LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)
Raspunsuri - Pagina 9
pisikuta spune:
'neata!
rein: dupa cum vezi, nu ti e dat oricum sa faci procedurile alea de salon, ca ti cauzeaza. ramane nailonu', dar eu ma ntreb asa, ca pentru mine, daca ne nfasuram in el si stam asa, cu un castron mare de capsuni reci in poala, telecomanda in mana, butonam alene si fara prea mare interes, intr o stare de lentoare totala, oare se duce ceva din colaci...?
kit: te astept, marea i aici, eu la fel, nora si ea pe langa mine si mare. poze, n am cu ce, ma, n am cu ce...ca au fost mai frumosi pantofii aia de mi i am luat si rochitele si bluzitele decat aparatul foto din vitrina, de trebuia sa l inlocuiasca p ala de acasa, stricat...dar voi ar trebui sa ma ntelegeti, ca ia o pauzari sinteti si voi
karra: scumpa winnnicuta, parca o vad asa, nefericita, povestind ziua ei fara tine. trece si asta, vin altele...
diana fudulu, recuperare grabnica ptr tatal tau!
diana, alex va arata ca un barbat adevarat cu cicatricile alea. unul incercat si temerar. asa ca pupam obrajorii mici, tu nu te necaji ptr asta.
andra; nici nu puteam sa mi inchipui ca esti doar cu gasca ta de acasa. bineinteles ca trebuia sa ai inca vreo douaj' de copii pe langa tine, sa te simti bine
laura, imi pare rau ptr istetul si smecherul de edy, ca e iarasi bolnavior. dar ma gandesc, dupa simptome si istoric, nu cumva a facut iar vreo alergie? ce decrii tu acolo seamana perfect cu alergia mea, rinita alergica mai precis.
fete, tre' sa ies, va pup, revin.
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
rein spune:
Aoleeeu Stefi, fa-l odata, ce conteaza ca ti-a venit sau nu, dupa 7 zile de la conceptie ar trebui sa se vada. Asteapta pana maine dimineata la primul pipi
stefimic spune:
da asa ma gandeam si eu REIN numai ca sotul a zis sa mai asteptam sa vedem sigur.
CM ar trebui sa apara pe 20 si ziceam sa mai stau pana vineri sau sambata dimineata, dar parca vad ca nu mai am rabdare si-l fac mai devreme.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic si acum am si eu o mare intrebare: cand pot face un test de sarcina, trebuie sa asteptsa vad daca nu vine CM sau pot face si inainte, ca mi-am luat aseara un test si stau si ma uit la el si nu stiu daca sa-l fac sau nu. cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
io zic sa astepti ziua Z, poate chiar 1-2-3 zile dupa daca nu se intampla nimic. Daca faci inainte risti sa ai un rezultat ne-adevarat.
Laura, cum e Edy?
roxanici spune:
citat din mesajul lui rein Roooooox! ce faaaaci! rein |
faaaac... nu faaaac... ce sa fac, stau si ma uit cum ploua marunt.
Stefimic, io mi-am facut la rares un test chiar in ziua Z si a iesit si n-a iesit (adica io vedeam a doua liniuta vaaaag, dar nimeni altcineva nu o vedea), apoi in zilele urmatoare a iesit, de aia zic sa astepti macar ziua Z.
Testele astea se bazeaza pe concentratia de hormon bla bla....care e in crestere daca s-a intamplat evenimentul....si sunt sensibile la un anumit prag al concentratiei....de aia e mai bine sa astepti ziua aia...pana atunci relaaaaax.
RaisaFudulu spune:
citat din mesajul lui stefimic da asa ma gandeam si eu REIN numai ca sotul a zis sa mai asteptam sa vedem sigur. CM ar trebui sa apara pe 20 si ziceam sa mai stau pana vineri sau sambata dimineata, dar parca vad ca nu mai am rabdare si-l fac mai devreme. cata mami de STEFAN(9.03.2007) |
Eu zic sa mai astepti pana pe 20 macar...daca nu mai ai rabdare fa-l dar sa nu te desumfli ca poate fii eronat..oricum dca il faci il mai repeti dupa aceea ca sa se confirme
Tati e bine...operatia i s-a cicatrizat bine...mai are o sapt si ii scoate si sonda siatunci nu o sa mai aibe usturimi la urinare..acu asteptam si biopsia si om mai vedea dupa...
Sunteti niste dragute toate...
In rest afara e naspa ploua si io mult de lucru si fara chef
Karra speram ca azi o sa fie mai bine..tr sa ai putere zic siio din afara..ca io nu am rezistat niciodata sa plec de la Raisa cand e treaza..nici macar nu am incercat....plecam noaptea dupa ce adoarme
Laura ce ne zici de Edy???
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
laura_oana spune:
buna fetele
va multumesc pt grija si va pe toate.
edy, e bine..daca se poate spune asa.
azi dimi i-am dus urina la analize si i-au luat un exudat faringian la care primesc raspunsul luni abia.
a urlat si plans edy la faza cu luatul exudatului si eu ii tot spuneam sa taca ca nici la injectii nu a plans atat de tare si mult ca el e mare si voinic acum, ca e barbat. drept urmare la iesirea din laburator edy mi-a zis; Am plans ca un tolomac`
nu e iritatie, nu e alergie, am cautat si pe net cum arata el asa arata pozele cu scarlatina, la atingere e ca piele de gaina, e plin din cap pana in picioare, se scarpina doar intr-un loc unde ii face lui placere cu sau fara scarlatina...la operatia de pe burtica...
ii atrag atentia sa nu se scarpine ca se roseste tare de tot locul.
la scarlatian se face febra pana in 41 ..el nu a facut...adica poate facea dar eu ii dadeam zilnic de 3 ori pe zi nurofen de la tratamentu dinainte de scarlatina si posibil din cauza asta sa nici nu fi facut febra, desi Dr a zis ca a avut cazuri si fara febra.
e pe tratament cu sirop de penicilina, nu are voie in colectivitate,parc sau cu copii, pot sa il scot afara atata timp cat nu intra in contact cu nimeni.asta e trecem si peste asta.
incep sa ma intreb...OARE CE VA URMA ?
DAR IN PRINCIPIU SUNT OPTIMISTA.
VA PUP.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
laura_oana spune:
La Multi Ani Elena.2006 !!!
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ioanaradu spune:
karra curaj si nervii tari. poate dura si 2-3 saptamani. nu ceda!!! adica dc esti hotarata sa faci asta ... nu ceda. in 2-3 zile nu va mai plange decat cand o lasi acolo 5-10 min maxim.
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!