LMA Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (118)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Ah, am uitat sa spun, in cele 3 zile cat am stat cu el, Alex a inceput sa spuna poezii, desi in prima faza se rusineaza rau se inroseste si isi pune mana pe gura, zambeste pe sub mana si fereste privirea e un scump.

Din repertoriu:
tic tac tic tac
bate teasu etat (bate ceasu'nencetat)

toc toc toc
Supa e foc (supa e pe foc)

cutu cutu ivei
mah-ah-iga vei
nu cosh
a cocosh

Si ar mai fi "bate vantul frunzele" de la care canta primul vers si o mimeaza pana la capat.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Gabi, condoleante, imi pare tare rau...

Multa sanatate si Doamne ajuta cu sarcina, o sa vezi ca o sa fie totul ok! Sa nu te necajesti (zice eu, care am tras ce-am tras cu mama chiar inainte sa nasc. A dat Dumnezeu si a fost totul ok).

Tzuna, noi suntem arondati la CMU prin planul medical de la serviciu. Acolo am medicul de familie, si pediatrul copiilor, pana acum nu am platit decat vaccin (180ron/120ron/180ron la Radu, schema Infanrix), analiza ultra-rapida pentru varicela si internarea la Budimex cand l-am operat pe Teo de fimoza.

Altfel, poti suna acolo si intreba ce si cum... cat costa adica, si cum poti beneficia, si daca nu e mai convenabil sa-ti faci vreun tip de abonament, macar pentru copil.

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna din nou

am fost la dr cu edy...incepuse sa tuseasca des si scurt si are o iritatie pe trunchi, gat, picioare si ce m-a speriat e ca a inceput si pe fata.

diagnostic; SUSPECT DE SCARLATINA.
m-a trimis in spital la pediatrie sa il vada inca o pediatra.asa ca maine la prima ora exudatul faringian si urina si apoi trece pe antibiotic Ospen - penicilina-.

imi vine sa fug in lumeeeeee...sa plang si sa tot plang.sa dea DD sa iasa rezultatele negative ca Dr nu a vrut s aimi zica nimic despte tratament in cazul; in care e scarlatina.a zis ca vom discuta atunci cand si daca va fi cazul.

va pup si va doresc sanatate tuturor.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

La multi ani Razvanel!!!!
Scuze pentru intarziere, dar chiar n-am avut timp nici sa deschid calculatoeul zilele astea, asa am stat pe afara.

Sanatate multa Edy si curaj Laura! Scarlatina nu mai e o boala asa grava decat din punct de vedere al tinutului in casa al copilului, din pacate pana la 21 de zile. Multa tarie!

Despre weekendul nostru singurei, n-a fost mare lucru, am pus galerii si perdele si am avut nasii in vizita cu nasica micuta, asa ca n-am avut prea mult timp sa ne fie dor de Thea, dar spre duminica abia asteptam amandoi sa mergem sa o luam. Ea s-a comportat destul de bine pentru prima data singura, fara mine.

Cam astea ar fi, ca a sosit de afara pitica voinica .

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta īnseamna īmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gānduri care sa le poti prezenta si sa le poti īnvalui īn rugaciune."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Gabi, ma bucur ca ai revenit cu vesti.

Laura, imi pare rau de Edy, am mai auzit prin parc de epidemie de scarlatina, unui baietel i-au dat penicilina.

Am vorbit cu soacra mea de Petru si mi-a zis ca ieri l-a gasit vorbind cu masina-salvarea intoarsa cu rotile in sus si stergand-o cu servetelul intre roti: de ce nu ai facut pipi la olita? alta data sa faci la olita!
Iar azi ploua cu tunete si fulgere si a zis: Doamne-Doamne tuuna, Doamne-Doamne aprinde becu', stinge becu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

bravo, Petru!

Teo nu vrea pe olita neam... nici pe wc.

Mai nou are o faza: plange, si zice printre lacrimi :"de ce plangi, de ce plangi"
sau, tipa de-ti sparge urechile, si zice "de ce tipi?" si mai trage un ragnet, si iar "de ce tipi?"

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri...a zis ca incearaca pe cale naaturala si daca nu o sa mearga si la dr

Noi suntem ok...va pun cateva poze si sa aveti parte numai de lucruri bune

Sanatate multa la bolnaviori (Edy ma rog sa se fi inselat dr)
Nu pot scrie mai mult...mai vb...am pus cateva poze si un filmulet cu o poezie personalizata
Tica Tica Tica
Aki papa pisi
Si tataie l-a batut
Si cuminte s-a facut(Anul trecut Aki catelu a muscat o pisicuta mica si Raisa a fost foarte impresionata si a iesit poezia...cealalta varianta nici nu vrea sa o auda)

http://community.webshots.com/album/572022170XDLUHq

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

A plans azi de numa....nu puteam sa o dau jos din brate.....
A inceput de cand a vazut cladirea...si cand am intrat se tinea cu mainile de gatul meu....am dus-o in clasa...si am lasat-o acolo....mi se rupe sufletul...plangea ea ,plangeam si eu....
De ce treb sa fie asa de greu...imi vine sa nu o mai duc...oare cat o sa planga asaa????
Doamne greu e

Multa sanatate la toti bolnaviorii.....si multa putere la mamici sa fie alaturi de ei......

Cat sa ma mai abtin de la mancare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata o ca sa va inviorez asa de dimineata asta mohorata, la noi ploua si este tare urat, tocmai ce ne obisnuisem cu caldura, sper sa nu dureze mult.

ce draguta e fetita noastra de la SLATINA si cum spune ea poezioare, si pana la urma era o doamna sau un nene? va , ce ne mai spui de tatal tau, cum se descurca cu recuperarea?

LAURA sper ca sunteti bine, eu va tin pumnii sa va intoarceti de la dr numai cu vesti bune si sa fie numai o alergie.

REIN ce dragut e PETRU cum vb el cu masina si o cearta, bravo lui, dar de bebe CALIN nu ne mai zici nimic.

ELPOWER ma bucur ca ati avut un pic de timp si pentru voi, si daca THEA s-a simtit bine la bunici poate mai repetati experienta.

GABY ma bucur ca ai mai dat un semn de viata si ca TUDOR este bine, cat despre micuta bebelina eu zic sa nu-ti faci griji, va fi totul bine ai sa vezi.

TZUNA ce bine de voi ca mai aveti cu cine sa o lasati pe MARIA ca sa va mai relaxati, chiar si asa cateva ore cred ca a fost bine.

pupam bolnaviorii stupului si le dorim multa sanatate.
va dorim o zi cat mai linistita.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

si acum am si eu o mare intrebare: cand pot face un test de sarcina, trebuie sa asteptsa vad daca nu vine CM sau pot face si inainte, ca mi-am luat aseara un test si stau si ma uit la el si nu stiu daca sa-l fac sau nu.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput