Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
andy.p spune:
Giulianna io vreau reteta de salata,nu ca as avea nevoie
Corrina sa inteleg ca ai inceput job-ul??Cum e?Btw imi pare rau de broscalete,saracutzl
Dya,Alexia doarme asa:De pe la 11;30-12 pana pe la 14 si apoi de pe la 17 cam o ora si seara la 22 ..se trezeste noaptea la 3 la pp,apoi la 7tot ptr papa si apoi doarme pana pe la 9,30.
Cuscraa ce program de somn aveti!!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andreutac spune:
Moama, CD ce leneveala e la voi acolo!!! Nici nu indraznesc sa ma gandesc la ziua in care Eva se va trezi la 10
Corina, ma bucur ca totul e ok si ca lucrurile merg struna. Dar saracul broscalete cum s-a innecat el la spa....
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici
_giulianna_ spune:
A fost misto, vineri vreme buunnnaaaaaaaa ne-am plimbat pe plaja, unii (am fost in gasca) s-au bagat in mare pana la brau, am cules scoici pe care mai apoi le-am aruncat (aveau unii niste idei sa le faca ei pe gratar, scartz, au ramas uitate printr-o camera, dupa ce am plecat ne-am amintit de ele), muzica, gratare, table, whist, distractie.
Sambata in schimb a fost o vreme de kko, ne-am dus si am mancat la...... ca de obicei nu mai stiu cum ii zice (in centru la Eforie Nord, un restaurant cu 3 etaje, la parter "impinge tava"), cumparaturi Selgros si Metro, plimbare putin pe faleza, si muuullltttt soommmnnnn!
Duminica trezit la 12 si plecat spre ubit :)
Si mai pe scurt: odihnitor!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
andy.p spune:
Noah Andreuta am vrut sa-ti scriu si-am uitat..legat de bona,daca si sapt viitoare tot asa putin interactioneaza cu copilul,nush daca e o idee buna sa ramana la voi..ar trebui sa-i cante,sa o invete tot felul de lucruri,daca atunci cand sunteti voi nu face nimic,da cand e singura ???
Am vrut sa votez mozoliciul da nush cum
Alexia
Andrei
EvaF spune:
La multi ani Miruna si David!!!!!
Multumim si noide urari. nu stiu cand au zburat astea 8 luni.
Ca bilant are 10,200 gr si cm nu imi dau seama 75 sau 76 ca nu sta f bine. Il mai cantaresc si maine o data sa compar ca totusi la 7 luni avea 9300gr, mi se pare straniu, chiar sa fi luat 900gr intr-o luna?
Papa 3 mese pe zi cum va ziceam, dimineata si seara fructe (mar, para, mango, banana -banana o combin sau cu mango sau cu suc de porto si alt fruct pt ca e prea dulce si nu se omoara) Dintre fructe uraste avocado (idem eu) asa ca nu ii mai dau ca scuipa fiecare lingurita. Legume: cartof dulce, brocccoli, conopida, dovlecel, morcov, patrunjel.
Uraste maxim si nu ii voi mai da spanac ca il ia cu. Nici pastarnac, nici cartof normal nu mananca, nu le vrea.
Nu ii fac supa ci legume la steamer, mereu alta combinatie.
E innebunit dupa iaurt, papa cam 2 pe zi, unul cu legume ca altfel nu le vrea mereu si unul seara cu fruct, in genere para seara. II dau Napolact, Tnuva sau Campina, altceva nu am dat si le tolereaza pe toate f bine.
Ii mai dau si smatana cu legume, uneori dar f putin pt ca prefera iaurt.
II dau branzica calcica zilnic facuta din lapte ‘Cedra’-Napolact.
Oul combinat cu legume nu a fost deloc yummy asa ca am renuntat dupa prima incercare.
Nu ii dau carnita deloc.
Acum ca a facut 8 luni ii voi da si eu peste, sau ar trebui, asa ne-a sfatuit medicul peshte pe la 8 luni, carne dupa 1 an. Dar sunt convinsa deja ca vor fi ceva probleme, eu nu ma omor cu pestele, in afara de somon, cod si ton. Lui ar trebui sa ii dau pastrav/ salau, sa vad ce zice piciul. Trebuie sa gasesc combinatia pt a nu ii simti gustul de peste.
In concluzie, pana acum fi-miu e lacto-vegetarian
La capitolul vorbarie :’dada', 'dede', 'baba' si mai noi 'aide'. Are un dintisor si unul care se tot anunta sa sparga. Merge in 4 labe, se ridica in picioare (pe loc) sprijinit de canapea sau masuta de cafea..
Il alaptez in continuare si noaptea continua sa se trezeasca.
Cam astea ca probleme nu sunt.
Oricum concluzia e ca nu stiu cand a facut 8 luni, uimitor de repede as zice eu.
Corrina, ce facusi, omorasi broscaletele?(le: pe asta il cautam:, acum am vazut ce a iesit)
Cum e sa fii active mom?
Vazut dintosi mici, ce scumpa e razacioasa Alexia cu dintisori...
Andreutac, si eu am aceeasi parere despre bona, sa fie mai interactiva, mai dinamica, desi nu am experienta si nu stiu ce e aia bona cam asta as cauta. In rest, sa fie punctuala, curata, corecta si in linii mari, un om sufletist, care sa il pretuiasca pe copil. As alege-o putin trecuta prin viata, eu una. Nu f tanara.
Mimihoo,
Nicoleta15 felicitari pentru dintzoci.
Sanziana, te citesc asa de rar, ce mai face David?
Iepurila, ma bucur ca e bine Elena, astea da vesti bune.
Monica ce face burtica? Ai rezolvat cu medicina muncii? Eu, din pacate, nu cunosc pe nimeni. Pe timpul sarcinii eram self-employed si doar sotzul decidea daca sunt apta de munca sau nu.Acum am alt sef, fi-miu. E si mai exigent.
Se anunta un week-end foarte frumos, cu 27 grade, cred ca ne citim luni.
Week-end placut tuturor!!!
************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra.(Jules Renard)
dyanira spune:
Laura merci si pt informatia cu oscillococcinum eu i-am dat ieri o doza intreaga sper ca nu a fost prea mult nu are nici o manifestare pana acum.Altul nu ii mai dau momentan ca ama inteles ca o doza pe sapt e suficient.
Giulianna da-ne retea.Si mai spune-ne cum reusesti sa pregatesti papa cand Edi e treaza.Ca eu daca Andrei e treaz nu reusesc sa fac nimic si mai nou nici cand doarme ca nu vrea sa doarma in patutul lui ziua si mi-e frica sa nu cada ieri l-am gasit la marginea patului de 2 pe 2.
Ah si inca ceva tot ieri a cazut din fund cu capu de mocheta ca s-a aplecat sa isi ia o jucarie si s-a dus cu totu
Ah si iar despre ministrul muncii minte cu nerusinare eu am depus in ianurie si nici acum nu am primit nici un ban deci care 60 de zile ca sunt deja 100 si....
Sa va mai dau o veste rea: eu am aflat neoficial dar dintr-o sursa credibila ca se va vota reducerea cic la 1 an jumate adica 18 luni.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
_giulianna_ spune:
Laura si tu Brutus?
Uite reteta:
Doi morcovi si o telina rase pe razatoarea mica, doi castraveciori rasi pe razatoarea mare, marar tocat (eu n-am azi dar iese super cu marar), ulei (de preferat de masline), sare, piper (daca vrei, eu nu pun).
Se amesteca toate dupa care se toarna peste ele un borcanel de iaurt.
Mie una imi place mult!
PS: mai poti adauga ce vrei, in afara de rosii.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Corrina sa inteleg ca ai inceput job-ul??Cum e?Btw imi pare rau de broscalete,saracutzl |
Lauriciam inceput jobul de luni, si nu imi vine sa cred si mie, DAR imi place
andreutac multumesc frumos
_giulianna_ vad ca ai fost f ocupata, sotul imi spusese sa va invit pe la noi, dar pana m-am trezit io, tu erai plecata deja. (adica sa iti scriu PM,sa imi lasi nr de tel, sa putem lua legatura)
Ma bucur ca v-ati odihnit si vad ca nici voi nu puteti sta fara shopping (Metro, etc)
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
andreutac spune:
Laura, poti vota acordand stelute...ai acolo intre 1 si 5. si mie mi-a luat ceva pana m-am prins...
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici
andy.p spune:
Andreuta gata ,votat
Corrina ma bucur ca-ti place,eu m-am cam obisnuit acasa cu copiii
Giulianna imediat o prestez,suna delicios.
Dyafara vesti din astea please...cat despre caztura,stii tu..nu e ultima
Eva multumim
Alexia
Andrei