PRIETENE FARA TITLU (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Teolinda, welcome! Am citit si la subiectul cu gradinitele despre problemele tale, e cam dusa directoarea aia, parerea mea. De ce n-o trimiti pe maica-ta sa rezolve, poate te vede asa fancy si n-are curaj sa ia vreun cadou...mai stii? Iar faza ca nu te-a lasa sa vezi gradinita...asa ceva n-am auzit, pe mine m-a lasat, m-a plimbat sa vad si bucataria si baile, no...poate am avut eu noroc? Sper sa il inscrii pe Nicolas, mai ales daca esti in zona n-ar trebui sa fie o problema.
Vrei o fetitza? Sa te auda Dumnezeu si sa reusesti , mai ales daca si Nicolas vrea . Acu' ma intreb, daca s-ar intalni ei doi, care ar fi catelul? Ce i-o fi apucat..de fapt Mark si Daria erau pasionati de asta, poate e asa o etapa...
Ma duc sa-i dau de mancare si revin, azi am ramas acasa, ca sotul a plecat mai repede si n-aveam chef sa ma scol. Nu-i fain serviciul meu?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Azi tot pe bucati o sa scriu, nu ma lasa Diana.
Denisa, daca am plati noi pentru limbaj, ne-ar mai trebui un salar in plus. Adevarul e ca acum ne abtinem, dar cateodata, sfant sa fi si tot injuri. Alex intr-adevar e cam mic pentru stickere, dar mai incolo se va conforma si el, banuiesc.
Bee, fiica-mea se plimba lejer cand la soacra, cand la mama, dar in curte. Daca am sta in afara orasului ca voi, probabil ca as lasa-o sa bantuie si pe langa casa, dar tot as urmari-o, ca asa-s eu, mai paranoia.
Mira, ma uit la poze, bravo voua pentru plimbari, poate ca erau prea obositi copiii ca sa doarma? Eu am mai patit asa cu Diana, era rupta de la joaca pe afara, dar tot n-ar fi dormit...
Moni, daca tot insista fetitza sa vina la Timisoara, poate apucati in vreun weekend si aterizati pe aici. Ar fi super!
Diana nu se mai plange de usturime, dar e rosu mai decolorat acolo, acum sa treaca si alea trei zile de tratament si om vedea. Cu secretiile e la fel, cand ii curg, cand se opresc...
Am fugit la ea.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Teolinda, succes la proiectat fratioara lui Nicolas. SI bafta cu gradi! SI totusi la voi sunt sanse mari sa iasa o fetita cu ochi albastri, mai ales ca tu esti asa. La noi a iesit Razvi cu niste albastrele desi sansele erau mici, noi nu, doar mama mea are ochi albastri in familie.
Ingrid, pai eu ii urmaresc, nu-i las singuri, ca-s maniaca!
V-am zis de Razvi al meu care are un an jumate trecut si nu spune nimic! Radu, imi zicea ca el se crede caine ca si prietena lui Dolly care se crede om. SI l-am intrebat: Dolly e catel? El da din cap ca da, apoi "Razvan e catel?" da din nou din cap ca DA . Ups! Pai cred ca de asta nu vorbeste! Il intreb de Ana: " Ana e baietel", "NU" (tot cu dat/ clatinat din cap), Ana e fetitza?, "NU". "ANa e catzel?" "DA". Deci suntem de fapt o famile de caini dupa el.
Gata, fug sa ma ocup de ei.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele,

Sunt pline de nervi, am fost sa il iau pe fi-miu de la scoala si l-am gasit murdar in ultimul hal. A plouat noaptea trecuta si eram si eu fericita ca nu ii mai scot in nisip, de unde atata fericire, l-am luat ud la picioare, pantofiorii uzi, nisip ud in pantaloni, in par, in chilotei, peste tot.
Am niste nervi de nu pot sa va zic, de multa vreme nu m-am mai enervat asa. M-am saturat sa il iau asa de murdar, cu unghiile negre, murdar la gurita, la nasuc, ce naiba fac incompetentele alea, nu stiu. Cred ca il mut la alta scoala si gata. Acum iar trebuie sa fac research sa vad ce scoala gasesc, mie nu mi se pare normal sa fie atat de murdar, plus ca ii lasa sa calce in balti, voua vi se pare normal asa ceva sau am tampit io?
Nu stiu ce ati mai scris, ma pun sa citesc din urma.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Numai ce-am aterizat si eu de la pedichiura/manichiura.Ce bine ca e vineri ca tare m-am obosit saptamana asta si cea viitoare o fi la fel,din pacate.Pe Diana a luat-o mami,dar trebuie sa apara.Ca noutate de luni il internam pe socru-meu,acum e acasa ca tot nu-i faceau nimic in WE, dar e cu sonda pusa,ca are retentie de urina.De la prostata.Si i se cam recomanda operatie.Asta mai lipsea din peisaj.
A mai povestit azi Ghita cu educatoarele si i-au zis ca ieri de fapt era aproape ora 15 cand au ajuns inapoi la gradi si ca erau haiosi ca toti erau bine-mersi adormiti claie peste gramada in microbuse Le-au servit doar sarmale ca cica alea le plac la toti si dupa aia i-au scos in curte de unde i-au pescuit parintii.Diana s-a mai trezit pe la 4 sa mearga la wc si a adormit urgent la loc pana dimineata.
ANDA si mie mi se pare cam aiurea sa il gasesti asa de murdar,mai ales ca ziceai ca-s putini copii intr-o grupa,deci teoretic pot sa ii supravegheze foarte usor.Poate asta o fi politica lor,mai stii? Or fi naturisti sau cum sa le zic,adica sa ii lase special sa se tavaleasca in noroi .Ar trebui sa le intrebi sa vezi ce zic.
BEE vad ca ai tai maresc trupa de catei din zona.Poate ar trebui sa ne schimbam denumirea trupei , io stiu "Amicele canine" ar merge? Ca mame de catei ... A mea nu da inca semne,dar taica-su o mai striga in gluma cu apelativul de "guda" - ceea ce inseamna "catea" in zona noastra. Iar despre Razvan important e ca va intelegeti totusi,macar cu datul din cap.Are vreme sa turuie.
LILI ai fost azi sa vezi de inscriere ?
INGRID zau ca asa m-as duce oriunde numai sa evadez din Arad.Si de preferinta la casa.Dar deja obosesc ca frasu' si la mers,probabil si de la caldura.Nu-s mai de umblat teleleu.La inceputul lui iulie am drum in Timisoara,dar stii tu ,tot pe fuga o fi probabil.Si Diana,daca totul e ok,o fi la bai cu ai mei atunci

MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
EU in 15 min plec acasa de unde mergem sa luam kids si decolam spre cabana, ca husbandu' pune bagajele si pregateste masina de drum- merg pt Emma ca vrea si ca mai vin nsite prieteni,desi nu au kidsdar E se intelege f. bine cu ei, caci vremea nu e prea bun apt weekend,in afara de azi 18C si soare, maien ploaie, duminica 11c si luni13C-asta dc nu se mai schimba-sper ca in bine.
Deci va pup si va urez WE minunat.
LILI- ma bucur ca ne-ai scris, cu gradi sper sa rezolvi cum e mai bine-tinem pumnii si bafta multa pt "Fratioara" sa fie cum vrei tu si Nicholas
Ingrid si Moni- deocamdata si la noi comenteaza tati,dar eu de luni ma tin de plan si dc nu cedeaza si se conformeaza, va ramane singur-de acum incolo cu capitolul vb urat voi fi 99% neiertatoare,asa ca..-eu consider ca nu am facut copii si nu ma strofoc sa ii educ si restul ca sa aiba partea de "Scene" sio cuvinte urate,chiar si rar-copilaria si viata treb sa fie frumoas emereu, nu 80% ,chiar dc stiu ca vor fi ok crescand sau ca am sanse sa fiu mindra per total de ce "scot din ei"
Anda-relax mai, a fost un accident cred, doar nu il iei mereu asa

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA drum bun si distractie sa aveti! De husbanzi ce sa zic,hahalerele astea batrane greu sau deloc mai pot fi schimbate Din pacate ...

MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Am revenit, m-am mai calmat si ne-am hotarat ca il dam la scoala europeana, adica cea pentru angajatii institutiilor europene, ca tot avem dreptul. Numai ca acolo il primesc de la 4 ani, sa vedem daca ni-l primesc din toamna, ca el inca nu va avea 4 ani atunci. Sa vedem ce rezolvam, oricum eu la scoala la care e acum nu il mai las.
Acum, de ex, are nisip in nas, si-a rupt si pantalonii, am vazut acum dupa ce i-am scos de la spalat.
MONI, pai ce naiba sa vorbesc, tu crezi ca incapabilele alea stiu sa comunice? In afara de faptul ca imi zice educatoarea aia sau ce o fi ea, ca este fi-miu cuminte si politicos, altceva nu mai am ce vorbi cu ea. Nici nu stiu ce activitati fac si tot asa, trebuie sa trag eu de ea ca sa aflu, ca nu mai imi dau raportul ca la Luxemburg. Nu e politica sigur asta sa ii murdareasca in halul asta. Prefera sa stea de vorba intre ele (sunt mai multe grupe) si sa nu ii supravegheze.
Sunt convinsa ca nu asta e politica scolii dar cum omul sfinteste locul...
Astia cresc ca balariile acolo, drept pentru care eu nu il mai las la scoala aia, sper sa fie mai bine la europeana. Plus ca la europeana va face si niste ore de romana, ceea ce e bine, zic eu.
Ma intrebai de poze, nu le-am descarcat inca, ma ocup, nu uit. Asa am avut multe de facut, dar trebuie sa le descarc, clar.
DENISA, nu e accident, zilnic e la fel, acum era mai murdar ca de obicei pentru ca avea nisip ud lipit de el. Abia i-am scos din urechi, sa vad cum ii rezolv nasul, ca eu am curatat ce am vazut, dar el zice ca mai are. Aaaa, si are o conjunctivita de doua saptamani care nu ii mai trece. Pai cum naiba sa ii treaca daca el are mereu nisip in ochi?
Distractie placuta in week-end, sa va distrati! Ai dreptate cu limbajul urat, nici eu nu il tolerez dar noi nu prea vorbim urat, asa cate o injuratura inofensiva din cand in cand, dar nu prea se intampla.
Bravo Emmei pentru limbile straine, foarte bine, acum e momentul! Plus ca e si fetita, deci invata si mai bine, se pare ca fetele invata limbi straine mai repde.
INGRID, sanatate Dianei, sa se faca bine. Cu engleza eu zic ca nu e tarziu, mai ales ca stie carticelele respective, trebuie doar sa ai rabdare sa faci cu ea. Nu o poti da la un curs de engleza? Sigur exista la voi acolo. British Council aveti?
MONI, la fel zic si de Dia, nu e tarziu dar trebuie lucrat si facut activitati stimulante. Tot asa zic, incearca un curs de engleza pentru copii. Profesorii de engleza pentru copii au metoda, fac formari si ii invata prin joc.
LILI, bine ai revenit. Ma bucur mult ca dai vesti despre voi. Poze cand pui? Imi pare rau ca ai problemele astea cu gradinita, sper sa o rezolvi. Spor la facut surioara lui Nicolas!
Noi nu am rezolvat nimic cu bebe 2 pana acum - oricum nu conteaza ce o fi, chiar nu mai am preferinta. Cred ca dadu infertilitatea in noi dar momentan nu am timp sa ma ocup de asta, mai incolo, vedem noi ce facem.
BEE, te cred ca abia astepti sa il vezi pe bebe mic. V-ati gandit deja la ce nume ii puneti?
MIRA, ai niste copilasi superbi, am mai zis-o, stiu. Sunteti o familie superba, sa fiti fericiti mereu!
Ma duc la datorie sa citesc povestea, ca azi e seara mea.
si noapte buna daca nu mai apar in seara asta.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA imi pare rau ca-i chiar asa de nasol cu gradi,eu ramasesem cu ideea de ce super era cand era la cresa la Luxemburg si nici nu-mi trecea prin cap ca nu-i si-aici fix la fel ... Daca e asa si nu-i doar un accident,faceti tot posibilul si mutati-l.Ale noastre-s destul de grijulii,chiar daca au in grija una singura odata 15-25 de copii.Daca de exemplu a fost dusa cu parul neprins (cum mai facea taica-su) ne atrag atentia sa ii facem codite,sau macar sa ducem elastice de par sa ii faca ele - asta ca sa nu o incomodeze la masa de exemplu.Mie nu prea imi convine chestia cu mersul singuri la baie.E adevarat ca Diana se descurca dar totusi ... a fost cand mi-a zis ca nu era hartie la wc sau ca era putina ... Ma gandeam ca macar pana-s in grupa mica sa fie supravegheati la baie.Dar pe de alta parte ii incurajeaza sa fie independenti - nu ca Dianei i-ar lipsi asta. Si nu toti merg de capul lor,probabil doar cei care "au demonstrat" ca se descurca si singuri.Io vorbesc ... care si-acasa o las de capul ei la baie
Si alta chestie, ieri cand au fost plecati,le-au cumparat banane si suc ,sa nu stea chiar flamanzi si insetati.Au mai pus si din banii lor,cel putin asa a zis educatoarea cea in varsta.Ca mai au de recuperat de la cativa parinti (putini) o parte din banii de rechizite.Nu au impus o regula stricta,adica au dat fiecare parinte si in rate si cand a putut ... Se vede ca tin la copii si copiii s-au atasat de ele si merg cu placere la gradinita.
Daca mai cresc ii vor duce si in alte zari.Au in plan sa ii duca la Arieseni si la Pestera Ursilor ,dar s-au gandit ca-s totusi inca prea mici anul asta.Dar parca vad ca pana atunci gasesc ele alte locuri mai apropiate de vizitat.

Mergi la inceput

LILI ca tot vorbeam de educatoare,ce idioata directoarea aia,auzi sa zica ca nu au nevoie de nimic cand ii propune cineva o sponsorizare oficiala.Pai tot timpul e nevoie de bani la gradinite.Muulte chestii interesante se pot face cu bani si statul clar,n-are de unde din pacate.
ANDA tu te dusesi la lecturat eu n-am cui lectura ca pe Diana a oprit-o mami la ei.Facea o galagie ca abia am putut vorbi la telefon.A zis ca e dezastru de cand a venit de-afara.Energizata cat cuprinde
Cert e ca momentan nu-i mai cumpar rochite, ca tocmai proba patru rochite de vara primite de la nepotelele de la tara.Mami zice ca-s dragute.Saraca matusa-mea, sora cea mai in varsta a lui mami (are cca 75 si de ani) cum ocheste niscaiva rochite mai frumoase si bine ingrijite ramase mici de cele doua nepotele,un-doi le si pune deoparte pentru Diana .

Mergi la inceput