Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!

Clodyac..ms de cafea..si multa bafta azi la facultate!!
Ganesha..daca este posibil sa te programezi la o alta eco sapt. viitoare,fa-o pt linistea ta..si sa dea D-zeu sa fie totul bine!!
Carla..multumesc!Eu as vrea sa ajung la spital pe ultima suta de metri si sa nu stau acolo ore intregi in travaliu,ca ma inhiba,insa nu e dupa mine,vom vedea la momentul respectiv!Cert e ca acum imi controlez fiecare durere si intepatura jos,cu gandul ca gata ,trebuie sa nasc,de' frica de necunoscut!!Imi pare rau ca nu te-ai putut odihni,dar poate iti prinde bine cateva zile in afara Bucurestiului!Plecati la mare?Distractie placuta si sa aveti grija de voi!!
Alynta.."Casa de Piatra!"prietenei tale si"La Multi Ani !"finei tale..aveti o zi incarcata azi!!De-ai sti ce ma bucur cand te aud ca David e asa iubaret si pupacios...sper sa fie si baietelul meu la fel..Am dormit bine azi-noapte,in afara de cele 3-4 drumuri la baie care sunt deja obisnuinta de acum..dar adorm relativ repede dupa!!Pe mine m-a ferit D-zeu sa am arsuri in sarcina..

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Kiralina..ma bucur ca nu mai e nevoie de medicamente,dar incearca sa te menajezi in continuare!!
Serialbastre..felicitari pt noaptea odihnitoare si plimbare placuta!!
Mamica_Oana..wowowow...deci pt luni trebuie sa bagam agitatele in functiune..D-zeu a avut grija sa fie totul bine pana la capat..Sa ne dai vesti de la spital..sa iei un nr de tel din mailul comun ca sa nu ne tii prea mult in suspans!!
DanaMi..of,of colicii astia!!Si nu ii dai nimic ?si sa treaca repede,sa nu se mai chinuie printesa mica!!
Deea..la voi cum a decurs noaptea trecuta?
LauraOana,Ely..da-ti un semn..

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

maria_bunica am grija. Stau mai mult in pat, mai ma ridic sa fac o mancare, si cam atat. Tot vreau sa ma apuc de curatenie, dar inca nu ma indemn. Sunt atatea pe care vreau sa le pun la punct pana vine bebelina....
Sper ca din sapt 37-38 sa pot sa "agit" mai mult.

34+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Maria, si eu mi-am dorit sa nu stau mult la spital si chiar asa a fost, dar nu pentru ca asa mi-am planificat, ci pentru ca a durat travaliul foarte putin, era sa nu ajunga nici doctorita. La mine durerile au fost surde, ca la ciclu, dar foarte regulate, nu cu intepaturi, doctoritei i-am spus la telefon ca ma doare putin burta ca am mancat o salata mare de rosii, dar ma doare tot la 4 minute .
La mare plecam, nu stiu exact cat stam, trebuie sa rezolvam niste probleme cu acte, voiam sa plecam de ieri dar nu m-am simtit bine si sper ca maine sa reusim.

Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

CarlaV ce travaliu usor ai avut! Hmmm... ce fain ar fi sa fie si la mine asa

34+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

am reusit sa ajung si eu acasa am zis ca nasc acolo profesoara nu a mai venit dar nu s-a deranjat sa anunte si am stat 2.5 ore in picioare de am zis ca mor pana la urma am rezolvat cu alta profesoara

maria ms pt urari sper sa reusesc sa rezolv cat mai multe din examene si am oferit cafeluta din inima ce bine ar fi sa na putem intalni toate la o cafeluta nu?

carla distractie placuta la mare si sa ai grija de tine

alynta sa iti traiasca baietelul pupacios cred ca o sa fie un don juan ce o sa vrajeasca fetele

mamica oana ce putin mai ai pana tii pe bebe in brate sa dea dumnezeu sa ai o nastere usoara si sa nu uiti sa ne dai de veste deci luni la prima ora agitatele sunt la apel

azi nu mai fac nimic ca asa ce ma doare spatele si am o burtica tare trebuie sa iau un no-spa sa ma linistesc

va pup

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Kiralina..cunosc bine senzatia sa pui totul la punct,insa iti zic din propia experienta ca mai bine e sa te menajezi si sa te ocupi doar de indicatii,daca are cine sa te ajute!Eu dupa 2 zile de stat cu casa cu fundul in sus,si nu am facut mare lucru ,pt ca a facut sotul aproape tot..am avut picioarele foarte umflate..abia dupa cateva zile de stat cat mai mult linistita si-au revenit cat de cat!!Si oricum vei obosi mult mai repede si te va obosi tot din jur..mai ales in sapt 37-38!!
Carla..Doamne ajuta sa fie si la mine la fel..scurt si usor!!Sigur te vei incarca de energie pozitiva si vei incarca la maxim si bateriile la mare..iti va prinde tare bine iesirea!!

Am terminat cafeaua(de fapt laptele cu gust de cafea)si ma pun sa calc cateva tricouri..Astept tel sa vad daca ajunge azi nasul meu de botez din tara,ca el imi aduce pachetelul de la ai mei..si mi-a facut mama si cozonac!!Revin la pauza,daca mai e cineva in zona!!

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Clodyac..stai cumintica si poate trec durerile..In legatura cu cafeluta "live",cand voi ajunge in tara as vrea sa ne putem intalni,doar locuim relativ aproape..Eu rochita de mireasa mi-am cumparat-o din Galati..

37+ Darius Nicholas
AMR 2 saptamani

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

BUna fetele.
Mi-am baut si eu cafeau ca eram ametita de oboseala. Aseara iar am avut febra 37,9 si abia pe la 2 noaptea mi-a mai scazut putin dupa ce am luat inca un paracetamol, ca primul n-a avut nici un efect. Sa ma fi vazut cum aratam cu cartofi la frunte, la picioare, frectie cu otet si din pacate n-au avut nici un efect toate astea.

Anda magda se poate ca un san sa aiba mai mult lapte; eu aveam un san mai mare si unul mai mic.

Strunfita asa este cu acel curs de puericultura, numai ca se acorda cele 10 zile libere numai la primul copil. Eu la primul
copil n-am stiut ca se poate acest lucru.

Ganesha o sa vezi ca o sa fie bine bebeul. Ecografiile le-ai facut la acelasi medic,ca poate o fi vreo eroare de masuratoare.

Ramoiani cred ca o sa fie greu la inceput pt copilasii mai mari; sigur o sa fie gelosi pe fratiori.
ZIlele astea, de exemplu, cand eram bolnava si sotul si mama stateau mai mult pe langa mine si pe Diana o apucase gelozia
ca de ce tot vin ei pe la mine si imi acorda atita atentie si ei nu. Iti dai seama ce va fi cand o sa apara fratiorul. Dar
asta e, ne vom descurca noi cumva.

Of e asa de frumos afara si eu trebuie sa stau in casa. Mor de ciuda.
Abia astept sa nasc si sa ies cu bebe la plimbare.
De azi am intrat in saptamana 37. Luni mi se intoarce doctorul si abia astept sa merg la control.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Maria sa fim sanatoase si sigur daca vii in tara vreau sa ne intalnim

Ela imi pare asa de rau ca nu te simti bine stiu cat de greu este sa fii racita ce pot sa iti spun decat ca sper sa iti treaca cat mai repejor

35 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput