PRIETENE FARA TITLU (37)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Helou,vorba aia, eu inchid eu deschid? Nimeni la cafea?
Mi-am facut somnul de dimineata,am pus mancarea la foc si-o tura de haine la spalat si-acum o lalai p-aci pana ma hotarasc de ce ma mai apuc.Diana e iar prin parcurile de pe malul Muresului cu taica-su.Dupa-amiaza daca nu se strica vremea mergem toti trei la socru-meu.Dianei ii duc ustensilele de nisip sa aiba ocupatie si eu o sa umplu sacose cu hainele ei de pana la un an sa le aduc incoa.Maine am chef sa le selectez,care-s potrivite pentru baieti si care ba.Si din celelalte de fetite ce-s mai faine, le mai tin o vreme ca poate se indura fratelo sa se insoare odata si-o avea vreo fetita.Restul "le tin aproape" doar-doar o face nepoata-mea fetita de data asta.Dupa doi baieti ar fi cazul,ca daca nu o fi preoteasa cu trei nurori
(sotul ei e popa).
MONI
27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Mai dar chiar asa,unde sunteti,pai daca oi ramane acasa cu cine mai comunic io cand ma plicti,ai? Am intrebat-o pe prietena-mea cum s-a descurcat ea mai ales ca a facut fetele una dupa alta si a stat vreo trei ani consecutivi acasa.Mi-a zis ca dormea cand dormeau ele ,se mai uita la cate o telenovela
,mai citea,plus plimbarile zilnice ... Sa vedem cat oi rezista cu asa program.Italianca m-a si intrebat de cateva ori ca raman chiar doi ani acasa? Ca daca nu sa ii zic neaparat.Daca era sa stau doar cateva luni imi tinea postul,dar si asa a ramas ca spera ca ma intorc la ei,asta daca merge treaba bine si se vor extinde cum aveau in plan ... ca dupa cum merge pe moment, sunt in cadere libera
Ea sustine ca nu,ca au clienti noi in Germania,ma rog ... sper sa fie asa.Eu i-am zis ca o sa discutam inainte cu 6 luni de a trebui sa ma reintorc si sa imi spuna atunci daca mai au nevoie sa vin inapoi si vin (dupa ce negociem oleaca paralele
),iar daca nu sa am timp sa imi caut ceva ok.Ea m-a intrebat si daca peste cateva luni cand mai creste bebe, sunt dispusa sa mai vin asa in cate o plimbare daca au nevoie de una alta.I-am zis ca in principiu da (ca sigur n-o fi munca voluntara
),desi parca voiam sa ma rup total de conta si problemele firmei si sa uit tot doi ani 
Tipa ce-a venit in locul meu e fix de-o varsta cu mine,are un baietel cu un an mai mare decat Diana,e unguroaica si a lucrat in ultimii trei ani in Bucuresti,trimisa de firma maghiara la care lucra in Arad.Ca sa plece in Bucuresti i-au oferit un salariu mai mult decat dublu decat e al meu . Tot directoare economica.Acum italienii i-au oferit cu 4 mil mai mult decat aveam eu si fara sa stie italiana ... cam disperati
Ea oricum ceruse mai mult,dar a mai lasat de la ea.Ca nu a mai rezistat in Bucuresti chiar daca a castigat bani frumosi acolo.Mie mi se pare enorm ca a rezistat trei ani. Pentru unul obisnuit in Banat, e cam grea asa o schimbare - aglomeratie groaznica,cam mizerie,oameni agitati,nepoliticosi si certareti ... N-or fi ei toti asa,dar imaginea de ansamblu asta e.
Merg sa pregatesc bagajele ca ar cam trebui sa se trezeasca Diana.I-am promis ca punem cu noi si rolele,ca daca tot e asfalt proaspat - inclusiv trotuarele le-au asfaltat - avem unde ne desfasura acum.Desi parca vad ca mai preocupata o fi sa caute motanii
...
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu acum m-am trezit, am furat o ora langa Diana, ea doarme in continuare. Am fost azi cu ea in parc si i s-a facut rau de la leagan, n-a vomitat, dar era alba la fata ca hartia. Cred ca incep iar o cura cu oua de prepelita, lipsa fierului e cauza (pe langa vertij). Asa, de capul meu, nu imi vine sa-i administrez fier, dar ouale alea vor fi tocmai bune.
Am citit ce a scris si Anda, pai eu discutam intai cu educatoarele si le spuneam ce pretentii am, daca nu se conformeaza, luam copilul de acolo. Nu sunt adepta curateniei exagerate, adica la joaca ma astept sa se faca murdara, dar sa nu il speli odata ajuns la gradinita, sa stea murdar pe fata, maini, cu nisip in nas, deja e nesimtire crasa. Alea n-au auzit de microbi?
Denisa, distractie placuta la cabana si timp bun cu soare sa aveti! 
Moni, azi trebuia s-o trimit si eu pe Diana la manastirea din Sag, padure si iarba verde si pasarele cantand etc...dar sotul e varza murata (transpira
), bolnav de la viroza Dianei si zace cand pe canapea, cand in pat cu ceaiurile langa el. Foarte fain ca sunt dispusi la excursii la gradinita voastra, e super asa.
Nu-l mai fa pe Ghita hahalera
, greu e sa-i dezobisnuiesti, dar se poate, uite ca sotul nu mai scoate cuvinte urate...decat rar.![]()
Ma duc sa fac un dush, acu' pica si maseuza, azi trebuia sa aspir dar am lasat-o balta, si luni e o zi.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
INGRID ba-l fac,na ca tot degeaba e,nu se prinde critica de el
Si nu e vorba doar de injuraturi la nervi, ci de modul de abordare,adica i se adreseaza special in toate felurile.Cat se poate de negativist.Asa l-or fi crescut ai lui pe el.Asta nu suport mai ales,eu vorba Denisei ma fortez sa fie totul bine,sa am o abordare pozitiva si el strica tot intr-o secunda.Sau alt exemplu, eu o educ pe Diana sa se descalte cand intra in casa ,dar taica-su nu respecta regula asta.Atunci cum sa procedez sa invete Diana ca asa e normal? Ca saptamana trecuta cand i-am zis mi-a raspuns ca "tati de ce nu se descalta?" Sa-l vezi ce urgent s-a executat.Dar degeaba,ca a doua zi face la fel.Ca vezi doamne peste juma' de ora coboara iar si ii e pur si simplu lene sa isi dea adidasii jos!!! Nu e posibil asa ceva
Vorba Denisei nu stiu cat mai rezist.Pana prin septembrie ma straduiesc.Ca sa nu mai vorbesc ca trece la semafor pe culoarea rosie,ca asa i se pare lui ca o fi mai macho.Inebunesc cand il vad,asta de ani de zile.Mai ales in prezenta Dianei NU SE FACE ASA CEVA.I-am repetat de mii de ori,dar parca-l vad ce face cand nu-s cu ei, ca vrea sa treaca si in prezenta noastra.Sau faptul ca a lasat-o in taxi singura pe bancheta din spate si el statea in fata !!! Am zis ca il omor nu alta cand l-am vazut odata! Lui i se pare normal asa
.Pur si simplu e inconstient,nu judeca.Trebuie sa ii spui ca la prosti ce si cum sa procedeze in anumite privinte.Si uneori tot degeaba.Par chestii marunte poate fata de alte vicii ale altora,dar la un moment dat te saturi si tot io-s aia rea evident,daca-l tot cicalesc.
Asa acum m-am descarcat
,ca tot ma obosisem nitel.Am fost la fratelo si-am pregatit trei cutioace cu actele AF-ului inchis sa le ducem si pe-alea la socru-meu azi,ca destul e plin de arhiva firmei alor mei.Diana inca doarme,are deja doua ore.
Ca uitam,sanatate lui Genu. Si relaxare la masaj,ce-ti pasa!
MONI
monica70 spune:
A si ce-am uitat sa va zic,cand nu se comporta cum trebuie taica-su eu i-am explicat Dianei ca e din cauza ca n-a avut mama care sa il educe cum trebuie.Ceea ce e chiar adevarat,ca de la cateva luni a ramas cu taica-su si bunica-sa.Plus mama vitrega,dar bunica-sa comanda acolo,ca pe mama adevarata nu o lasa nici macar sa il vada
A tot venit din Oradea in primii ani si incercat sa il vada pana a renuntat,asa mi-au povestit vecinele.Abia cand avea 20 de ani si a murit bunica,si-a cunoscut mama adevarata,dar cam degeaba,era o straina ...
Si cum ziceam,Diana a inteles chestia asta si incearca sa il educe si ea,mori de ras cand o auzi cateodata ce scoate din ea si cum il mai critica.Chiar si pe el il umfla rasul.
Mai dar vad ca nu se mai scoala Diana odata,ne prinde noaptea si nici n-am plecat 
MONI
monica70 spune:
Ne-am intors numai bine pe cand a inceput Eurovisionul.Pe Diana am lasat-o la mami,asa jegoasa cum era,noroc ca are haine de schimb.Nu de alta dar sa pot dormi iar dimineata ![]()
A avut o dupa-amiaza distractiva si diversificata.S-a jucat in nisip,inclusiv cu un nepotel al vecinului.Apropo de el are doar un an si jumatate si e asa de mare ca mai ca o ajunge pe Diana
S-a plimbat si cu rolele pe soseaua proaspat asfaltata de-a starnit toti cainii din vecini ,latrau aia de zici ca atacau lupii
Eh ,nu-s obisnuiti cu zgomot de tipul asta ...
Pe urma a stropit intai florile in curte si mai tarziu gradina cu stropitoarea,l-a asistat pe taica-su.Incantata cat cuprinde de treaba asta.
Motanii erau tot cam speriati,au cam ocolit-o ... La fel de speriata era si cateaua din vecini (pe care o cheama Diana
)
Si sa nu uitam de MELCI !!! In tufele de capsuni erau zeci de melci,maari,mici ,in cochilii sau iesiti afara.Le-a si cantat "Melc melc codobelc" . Super fericita a fost de ei! INGRID i-am si filmat si pozat,ca e musai sa vada si Diana ta ca noi avem mai multi si mai mari decat are ea 
Am fost si in vecini si in timp ce am discutat cu ei,ea s-a dus sa viziteze gainile,dupa care am jucat un pic de fotbal in curte.
Singurul minus a fost ca n-a fost nepotica Maria acasa,ca am tras o tura si pana la ei,am sunat dar pauza.Si ii pregatisem si niste rochite de la Diana sa ii ducem.
Apropo de haine,am zis ca le aduc dar ce sa aduc ca e jale! Am umplut 2 sacose imense XXXXL si 4 normale cu hainele de pana la un an ale Dianei si am si eliminat din ele pe fuga rochitele si ce vedeam de culoare roz.Si rozul cam ii predomina in garderoba ... Cand am vazut cate-s m-a lovit lenea si nu le-am mai adus.Pai imi trebuie cateva zile bune sa le sortez,spal si calc.Si unde naiba sa le mai pun ?
Trebuie sa fac loc iar in debara la frate-meu
O sa las treaba asta pe dupa ce raman acasa.Dar ochiometric am zarit o multime potrivite si pentru baieti.Sunt multe pe care nici nu le-a purtat Diana,ca mi se pareau din start de baieti,mai ales pantalonii.Se vedea dupa croiala.
ANAMARIA am vazut ca iar v-ati dus in excursie,ce fain !!! Cat mai ai pana veniti? O saptamana si un pic doar
M-am gandit ce fain s-a simtit Diana mea azi prin curte,gradina,prin vecini ... Pai Clara ta a avut parte de trei luni numai de-asa ceva
.Si-acum mai merge si inapoi la mare cu voi.Suuuper!
Poze si filme cu "aventura" de azi: http://www.dropshots.com/dia5#
MONI
pisoi3 spune:
Salutare fetelor,
Am aparut si eu si am mai citit ce ati mai scris.
INGRID, pai nu am cum sa discut cu educatoarea, ca lor asa li se pare normal, tocmai aia e problema. Nu sunt nici pe departe asa de stresati cu microbii cum suntem noi. Sa iti mai zic ca ii culca imbracati? Deja ma apuca nervii numai cand ma gandesc. Cel putin asa imi zice Mark, ca ii culca imbracati, el se dezbraca, ca nu suporta.
Plus ca e destul de complicat ca asta mic al meu a ajuns in mijlocul anului, deci trebuie sa vad ce fac din toamna, ca acum nu mai are rost, la data de 30.06 intra in vacanta.
Sper sa rezolv problema asta, ca tare ma streseaza problema. 
MONI, as fi vrut eu sa fie ca la Luxemburg, era impecabil acolo, acum e adevarat ca era si cresa. Nu stiu cum ar fi fost la scoala, e adevarat ca poate e diferit.
Am vazut pozele cu Diana, am vazut bine ii sta cu role, cu genunchiere si cotiere, casca are?
Te inteleg in ceea ce il priveste pe Ghita, dar gandeste-te ca are o multime de calitati pe langa defecte, si pana la urma cine e perfect? Al meu fumeaza si ma enerveaza rau chestia asta, in plus il banuiesc de sterilitate din motive de tigari. Asa a fost si la Mark, pana nu s-a lasat de fumat, nu a venit bebe. Si cand am ajuns la Luxemburg, s-a reapucat.
Ca daca tot suntem la capitolul criticat soti, hai sa imi vars si eu oful.
Adica sa ma plang ca fumeaza.
In rest, e ok dar tigarile ma enerveaza la maxim, mai ales ca eu nu fumez.
, revin, fug sa ma joc cu copilu'
Avem pui
de trei ani 

si mai vrem inca un

www.helpsonia.com
monica70 spune:
Ceau gagici!
ANDA adica cum ii culca imbracati? N-au pijamale?? Sau macar in chilot si maieu daca e cald ... Chiar ca-s duse rau individele alea! La noi intra mai devreme in vacanta,din 13 iunie.
Cat despre fumat,daca fuma nu-l luam din start
Io-s antifumatoare d-aia turbata
Nu mai zic ca avea mustata cand l-am cunoscut.Si-a dat-o jos cu doua saptamani inainte de nunta,cica a gresit ca a taiat un pic din ea la barbierit
dar cred ca ii era frica ca nu mai apar la altar daca nu se executa
Pai arata fix ca un tigan unguresc cu mustata aia 
Casca de protectie nu are inca Diana ca nu am gasit decat prea mari.Sau eventual cele in set cu aparatori si role,or fi si mai mici.Setul ei n-avea ... Dar trebuie neaparat sa ii cumpar,naiba stie de unde,dar mai cautam.Deocamdata ieri a fost prima oara cand am scos-o afara cu ele,pana acum doar pe holul blocului sau prin casa "exersa". Vorba vine exersa,ca se plictiseste repede,imediat zice ca a obosit! Daca ar trage-o doar taica-su dupa el,clar n-ar obosi
.Ba se si distreaza de minune ... normal.Cum mai ziceam nu-i asa simplu de mers cu rolele pe cum pare.Ca doar nu-s bicicleta ... Cred ca trebuie si niscaiva musculatura la picioare sa le faci fatza,ea e si cam firava si nici ca se va schimba in graba.
Apropo,URSULINA Raisa in ce stadiu e cu rolele? Merge singura deja? Ale ei sunt de-alea mai originale,cu bocanc cu tot ...
Io azi n-am mai iesit nicaieri.E cald tare si numai ma obosesc.Pe Diana au luat-o acum ai mei sa mearga ei cu ea in Parcul Copiilor cred.Inainte de-aia am facut o sedinta foto cu Diana,am probat sa vad cum ii vin rochitele primite.Ca de obicei am facut vreo 60 de fotografii,dar le-am sters pe majoritatea.Ca ea sau rade de i se vad amigdalele
,sau sta cu buzele stranse,sau se stramba in ultimul hal
Nu mai vorbesc de pozitii aiuritoare.O fi buna de model
Ca asa mi-a zis colega-mea cica are ochi mari,gura mare (
),e silueta cat cuprinde ... deci pot sa o fac top-model 
A primit si o sapca de soare "galben ca lamaia" si imi sfaram creierii sa-mi amintesc unde naiba-s pusi niste pantaloni scurti fix de aceeasi culoare si nuanta,ca in rest nu prea am la ce i-o asorta deocamdata.Doar la un maieu mai merge. Io-s cam obsedata cu asortatul
,in general prefer imbracatul in maxim trei-patru culori si nu ma omor dupa imprimeuri fix pentru ca-s mai greu de asortat.Fiecare cu bibilica lui.Mami de exemplu nu suporta deloc sa o vada in culori mai inchise.
Nu mai stiu ce voiam sa zic,dar imi amintesc eu.Sunt prin zona,ca terminai declaratiile la salarii si acum m-apuc de alea la finante.
MONI
monica70 spune:
Mi-am amintit ce voiam sa zic! Despre rochite! INGRID apropo de rochia aia "amish" foarte lunga primita de Diana ta din Germania,fix asa ceva am vazut in pozele Mirei,la fete! Se pare ca se poarta.Dar la noi,daca as imbraca-o asa pe Diana ,Ghita m-ar intreba imediat ca ce-i cu "ponghiola" asta,tati ar zice ca-i "lacusta cu fusta" si asa mai departe
Sincer si mie parca-mi plac mai mult fetitele in rochii/fuste pana-n fund,de-aia le si tin multe de pe-un an pe altul,ca macar prin casa sa i le mai dau pe cele mai scurte.Eu tin minte din pozele de cand eram mica - in toate mi se vedeau genunchii,deci clar erau scurtutze.
MONI
Bee spune:
Buna fetele.
Anda, eu una nu cred ca e vina educatoarelor cu faptul ca s-a facut Mark asa murdarel. E baiat, are chef de joaca si cu siguranta ca nu sta el sa se intrebe cum sa-si pastreze hainele curate. E rau pt tine ca nu mai poti merge nicaieri cu el asa. Ai mei sunt sunt vesnic de nisip, de pamant, plus alte pete diverse. Ii schimb si de 3 ori pe zi si degeaba. Dar sunt fericiti si asta-i tot ce conteaza. Daca ash sta sa strig la ei sa nu se bage, sa nu se catere, sa nu se murdareasca, ar fi inutil. Si uite asa ne trezim cu niste facturi imense la curent, de la masina de spalat care nu face fata distractiei. Joi seara, ditamai cosul de rufe era gol golutz. Azi, explodeaza (e plin si are varf). SI mai mult de la hainele lor.
Cu microbii, eu una nu sunt maniaca. Dar recunosc ca mi-e frica de capushe.
Moni, rochiile alea lungi cred ca au si o parte practica ma gandesc eu. Pai a mea e pe picioare vanataie langa vanataie. Daca ash lasa-o in fusta scurta sau pantaloni scurti ar fi rana vie peste tot. EU n-o las decat in pantalonasi lungi sau trei sferturi. Si pe ea si pe RAzvan. Or fi ai mei mai impiedicati, ce sa zic. Mi-ar place si mie s-o las in rochite, fustite scurte, dar mi-e mila de piciorusele alea.
Mira, fata mea s-a uitat si pe pozele voastre si mi-a zis clar ca si fetele tale sunt prietenele ei. Ca tot ce misca pe lumea asta! Ea are numai prietene si prieteni.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia