Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(80)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_bunica spune:
Se pare ca nici la voi nu a mers forumul..
Laurraa..sa poarte printesa sanatoasa hainutele..Lasa ca ai timp sa cumperi paturica(sacul de dormit)respectiv...ca si asa acum e cald!!
Ioana..noapte buna,o seara linistita si asteptam maine poze cu noul look!!
37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
alberta72 spune:
Buna fetele,
Anda ma bucur ca s-a terminat totul cu bine.
Lauraa o sa fie bine o sa vezi.
Noi suntem bine. Acesta e ultimul week-end cu bebe in burtica. Marti e ziua Marii Intalniri. Sper ca pregatiti agitatele si pentru mine asa-i? Am nevoie ca deja mi-e o fricaaaaa....
Baietii mei au plecat la aeroport sa o aduca pe bunica. Si pentru ca eu sunt o nora buna am facut sarmalute, ciorba de perisoare si placinta cu branza sarata. Asta pentru ca stiu ca in week-end-ul asta toata lumea face curatenie caci lucrarile din casa se suspenda pe termen nelimitat.
Philip imi pare rau ca nu esti in oras cu mine. Baiatul tau e nascut pe 26 iulie 2004, al meu pe 27 iulie 2004. Bebeii nostri se nasc acum la diferenta mica, poate nasti pe 12 ca mine. Tu ai diabet acum, eu am avut la prima nastere. Amandoua am nascut cu cezariene dupa lungi ore de travaliu. Parca suntem soul sisters. Daca eram aproape baietii nostri ar fi fost best buddies .
Cu alocatiile nu prea inteleg eu ce se intampla in Romanica dar va doresc sa se rezolve cum trebuie.
Maria imi pare rau de serviciu..Criza asta financiara se simte peste tot. Bebeii nostri se nasc intr-o perioada dificila. SI eu credeam ca anul Boului e an bun.
Va las, o sa mai intru pana marti, sa va amintesc de agitate. Sper sa nu ma apuce mai inainte ca Banica ca doctorita mea e in concediu pana luni.
AMR 3 zile
maria_bunica spune:
Alberta..vor trece toate..bebelusii nostri ne vor lumina viata de acum..restul vin si pleaca,ca asa este in viata!!Ce de coincidente la tine cu AndreeaSpor la treburi in week-end..dar tu mai mult cu indicatii,sa nu cumva sa grabesti pe bebe!!Marti ai agitatele rezervate..
37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
andreea1608 spune:
Carla, imi pare rau pentru vestile de la doctor cu cezariana. Poate ai noroc pana la urma.
Lauraa, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat anul trecut, dar deupa cum vezi Dumnezeu le rezolva pe toate. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine si o sa ai parte de o Maya, frumoasa, sanatoasa si cuminte.
Deea, sa iti traiasca printul, e un scump.
Anda_magda, frumoasa povestea nasterii. Doamne ce dulce e Clara.
31+ Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
Deea_24 spune:
multumesc tuturor fetelor pt complimente
Anda imi place povestea ta! Eu stiam ca bebe plange doar dupa ce se taie cordonul... sau ma insel? Apropo de gropite... eu l-am pupat prima oara pe Darian pe degetelele de la picioruse!
nicuratze, Ela2001 buna veste ne dati, sper sa ramana asa!
alynta27 din cate stiu eu nu e la alegerea "patronului" daca "da sau nu da" cele 5 zile...
laurraa
Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
philip spune:
alberta, m-am emotionat, chiar ca multe in comun...da' totusi nu vreau sa nasc pe 12 :) abia vinerea viitoare e prima mea zi de concediu, vreau sa am parte de o saptamana de refacere, dar stiu ca nu depinde numai de mine. pe de alta parte mi-ar placea un tauras in familie, hahaha, hai ca-s nebuna.
philip
36weeksbabyboy
mommyandreea
strunfita spune:
Doamne, ce incompetenti conduc tara asta!!!
Eu sunt tot socata de azi dimineata. Foarte tare ca a dezmintit ce a spus ieri si nici macar nu si-a cerut scuze ca a dezinformat o tara intreaga si a pus pe ganduri o gramada de mamici.
Maria, tin pumnii sa se rezolve problemele, oricum bine ca sunteti asigurati pana in ianuarie.
Anda, super povestea nasterii, ce bine ca a fost totul ok. Ma bucur ca si Clara e mai cumintica.
Deea, super scumpic bebe Darian.
Alberta, suta la suta vom scoate agitatele. Deocamdata tinem pumnii sa nu se intample nimic pana marti
Legat de concediul sotului, se dau 5 zile de la stat, si alea sunt obligatorii, nu inteleg faza cu la firma asta nu se da??? Pai cum adica? Asta inseamna ca legile nu se respecta si pot fi reclamati...
In plus, se poate efectua de catre tata un curs de puericultura si pe baza adeverintei firma este obligata sa dea inca 10 zile de concediu. In Timisoara stiu ca un astfel de curs se organizeaza de Scoala Mamei Junior, e o firma care ofera tot felul de cursuri pentru mamici/tatici. Nu stiu cum e prin alte orase, cand l-am nascut pe Bogdan, lui Adrian i-a dat adeverinta de puericultura medicul de familie. Nu stiu daca se mai poate acum, dar puteti intreba.
Carmina 37+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
V-am zis ca am dus copilul la oftalmolog si am avut surpriza neplacuta sa-i trebuiasca ochelari?
Cu ochiul drept are un pic probleme, din fericire e hipermetropie, care nu prea evolueaza in timp si se poate corecta daca poarta ochelarii. Acuma i-am comandat, probabil pe marti sunt gata, nu stiu cum o sa fac sa-l conving sa-i poarte, ca nu pare deloc incantat.
Partea cea mai tare e ca nu mi s-a parut deloc ca ar avea probleme, l-am dus doar pentru ca nu-i facusem deloc nici un control oftalmologic si din cate am citit ar cam trebui facut unul dupa 3 ani.
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Laurraa, sunt sigura ca de data asta totul va fi bine. Hai, fii optimista, n-are rost sa-ti tot faci ganduri negre
alynta27 spune:
Deea unii patroni nu respecta legea!
Alberta fii pe pace ca nu te uitam! Sunt scuzabila daca nu le scot, in caz ca nasc si eu in aceiasi zi cu tine, da?!
Philip o sa ai un bebe tare harnicut, la cata activitate ai avut sarcina asta!
Lauraa sa le poarte cu placere Maya! Paturica cu capse si fiermuar e foarte foarte practica! Eu o am de la David si am folosit-o intens! Numai sa ai grija sa fie din bumbacel de ala pufos! Sora mea a luat una satinata si transpira copilul in ea!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 38+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!