Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Strunfita..bine ca ati aflat de acum de problema la ochisori,cred ca asa se va corecta mai repede si va scapa de ochelari!!Sper sa ii accepte repede Bogdan!!Multumesc pt incurajare!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Noapte buna! Se mai gandeste cineva sa nasca?! Sau de luni in colo?! Stati linistite zilele astea!

Sa va doarma bebelusii, noilor mamici!

la toate! Vise placute!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alynta, multumesc! ancy probabil a nascut caci duminica era DPN;

strunfita, poate nici nu o sa aiba nevoie mult timp si e ceva pe perioada f scurta

pup toate fetele;

sotul e la meci cu baietii si eu singurica am facut un ghiveci si acu pap; la ora asta

37 + minune de Maya Teodora
AMR 2 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

n-am avut rabdare pana la 12 si am schimbat semnatura

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

alberta scoate scoatem agitatele fara doar si poate

Mergi la inceput

Alynta..noapte buna si odihna placuta!!
Laurraa..pofta buna!!Nici eu nu am cinat inca..nu mi-a fost foame pana acum si a papat sotul singur!!Dar cred ca ma duc sa ciugulesc ceva!!Felicitari pt cele 37 de sapt si sa treaca repede zilele astea pana la intalnirea cu bebelina!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
nu v-am mai salutat sapt asta,m-am simtit prea obosita, seara de abia am reusit sa va citesc, exceptie fac ultimele zile, asta si pt ca nu mai pot sta prea mult pe scaun, dupa 5-10 min de stat pe scaun deja ma doare burtica.
Ieri am fost si noi la un nou eco si am venit tare ingrijorata acasa.Bebitza si-a incetinit simtitor cresterea, la 35 de sapt se incadreaza in masuratorile pt 33 de sapt si abia are 2300gr iar placenta a trecut de la gradul 2, acum aproape 3 sapt, la gradul 3.Dr a spus sa mai mergem la control peste 2 sapt si daca bebe stagneaza cumva sau intra in regresie facem cezariana ca sa-l scoatem iar daca continua sa creasca chiar si putin asteptam termenul. Se pare ca aceasta incetinire a cresterii se datoreaza tiroidei mele, cu toate ca pana acum tsh-ul a fost mereu ok, la fel sunt si toate analizele mele.
Se mai confrunta cineva cu aceasta incetinire de crestere? Sincera sa fiu sunt tare ingrijorata.
Sarmisa ma tot gandesc la tine,nu-mi mai amintesc exact, parca si tu ai avut ceva probleme,ti-as fi tare recunoscatoare daca mi-ai povesti care a fost problema la tine.
Oricum pe cat sunt de ingrijorata pe atat sunt si de optimista ca totul va fi bine.
Scuze m-am cam intins.
Ma apuc sa citesc si ultimele 2 zile.

34+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Am schimbat si noi semnatura. Sincer fetelor eu abia astept sa nasc, sa-mi tin puiul in brate si sa stiu ca totul este ok.

35+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Gata,am papat ceva pana la urma..

Ganesha..eu nu prea pot sa te ajut ca nu m-am confruntat cu problema asta,insa tind sa cred ca va recupera bebe,oricum 2,300 kg nu e foarte putin,cu atat s-a nascut nepotelul meu,la termen si sanatos tun!!De ex Mh a avut bebelina mereu cu o intarziere de o sapt pe care a recuperat-o spre sfarsit!!Si totusi daca era grav cred ca te chema mai repede la eco,nu riscau sa astepte 2 sapt in care se pot intampla atatea!!Felicitari pt noua semnatura si incearca sa te linistesti!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

V-am zis ca am dus copilul la oftalmolog si am avut surpriza neplacuta sa-i trebuiasca ochelari?

Off, bietul Bogdanel. Sper sa se acomodze cu ochelarii - poate daca ii arati ceva personaje speciale / eroi de prin filme sau desene animate care au si ei ochelari, il determini sa-i poarte.
Aici se recomanda primul control oftalmologic la 2 ani. Asta am aflat-o cand m-am infiintat la un control la pediatru - avea fata vreo 4 luni si i-am zis ca vreau trimitere, ca are strabism. S-a uitat pediatrul mai atent la ochisorii ei si mi-a dat dreptate: se uita un pic in cash. Mi-a dat trimitere, numai ca pana am primit programare la oftalmolog (2 luni jumate mai tarziu) ochisorii ei s-au indreptat si n-a mai avut nimic. Oricum, dr respectiv mi-a spus ca ma asteapta din nou la el cand o face fata 2 ani .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
33+

Mergi la inceput