Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 7
CD27 spune:
buna dimineata pe la pranz
nu fiti invidioase, dar trenul nostru a venit la 10 cu un biberon de lapte si a plecat in goana, urmatorul a venit la 12 (eu si fimiu avem acelasi tren dimineata/pranz)
iepurila o veste super
deci nu-i bine sa-i pui pe bebei in picioare pai eu l-am pus de milioane de ori, sper sa nu fie vreo problema
ma duc sa pregatesc fructele lu' fimiu
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
_giulianna_ spune:
Copilu' meu doarme de la 11. Am calcat, am spalat vasele, de dat cu aspiratorul nu pot, mancarea i-am pregatit-o... Nu stiu ce sa mai fac :)
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Corrina spune:
Salutare de pe baricade!! (adica de la serviciu, unde sunt)
Paula-Laura sunt bine, chiar mai bine decat m-as fi asteptat, eram f crizata inainte de a incepe, acum m-am calmat vazand ca totul decurge ca la carte.
Babytza cum ai fiert pestele 40 de minute? Nu s-a facut terci? Si pe urma l-ai mai bagat o tura si la steamer? Ce fel de peste era? De otzel?
Broscaletele e history, ca nu a mai avut cine sa aiba grija de el...Acum bagam voturi la pestishorul norocos!!
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Copilu' meu doarme de la 11. Am calcat, am spalat vasele, de dat cu aspiratorul nu pot, mancarea i-am pregatit-o... Nu stiu ce sa mai fac :) |
Si acuma tu ce faci? Vrei sa ne oftici, huh? Dupa ce ca ai un copil super-mancacios, acuma il dai si super dormicios, nu??
Cum a fost la mare?
LE: ca sa ne oftici de tot, poti sa prestezi o super-retzeta d-aia d-a ta, dupa net, ca tot te vaitzi ca nu stii ce sa mai faci, si pe urma sa ne pui poze cu rezulatul!
Ma fac mare
babytza spune:
citat din mesajul lui Corrina Babytza cum ai fiert pestele 40 de minute? Nu s-a facut terci? Si pe urma l-ai mai bagat o tura si la steamer? Ce fel de peste era? De otzel? |
Nu si la steamer Doar in laptic aproape 40 minute.L-am lasat atat ca l-am scos direct de la congelator, nu am gasit proaspat in oras cand am luat. Si ba da, evident ca s-a facut terci, dar oricum il blenduiam. Si chiar l-am faramitat eu in craticioara sa se faca mai bine
Servici usor
Giuliana te plictisesti mama ??? Hai sa imi faci si mie curat
Babytza si puiiValentina David
Poze
dyanira spune:
Sper sa nu fie adevarat cu alocatia ca ar fi o aberatie dar am vazut ca au dat stirea din nou dimineata.
CD ce bine doarme Mikul?La ce ora se culca?Andrei se culca tarziu pe la 22-23 dar la 6 maxim 7 e in picioare
Lansez si eu o rugaminte ce program de somn au bebei vostri????
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
_giulianna_ spune:
Bueyyyyy...mama denaturata de broscuta nu ma 'nerva ca nush ce-ti fac!
Bine c-ai intrat sa te ciufulesc putin!
Pai bine ma...nu puteai sa lasi broscuta in grija cuiva? Noi ce eram, gluga de coceni?
Hai, la colt 5 minute si cand te intorci sa spui ca-ti pare rau pentru ce ai facut si ca n-o sa mai faci
Ticker Edi
Mimihoo spune:
babytza, eu citisem ca nu se da peste decat dupa 10 luni, dar dc tu ai dat si e ok, o sa-i fac si eu ca Sofia este apropiata ca varsta de David
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
_giulianna_ spune:
Nu mai fac nicio prajitura, nimic! Sunt la cura de slabire! Si dupa ce slabesc ma fac si blonda, imi iau si blugi noi si atunci sa te tii, concurenta serioasa la toate "divele" astea de pe aici care ma enerveaza ca-si iau haine numai de la magazinele de copii
Dupa ce se trezeste ubitu' si dupa ce mananca, imi fac si eu o salata. Si una buuunnnaaaaaa, vreti reteta?
Edit: una dintre "blonde" e p-aici prin zona, ii simt parfumul
Ticker Edi
Corrina spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Hai, la colt 5 minute si cand te intorci sa spui ca-ti pare rau pentru ce ai facut si ca n-o sa mai faci |
Imi pare rau si nu o sa mai fac! (m-am intors de la colt, unde am stat 5 minute
Cum a fost la mare soro???
Ma fac mare