyac spune:
buna dimineata burticute si mamici
va ofer o

eu sunt treaza de la 05:00 
sunt stresata ca azi am de dat o verificare si un referat si aseara cum nu puteam sa mai stau pe scaun am scris ce mai aveam acum dimineata la 08:00 trebuie sa fiu la facultate
nici nu stiu daca am sa reusesc sa inchei anul ca lumea si sa dau licenta dar incerc macar sa nu imi pare rau poate cine stie reusesccccc

asa aseara mi-am facut o caruta de nervi ca nu am putut sa intru sa va citesc 
bine ca s-a rezolvat
asa arata ca sunt dependenta de voi![]()
![]()
ganesha te rog mult sa nu iti faci griji o sa fie totul perfect
nu stiu daca mai retii ca si eu intrasem in panica cand mi-a spus ca e mai mare cu 3 saptamani deja imi faceam tot felul de scenarii si ca am lichid in exces si cand citeam pe net mi se ridica parul in cap iar acum la ultima eco mi-a spus lichid in usor exces si bebe mai mare doar cu 1 sapt deci totul este relativ la eco ai sa vezi ca o sa fie bine te pup si incearca sa gandesti pozitiv stiu ca e greu iti fuge gandul fara sa vrei dar dumnezeu e mare si are grija de bebe 

cam atat va scriu si mai incolo cand vin de la facultate ma duc sa pap si sa beau o cafeluta fara cofeina asa de amageala ![]()
carla tu cum te mai simti ? te-ai odihnit bine?
maria striga catalogul si pune-o pe ely cap de lista poate trece si pe la noi
sa aveti o zi frumoasa

35 + cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Serialbastre spune:
Neata!
Am venit la semnat condica.
Se pare ca in weekendul asta tinem agitatele la naftalina, sa se mai odihneasca si ele.
Am dormit tun azi-noapte, chiar ii spuneam sotului aseara ca mi-e dor de o noapte intreaga de somn. Bine, am facut vreo trei drumuri la baie, dar am adormit la loc imediat. ![]()
La noi e frumos, asa ca poate mergem la plimbarica.
O zi frumoasa tuturor burticilor si mamicilor! 
Andreea
36+ 
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Nici o gaza albinoasa nu da semne de iesire din stup?!
Caludia multumim de cafea! Sa nu ai tu somn de dimineata... Faci antrenament pe cand vine bebe?!
Ganesha bebele meu pana acum 3 saptamani era mai mic cu o saptamana, ca dr. ma tot intreba cat a avut primul la nastere! Parca putin imi faceam griji! Situatia s-a transformat peste noapte: a ajuns cu o saptamana mai mare si acum ma gandesc sa nu fie prea grasan!
Va fi bine mamico! Si 2300g pe care le are acum sunt in regula! Iti d-ai seama ca oricum in 2 saptamani mai creste!
Maria Bunica, Lauraa cum a fost somnul dupa cina tarzie?!
Noi azi avem program de iesit- se casatoreste religios o prietena si merg sa o vad mireasa, ca la nunta nu ma duc date find circumstantele! Si e ziua de nastere a finei mele!
Mai am un baiat tare iubaret si pupacios! Aseara am mers in parc si a pupat de vreo 2 ori un baietel, de vreo 3 ori o fetita! Si pe noi ne pupa mereu! SI cauta joaca in orice moment- trage de tine doar doar sa te provoace! Parca ar fi o pisicuta din aia jucausa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 39+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Deea_24 spune:
Neata fetelor,
strunfita sper sa accepte puiul tau ochelarii cat mai repede. 
Ganesha hai nu te lasa daramata pe ultima suta de metrii, cum a zis si Maria cu siguranta va recupera pe sfarsite si cu siguranta stiu si doctorii aia ceva daca tot te-au lasat sa pleci acasa. Pentru linistea ta poate ar fi mai ok sa mergi l un control si saptamana viitoare. Eu asa as face. 
clodyac bafta la facultate! 
ely pai gata? ne-ai uitat de tot? 
alynta27 ce dragut ca e baiatul asa iubaret! ![]()
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
mamica oana spune:
Buna dimineata,burtici!
Ieri scrisesem un mesaj kilometric,tocmai cand sa-l trimit a picat forumul,normal ca nu s-a mai salvat.
Anda_magda,emotionanta povestea nasterii tale.
Parca am retrait nasterea mea cand am citit-o,atat ca eu am avut anestezie generala.Acum vreau sa fac si eu rahi,desi dr. nu prea imi recomanda ca cica raman cu dureri de cap.
Stiu ca nu e musai.
Laurraa,n-am stiut prin ce incercare grea ai trecut anul trecut,dar,vorba Magdei,nimic nu e intamplator.Mai e putin si o vei strange in brate pe Maya,iar atunci toate durerile sufletesti se vor estompa.Te imbratisez cu drag.

Carla,felicitari pentru bebelina grasunica.Of,ce sa zic cu cezariana...poate totusi se intampla o minune in ultimul moment.Stiu ce mult iti doresti sa nasti normal.
Strunfita,si baietelului meu i s-a gasit un inceput de astigmatism miopic la un control de rutina,nici nu ma mira,si eu si sotul meu avem aceasta problema.Totusi ni s-a spus sa mai asteptam cu ochelarii,vom merge peste 6 luni iar la control si vom vedea atunci ce e de facut.Multa sanatate lui Bogdanel!
De LauraOana stie cineva ceva?
maria_bunica,ce putin mai ai!

Fetelor,eu luni dimineata ma pregatesc de marea intalnire cu printesa.Mi-a ajutat D-zeu si voi naste la 39 de saptamani,cu toate contractiile care m-au chinuit de la 5 luni.N-are rost sa va mai spun ce emotii am...
Restul fetelor,va pup pe toate!Si sa auzim numai vesti bune.
Ma duc sa incep sa-mi fac bagajele.Doamne ajuta!
Oana,mamica fericita de Robert Darius
(27.10.2004) si
38+cu
Sofia Ioanabebe2
www.flickr.com/photos/dumitrii/" target="_blank">
"Un bebelus este opinia lui Dumnezeu ca lumea trebuie sa mearga mai departe."Carl Sandburg
CarlaV spune:
Buna dimineata! Nu prea am dormit pentru ca azi-noapte mi s-a parut ca Larisa si-a schimbat pozitia, din cum statea cu capul infipt in bazin si ma durea peste tot intr-un fel de diagonala, cu capul in stanga si unul din picioruse pe nervul meu sciatic, asa ca mi-a tot amortit piciorul pana sub genunchi si nu am reusit sa-mi gasesc o pozitie buna. Macar sa-si fi scos vreo bucla din cordon in toata vanzoleala asta.
Maria, o sa merg pe mana dr., am incredere in ea. Felicitari pentru semnatura, ce putin mai este! Travaliul nu incepe neaparat cu dureri insuportabile, la mine au fost ok pana la dilatatie 9, de fapt cand a inceput sa ma doara burta in mod regulat, odata la 4 minute, credeam ca am facut indigestie
si mi-era rusine sa merg la spital sa vad daca nu cumva nasc.
Miruta, Andreea, MamicaOana, Lauraa, Dani3lla, multumesc mult, va pup, sper sa fiu puternica.
Anda, minunata povestea nasterii, ma bucur ca nu a fost asa rau cum imi imaginez eu o cezariana. Cu lapticul, iti trebuie putina rabdare sa se echilibreze productia la ambii sani, o sa reusesti. 
Deea, bebe nu plange abia cand se taie cordonul, ci cand se degajeaza caile respiratorii superioare. Sunt femei care au nascut pe drum, in masina, si au ajuns dupa o ora la spital cu bebe atasat de cordon si plangand.
Clody, bafta la facultate! Nu mi-e bine, tot am greturi si dureri rele de bazin, dar merg inainte.
Maine incercam sa plecam din Bucuresti, nu cred ca vom avea Internet unde mergem, asa ca urez de pe acum nasteri usoare mamicilor care isi asteapta puiutii in curand si sa nu va faceti griji daca nu mai stiu cateva zile.
Carla,
s.34
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
kiralina spune:
Hello fetelor,
Eu v-am citit in fiecare zi, dar nu am mai avut vesti, si cred ca nici cheful de scris nu prea ma inghesuie.
Noi am terminat ieri cursul Lamaze, mi-a placut mult. Acum ramane doar sa pun in aplicare.
De azi nu mai iau medicamente pentru contractii si de azi dimineata tot am burtica tare. Luni merg la medic sa vedem ce spune.
Ganesha, stai linistita ca o sa fie totul ok. Important e ca bebe sa fie sanatos, in rest toate se aranjeaza si recupereaza. Iar greutatea la eco e f relativa. Si mie mi-a zis ca are o intarziere de crestere, si la 33 sapt avea aproape 2kg, si a luat doar 800g in 5 saptamani.
La tine crezi ca e de la tiroida?
Mie mi-a zis medicul sa fac analize pt tiroida, dar nu am facut-o. Cred ca ar trebui sa fac urgent, mai ales ca la mine si tata si fratele au probleme cu tiroida. O fi ceva genetic?
34+ saptamani cu
Ada Ruxandra 
DanaMi spune:
hello albinute dragi 

eu intru mai rar pt ca bubu e foarte solicitanta, mai ales ca au inceput colicii si mi se rupe sufletul cand o vad cum se strange de burtica dar speram sa treaca repede, sunt multumita ca macar mananca bine chiar daca doarme mai rau acum.
App de alocatie , a fost sotul meu ieri si a depus actele si a intrebat daca in cazul in care optez pt 85% nu mai iau alocatia si i s-a respuns ca o voi lua indiferent de alegere.
Sper ca sunteti toate bine si voi si bblusii.( nu mai apuc sa citesc din urma decat foarte putin printre randuri)
Multi pupici la burtici, mamici si bblusi 

mamica de
Bianca Maria 28.04.2009
http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache