Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
bitza2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Bitza i-au iesit de paste cu diferenta de cateva zile,si de atunci atat au crescut...bascutzele nu le-am facut eu,nu ma pricep,in schimb Claudinna da.Va . laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Aaaa, pai asa deci! Ca eu ma holbez din ora-n ora in gura lui sa vad daca au mai crescut
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
babytza spune:
Pestele l-am fiert cam 40 minute in lapte si separat la steamer am facut brocoli si cartof dulce. Am blenduit cu ulei de masline si gata !!!!!! Go for it !!! A iesit yami pentru pici
Babytza si puiiValentina David
Poze
andy.p spune:
bitza esti totala,parca te vad.
babytzaoff groaznic:(
Fetelor ce aveti in meniu azi ptr puiutzi ???
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andreutac spune:
Neata pe la pranz si de la noi si ici pt. toata lumea.
Iepurila, ma bucur tare mult ca Elena e bine si pe deasupra are si un dintos mic. Bravo!!
Eva, misto bancul si in ton cu parerea demnitarilor despre indemnizatii si alocatii. Sper sa nu se adevereasca tarasenia asta, c-ar fi cam de cacao treaba. La urma urmei ce treaba au ei cu banii copilului??? Mi se face
Nu mai stiu cine intreba despre plansul in timpul somnului, dar experimentam si noi acest lucru...azi noapte de vreo 3-4 ori, nici n-am mai contabilizat, ca abia ma ridicam din pat de oboseala. Eu, in cazul nostru pun asta pe seama dintisorilor care se incapataneaza sa nu iasa, desi la mana am simtit ceva tare in partea stanga, sub gingie. Concert insa nu-i nimic. Mai asteptam, insa poate va fi linistita si asteptarea asta.
Babytza,
Pretty, am votat si azi pestisorul Bighidel
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
andreutac spune:
Am uitat sa mamica Laura si junioara Alexia cu bascute frumoase. Pt asta, va dau si-o floare
andy.p spune:
citat din mesajul lui andreutac Am uitat sa mamica Laura si junioara Alexia cu bascute frumoase. Pt asta, va dau si-o floare Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria |
.Cum mai e cu bona?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
ratonelu spune:
rox, super ce spui tu acolo....
cu ulei de masline? nu i-am pus niciodata...nici unt cnu i-am pus....o sa incerc si eu....in cele 3 mese pe care le ia cu mine pe sapt.
va tot aud de cartof dulce....eu n-am folosit pana acum.
care e dif?
pun intrebari de "bomba"?
cred.....
andreutac spune:
citat din mesajul lui andy.p .Cum mai e cu bona? laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Hm...asa si asa...azi Eva a fost mai irascibila decat de obicei, se si trezise la 5,30 si n-a mai dormit decat vreo 40 min dupa, dar ideea e ca nu o poate stapani. Avand in vedere ca s-a incheiat o saptamana, am discutat, am intrebat-o cum a fost, eu i-am zis parerea mea si a ramas sa mai incercam si saptamana viitoare sa vedem cu e. Sotul meu, care a fost si el acasa si a vazut ce si cum a zis clar ca nu-i face fata Evei. Eh, om trai si om vedea.Va mai tin la curent.
andreutac spune:
Ratonelu, cartoful dulce...e mai mare,mai dulce (eu il aseman cu dovleacul ca gust si culoare)si mai scump decat cartoful normal. In general e leguma de inceput de diversificare. Eu i-am dat Evei de cateva ori cartof dulce, dar n-a fost foarte entuziasmata...a mancat la fel cum mananca si din cel normal.
andreutac spune:
Ada74, multumim pt. pontul cu Humana, e chiar buna ideea si preturile ok.