PRIETENE FARA TITLU (37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Io m-am fentat,voiam sa ma uit la Lost,cand colo e episodul pe care l-am vazut miercuri Credeam ca il dau acum de doua ori pe saptamana si vad ca dau reluarea.Macar sa fi scris asta in program.
BRANDUSA eu o scot des pe Diana si in pantaloni scurti,desi are si ea niscaiva julituri - dar cele proaspete chiar sunt facute prin pantaloni.Rochiile ii acopera totusi genunchii,insa nu-s asa lungi pana la glezne aproape ca alea de care ziceam.De spalat si noi spalam des,ca acum vara se tot aduna si chiar daca nu-s asa de murdare sunt transpirate uneori.
Mai cu capusele astea mare circ,eu pana anul trecut nici n-auzisem de ele,adica auzisem cuvantul, banuiam ca-s ceva gongi care sug sangele ,dar nu stiam amanunte.Ca sa aflu recent de pe net ca traiesc multe bine mersi in zona de vest a tarii Se pare ca cei de la tara - cei de la campie le cunosc mai bine.Eu n-am avut ocazia,desi mi-am petrecut vacantele la tara.Ce-i drept,prin Bihor.Poate in zona aia de deal nu-i genul lor.Mai bine! Dar pe vremuri mergeam in jurul Aradului "la padure" in fiecare duminica vara si tot n-am auzit de ele ! S-or fi inmultit in ultimii ani?

MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

BRANDUSA am uitat - ai mai zis sau ba,ati ales numele pentru flacau? Te-am intrebat mai in urma si de vitamine si-alte suplimente daca iei,dar probabil ca nu ai citit ...

MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Ca tot n-am somn sa va mai intreb ceva,poate stiti.ATI VAZUT PE UNDEVA,SAU ATI AUZIT CINE A CUMPARAT CASCA DE BAIE PENTRU INOT PENTRU COPII? SI DE UNDE? Vreau sa ii cumpar neaparat pe cand merge - sper - cu ai mei la Felix.Ca are parul lung si i-ar prinde tare bine.Eu n-am vazut nicaieri.Pe net am gasit ceva,dar nu scrie marimea nicaieri Nici nu as comanda ca sa o poarte dupa aia doar la 10 ani
A vorbit mami recent cu o tipa ce-are baiat ceva mai mare decat Diana si i-a zis ca pana la 6 ani categoric nu o primeste nimeni la curs de inot la bazinul olimpic de la Sala polivalenta (a incercat si ea).Si deci singura optiune ar fi unul din bazinele alea private nou deschise la care cursul e de 200 lei pe luna.Pentru noi e foarte scump,acum depinde si de cate ori pe saptamana ar fi,daca ar fi macar de doua ori,ar mai merge.Eu am zis ca macar in lunile iulie, august si septembrie as incerca sa o dau si acolo,macar sa invete sa inoate,ca sa zicem ca se compenseaza cu banii ce ii dadeam la gradinita.Problema e cine va merge cu ea ca eu nu prea ma vad bine.In iulie hiper-balena si in celelalte doua luni cu bebe urlator.Si nici n-as prea lasa-o cu taica-su - ca ati vazut ce "grijuliu" e Mami iar o fi cam ocupata - vara toate vanzatoarele merg pe rand in concediu doar ,naiba stie ce sa fac.M-as duce sa ma interesez si sa o inscriu din iunie,dar cum in iunie pleaca la bai trei saptamani (deci si din iulie),n-are rost inca.Si toate ca toate,dar sa si ii placa,adica sa nu ma trezesc ca dau banii si ei sa ii fie frica de apa ... Acuma normal ca daca as vedea ca face fata si ii place mult,as da-o in continuare indiferent cat ar costa.Iaca merg cu bebelinul dupa mine,poate mai bag si io o baie ceva,inclusiv la iarna
ANDA voi il dati pe Mark la ceva sport? Ca nu prea ai zis nimic de asa ceva.
BRANDUSA pe tine nu te mai intreb,ca banuiesc ca numai de asta nu-ti arde.Dar Dianei i s-a tot recomandat inotul pentru sechelele de rahitism - pieptul infundat,nu ca s-ar si rezolva chestia asta de tot prin inot,sau prin orice altceva.Dar daca mai pune niste muschi pe ea,arata mai bine estetic ...

Am plecat la nani,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, scuze. Sigur am citit ce m-ai intrebat, dar am mai uitat, ca nu scriu chiar des. Pe flacaul din burtica il va chema Petru. SI al doilea nume e inca in discutie (Sebastian, Octavian), fiecare cu preferintele lui. Eu nu iau vitamine. O sa iau fier musai. Ca altfel iar fac un anemic mic ca Razvan. Cu Razvi nu reusim sa corectam anemia deloc. PEste o luna, vom vedea din nou. Doctorita mi-a spus: elevit, acid folic si maltofer. Si eu........Si asa am luat mult in greutate pana acum. Sport? Vreau s-o dau la balet pe printesa mea in devenire. Ash vrea si inot, dar peste un an (vara viitoare). Stiu eu ce am acasa. Si nu e foarte temerara in apa, cum e pe uscat. Acum tb sa mergem sa vedem cu gradinita. Il trimit pe sotul meu care e in concediu si eu raman cu copiii acasa. Ufff, am avut vizite weekendul asta si am obosit ceva, desi recunosc ca Radu si-a spalat multe pacate facand atata treaba. Au fost si copii de varsta Anei cu care s-a jucat mai mult Razvan! Ana e sociabila in deplasare si rasfatata acasa, in timp ce Razvan abia acasa se simte in elementul lui suficient cat sa socializeze. La noi ieri a fost groaznic de cald. SI Razvi s-a parlit pe veranda, dat cu crema SPF 50 si imbracat. Si eu idem. Pielea asta nefericita. Ana evident nu are nimic in afara de un usor bronz.
Gata, s-a sculat urlatorul mic din somnul de dimineata. Cred ca e rost de dinti, ca e tare nefericit.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu n-am mai scris, ca Diana tot pe capul meu, cand sunt acasa nu se dezlipeste de mine si la masaj a stat si s-a uitat, nu cumva sa piarda un amanunt. Plus ca mi-a venit si CM-ul si ma doare capul de mor..de doua zile. La Diana am inceput cu ouale de prepelita, acum ii dau si peste vreo 2 ani, ca mi-s satula de spart la ganganiile astea asa mici, bleacs! Am crescut insa doza, ii dau 2 pe zi, timp de 10 zile. Sa n-o mai vad asa palida, culmea, sta toata ziua afara la soare si degeaba.
Bee, frumos nume ai ales pentru baietel. Petru. Are rezonanta.
Cu murdaria, vorba reclamei: e buna! Daar...aici nu sunt de acord, cand vii acasa te speli. Si la gradinita nu vad de ce s-ar face exceptie. Ii bagi inauntru de la joaca si ii speli, nu-i lasi murdari acolo. Eu as face urat sa vad ca Diaa e nespalata pe maini si pe fata cand vin s-o iau. Ca n-o iau din curte, ci din clasa, nu? Asta cred ca a suparat-o pe Anda, mai mult. Plus ca ii culca imbracati. Ce sistemul lui peste ii asta?
Deci te-ai hotarat s-o dai pe Ana la balet. Frumos, eu caut acum o sala unde sa faca inot. E mai scump unde am intrebat, dar, merita, la cat e de costeliva, poate se mai intremeaza. Plus ca e bun pentru rahitism.
Imi pare rau ca nu s-a reglat cu fierul la Razvan. Daca tot ii dai picaturi, la un moment dat se rezolva, nu?
Fug s-o culc si revin.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Ingrid si daca e palida? Asa o fi felul ei sau e vorba de anemie? Ca eu una m-am saturat cand aud de anemie si sechele de rahitism. Are baiatul meu niste picioare cracanate (cica de la rahitism), ca palid eu il vad de la natura lui de blond/roscat cu ochi albastri nu neaparat de la anemie. Doctorita spune ca picaturile nu rezolva intotdeauna problema. Ca mult mai bine si fierul si alte minerale sau vitamine se asimileaza cel mai bine din alimentatie. SI la el incep sa ma intreb daca nu cumva e vorba de ceva digestiv. Adica sa nu absoarba fierul din alimente la nivelul intestinului subtire. Si atunci sa vezi problema. E ciudat, ma mai gandesc si ca el are un tranzit accelerat (3-4 scaune pe zi). Spre deosebire de Ana care si daca nu mananca, retine si asimileaza tot (se pare). Cat despre culcat imbracat........., asta e nasol, de acord. EU nu suport. Stau afara toata ziua, mai puti cand dorm de pranz. Dar la pranz, spalat sau dus si imbracat in haine curate de casa sau somn. Si in rest......PAi eu ieri i-am luat, i-am spalat pe maini/ fata, apoi fuguta sa pun masa, incalzesc mancarea sau alte alea si ai mei tzushti la nisip, la caini, la pietre. Si tot asa de vreo 3 ori. SI nu garantez ca au mancat "sterili" fiind.
Ufff si ai mei atarnati de mine stau. Acum realizez ca in weekend am avut musafiri si au fost mai interesati si de alte persoane si m-au mai uitat pe mine. Ups. Buuun, pai sa mai vina atunci si altii pe la noi!
Fug sa-i hranesc.

Mergi la inceput

Sa-l ia dracu' de laptop! Am scris un mesaj cat casa si s-a facut ecranul negru tocmai cand vroiam sa-l trimit. Nu mai pot sa stau, off..scriu deseara, ca mandra n-a vrut sa doarma si musai sa ma joc cu ea.
Moni, casca la magazinul de articole sportive. Acolo poti gasi.
Fug, ca tipa dupa mine, dupa ce am stat sa compun ditamai mesajul s-a plictisit fata.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Prezent pe ziua de azi si de la mine.Eu am venit mai devreme acasa,ca-s cam rupta.Azi-noapte m-a trezit Diana pe la 4 ca voia la wc,ea a adormit la loc instant,dar eu ba.M-am tot rasucit si m-au cam apucat si niste contractii,cert ca eram zombie dimineata.Si-am avut si multe chestii de facut la birou,plus umblari,dar a fost ok.Totusi am zis ca plec mai devreme.
La noi e jale,31 de grade si se simt ca 36 dupa cum scria pe kappa.ro.Deci canicula ...
Diana acum a sosit de la gradi si s-a dus cu taica-su la frate-meu in apartament sa se joace acolo pana pe la 18,cand se mai domoleste caldura.Numai bine trag si eu un pui de somn pana atunci.
Intru mai diseara sa va mai rapund

Mergi la inceput

No, ca mi-o adormit fata, acum pot sta si eu pe calculator. Putin, ca vrea sotul sa ne uitam la un serial. Hai sa reiau ce am vrut sa scriu dupa-masa.
Bee, asa am zis si eu la Diana initial. E mai blonda, are tenul deschis..pfuaa, pe naiba! Are hemoglobina 11,9 luata in iarna (atunci cand a lesinat). Plus ca mereu zice ca e obosita. Mi-e somn, vreau sa dorm. Asta imi canta zilnic. Nu ca ar dormi, dar se intinde in pat. Nu cred ca e normal. Si asta de mult, nu ca a venit caldura acum. Zicea pediatra sa-i dau alimente potrivite. Pai ea mananca mai multa carne decat noi doi la un loc. Plus fructe. Poate vorba ta, nu se absorbe fierul. Azi a fost ca titirezul, o fi de la prepelita?
Moni, chiar imi plac rochitele lungi. Au un aer retro. Si sunt dulci fetitele imbracate asa. Dar e mai comod in cele scurte, ea alearga, joaca fotbal, s-ar impiedica in fuste lungi.
Capuse? Or fi pe la Sag, la iarba verde, in padure, eu fras am cand aud de ele, stiu ce boala pot da. Aici, in Timisoara n-am vazut si sper sa nici nu vad vreodata.
Ma uit maine la poze, n-am vazut nici la Mira, nici la tine...la servici sigur o sa am timp, chiar de-ar fi sa ma inchid in birou.
Azi am baut la cafele sa ma tina treaza, o gramada. Si tot mor de somn.
Deea, tu ce mai faci? Cum e cu Daria? Ai mai pus ceva poze?
Daniela, nu mai zici nimic? Mai, ce liniste...

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Chiar ca liniste in zona.
Ingrid, Razvi are hemoglobina 10, hematocritul 30 si alte modificari (microcitoza, poikilocitoza cu ovalocite si hematii in tinta). Si totusi nu-s semne de modificare la el. El pare ok si doctorita mea spus ca si la valorile astea nu apar simptome gen oboseala, ameteli, etc. Ce sa mai zic de Ana cea mai obosita, care e perfecta in sange.
Noapte buna

Mergi la inceput