PRIETENE FARA TITLU (37)
Raspunsuri - Pagina 18
marchplayer spune:
seara buna.
Veni vremea urata si pe la noi asa ca azi am cam stat prin casa. De plictiseala am fost prin sell de unde pe langa lucrurile absolut necesare m-am ales si cu o masina de facut paine:)). Acum am pus-o la lucru, sper sa iasa ceva bun ca altfel imi trag una. Sper sa nu fie unul din lucrurile pe care le uit dupa mai putin de o saptamana de folosire. L-am pus pe Robert sa-mi ia wii, l-am folosit o vreme si acum trec saptamani pana ii mai dau drumul. Ori n-am timp ori sunt delasatoare.
Acum sunt fetele la noi asa ca mai stau o vreme pe net. ma uit dupa retete.
Moni, deci pana la urma o lasi pe Dia la mare cu parintii tai. Ar fi super sa vina la Eforie, ne-am duce la plaja impreuna. Oricum din cate stiu eu la Eforie este cel mai bine pentru tratament.
Ce bine ca ai venit Ana. Cred ca nu mai puteai de dorul Clarei.
Ingrid vad ca te-ai bagat la engleza:))
Ioana s-a cam plictisit de Magic English dar o pacalesc eu cu filmele ei preferate pe care le pun in varianta in engleza si asa tot mai invata cateva cuvinte.
Acum invata de vreo 2 zile poezia Zdreanta,a invatat mai mult de jumatate, dar mai repetam. Am observat ca o repeta si singura cand se joaca.
rares stie si el sa numere pana la cinci. este tare haios cum vorbeste si cum se prosteste. daca n-ar avea crizele alea ar fi chiar un dulce, cand i se pune pata pe ceva greu il mai domolesc, tipa de ne aude tot orasul.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Eu sunt fara chef azi, e cam frig aici, dar soare. Ieri am fost la ziua nepoatei mele, a implinit 9 ani, plina casa de copii si de varsta ei si mai micuti, ca Diana. Fiica-mea, cum a intrat in casa si i-a vazut pe cei mari cum tipau si se aruncau pe jos (in joaca) a spus imediat ca vrea acasa, ca ii e somn. Abia am reusit s-o tin o ora acolo, pana a mancat si au adus tortul, cu Hannah Montana..
Acum sta in casa, cica nu vrea afara, isi face castele din cuburi.
Ieri am fost cu ea in Real sa-i luam cadou nepoatei si a vazut pe un raft pe Winnie Pooh, costa 50 de lei, bata-i frasu' pe aia de-l fac. Si statea si se uita, a spus in soapta ca ii place, dar atat..avea asa o expresie ca mi s-a rupt sufletul de ea. I l-am pus in brate, toata fata i s-a luminat, saracuta nu spera ca i-l cumpar. A si dormit cu el noaptea asta. Parca vad ca se satura de el in maxim o saptamana, dar...ce sa fac. E asa de cuminte la cumparaturi, niciodata nu cere nimic.
Mira, nu stii un tratament pentru foliculita? M-am epilat pe mana si totul era ok, pana aseara cand mi-au aparut niste bubite pe antebrat. Si chiar vreau sa-mi iau maneca scurta, pleaseee..
Anamaria, bine ai venit!
Cand ne vedem? Se vede ca esti fericita, si Clara la fel, draga de ea..
Daniela, precum am spus, si eu folosesc aparatul de sport pt intinsul rufelor iarna.
Nu am vointa nici cat un bob. Poate mai incerci totusi sa lucrezi la wii ala, ti-ar fi de folos, macar de intretinere. Eu nu pot, dar la sfaturi sunt buna.![]()
S-o filmezi pe Ioana cu Zdreanta, tare imi era drag s-o aud cu poezii si cantecele. Bravo ei!
Moni, de mult, tare demult nu i-am mai citit Dianei povestea aia trista. Plangeam de fiecare data, ce dracu'. Si e greu sa le explici de ce si cum se intampla asa ceva...nu le ajunge varianta cu luatul in ceruri.
Avem o carte noua, cu povesti din toata lumea, preferata e "Supa de cuie".![]()
Ma duc putin la treaba, revin eu, ca azi am dormit bine si nu ma mai culc dupa-masa cu ea.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Hello!
ANAMARIA ma bucur ca e asa fericita Clara! Cat stati? Din pacate si saptamana viitoare va fi cam racoare si vor fi ploi ,doar cealalta vine iar canicula.Cel putin asa am vazut previziunile ![]()
INGRID scump ursul ala,dar lasa ca-l merita din plin Diana ta la cat e de cuminte! S-a facut cu un cadou de 1 iunie
DANIELA intelesesi fix invers
Si eu vreau neaparat sa o aud pe Ioana recitand "Zdreanta" 
La noi e frig si-s ploi.Diana a fost matinala,a fost si pe-afara dar i-a prins ploaia,la 12,30 a mancat,la 13 a fost in pat si la 14 si ceva era treaza deja
Pe cand am zis ca bag si eu un somn langa ea ... 
La ora asta se impopotoneaza cu margele,fundite,agrafe etc. Asta dupa ce mi-a insirat prin casa perne si papusi,plus taburetii ... ca a facut iar tren
Imediat vine mami sa o ia la ei si o culca acolo diseara.
Aseara dupa citit povesti i-am facut teatru de papusi cu Bau si cu Ursuletu'. Asta din urma s-a apucat de facut gimnastica ,fortos tare Ursuletu' nostru,ca facea inclusiv podul,lumanarea,genuflexiuni,mers pe varfuri cu mainile la ceafa
Radea Diana cat cuprinde
Dupa aia a invitat-o si pe ea
si sa o fi vazut ce-l mai asculta si ii imita miscarile! Si cand a invitat-o Bau sa treaca in pat la nani ca e obosit si e tarziu, imediat l-a ascultat
De-acum am ajutoare ![]()
MONI
29s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Si din ciclul cum se mai joaca Diana: aseara am golit o poseta de-aia uriasa (cu care mergeam la birou) si am rugat-o pe ea sa o duca in hol.In loc sa o duca,si-a agatat-o pe umeri, a zis ca ea merge la scoala si-a disparut cu ea in dormitor ... Dupa o vreme vine din dormitor cu ea in spinare ca un rucsac si incepe sa imi turuie: "MAMI AM FOST LA SCOALA SI-AM VENIT SINGULA! VEZI CA NU AM TLECUT PE LOSHU! NUMAI PE VELDE ! SI AM STAT PE TLOTUAL."
Dupa cum vedeti, n-are ea nevoie de cine stie ce jucarii sofisticate ca din orice-si inventeaza jocuri ... asta ca ma tot gandeam ce-i iau oare de 1 iunie ??? 
Tocmai mi-a strigat:"MAMAAA VLEAU SA MELG LA DIANA DE LA TIMISOALA! ACUMA!" ![]()
Si io vreau sa merg in Insulele Seychelles
,na! ![]()
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
Acum se face ca vorbeste cu Cristi la telefonul mobil.Dar ia ghiciti ce telefon mobil are ea!!! O unghiera pe care o tot inchide si deschide 
Merg sa o echipez ca a sunat deja mami,vine s-o ia imediat.
MONI
teolinda spune:
Salutare fetelor!
Eu am avut o saptamana fff naspa.
Biata mea bunica s-a prapadit duminica asa ca pana marti am fost chiauna de-alergatura pentru cele necesare cu toate ca unele chestii necesare erau pregatite de multa vreme. In concluzie e un mare lux sa mori si nu va puteti imagina disperarea popilor de a oficia slujba de imormantare si de a-si lua cascavalul. Desi eu chiar am prieteni preoti iar duhovnicul meu este un super om va spun sincer ca am fost scarbita de ceea ce ni s-a intamplat la inmormantarea bunicii. Preotul de care apartinea bunica spunea ca e de datoria lui sa oficieze inmormantarea iar cel care era la cimitirul unde trebuia sa o ducem pe bunica a facut mare scandal ca nu l-am chemat pe el
. Pana la urma... treburile s-au rezolvat insa asa scarba mi s-a facut de lipsa de respect pe care o afiseaza mai ales un asa zis Slujitor al Dumnului, fata de o pers decedata si fata de familie.
In fine...
Am reusit si noi sa ne inscriem joi la gradi... asteptam rezultatele pe 9 iunie.
Vineri 29 mai am aniversat 10 ani de la casatorie... pe care nu i-am marcat in nici un fel
.... sper sa ne mai linistim si sa ne bucuram de-acest moment candva...
Nicolas e iarasi mucios si tuseste. Desi ia Syngulair inca din ianuarie... in ultima luna mi-a comis-o de 2 ori. Trebuia sa ii fac Prevenarul
dar nu reusesc sa-l stabilizez si sa-l vaccinez. O parte buna insa... decand cu Syngulair-ul nu mi-a facut manifestari la plamani ci doar nas si gat.
Pentru maine vroiam sa serbam ziua de 1 iunie in curte cu mai multi copii insa dupa cum e vremea... nu stiu ce vom face desi cadourile sunt luate. Carti de povesti si colorat, creioane colorate si cate un tricou cu pantalon scurt. In plus stabilisem cu mamicile una sa faca un tort de mere, alta chec, plus fructe, sucuri si alte gustarele...
Vad ca deja vi s-a facut de concediu... Vroiam si noi sa experimentam bulgarii anul acesta... defapt pe 15 iun intentionam sa plecam dar cum prietenii nostri s-au tot sucit... ca defapt ar vrea la Mamaia... am anulat si planurile de concediu pe moment. Bulgaria sau Turcia... nu stiu exact nici cand ... nici daca... insa stiu sigur ca eu nu dau banii pe litoralul romanesc pentru ca standardele pe care le vreau eu ar costa f mult iar fitzosii de la marea noastra ma calca pe nervi.
Ingrid e bine ca Diana e cuminte la cumparaturi si nu cere nimic. Eu pe Nicolas evit sa-l iau cu mine la magazine pt ca e un mare cersetor. Rafturile cu jucarii e ocolesc de la mare distanta
oricum el cere si Actimel si Danonino si fructe...
Oricum i le cumpar dar ideea de cersit....
MONI sa stii ca nu este nevoie de cine stie ce jucarii sofisticate pt ca ei sa se joace ... si-al meu inventeaza discutii si cu jucariile si la tel... cu bunicii( am un telefon d-ala antic, cu disc... negru si cu un receptor atat de greeeeu, ii place sa se joace la el ca isi rosteste cifrele
)
Dianei cea vorbareata.
Eu abia astept sa-l duc pe-al meu la gradi ... poate va fi si el mai rabdator. N-are rabdare nici sa-i citesc, nici sa stea ascuns cand se joaca „de-a v-ati ascunselea„ etc...De invatat poezii nici atat nu are rabdare sa stea sa-l invat in schimb reproduce dupa Magic English (ce poate el sa pronunte) si dupa alte desene la care se uita. Ma uimeste ca stie toate replicile de la DVD-urile cu Thomas sau cu Roary.... sau mai stiu eu ce.
Pupici tuturor nazdravanilor (nazdravanelor defapt ca aici e gasca de gagici mai mult), mamicilor si burticilor
LILIANA si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI ei si la voi una calda,una rece ... Condoleante pentru bunica ta, imi pare rau ca pe langa asta a trebuit sa dai taman acum peste asa specimene de 

. (Ca tot erai tu cu ei
) Macar ai o veste buna: ca l-ai inscris pe Nicolas la gradi! Suuuper
Sunt sigura ca ii va placea mult, daca ii place compania copiilor! Sper sa nimereasca si niste educatoare ok ca asta conteaza tare mult. Si mai sper sa se mai imunizeze pana la toamna cand incepe gradi, ca stiu ca iarna asta ai cam tras cu el
. Si Diana e cam mucoasa de vreo cateva zile,dar in stadiul ala ca nici nu prea curg,nici nu-i e infundat nasul.Dar daca bagam aspiratorul iese en gros.Cred ca are legatura si cu oscilatiile astea de temperatura.In rest e chiar bine ... a mancat si azi si ieri tare bine,si acasa si la mami!
Ce faine planuri pe maine ai,sper sa aveti noroc sa nu ploua chiar daca e mai racoare.Noi daca nu ploua incercam sa mergem in Parcul Copiilor ca se organizeza ceva festival,iar daca nu, macar in Carrefour-Armonia ca acolo e in interior si si-acolo e ceva pentru ziua copiilor.Nu stiu daca merg si eu sau o trimit doar cu taica-su.Ca io momentan nu rezist in frig,in picioare sau fara wc mai mult de juma' de ora
Si-o fi cam aglomeratie pe-acolo ca sa gasesc vreo banca sau fotoliu goale ...
Ziceai de Nicolas ca e "cersetor"
la cumparaturi . Diana nu prea e asa decat daca i-am promis ca ii iau ceva ... atunci e jale mare daca nu ma tin de cuvant.Si tine minte chiar daca i-am promis acel ceva cu muuult timp in urma ... Totusi ei daca ii spun ca n-am bani sa cumpar ceva,chiar n-am treaba cu ea,intelege.Daca chiar s-a intamplat sa mai insiste la ceva (rar) ii zic ca il cumparam altadata, cand o sa avem bani si gata ... se calmeaza.
Cu rabdarea lui Nicolas o sa il mai schimbe gradinita,dar mai ales timpul . Poate nici nu-s genul lui povestile,ca nu toti au rabdare inca la ascultat,nici macar fetitele toate.Parca de Raisa zicea Ursulina ca nu prea o pasioneaza povestile,nici pe Daria Deei ... si sigur mai sunt. Cum ziceam nu-s toti la fel.Io ma plangeam cand era micuta Diana ca toti copiii stateau la desene numai a mea n-ar fi stat 10 minute locului la desene animate (sa mai respir si io ...) ,nici sa o pici cu ceara
Uite ca acum ca a mai crescut se mai uita din cand in cand chiar si aproape la un film intreg ! Dar tot nu e pasionata de ele,ca pot trece zile intregi fara sa ne ceara sa ii punem desene.
Si ca tot ziceai ca suntem gasca de gagici,da mai des p-aci ca nu ne strica si mai multi flacai in zona !
Daca nu mai apuci sa intri,concediu placut oriunde apucati sa mergeti si mai ales ... bafta la proiectat bebelina ![]()
Wow ce mai cearceaf asternui
! Restul lumii?
MONI
Ingrid S spune:
Eu sunt pe aici, imi fac o selectie de muzica pentru masina, ca sunt satula de trancanelile celor de la radio dimineata. Si cum am de mers, vreau sa aud ce-mi place.
Teolinda, condoleante! Rau imi pare sa aud despre bunica ta. Si ca a trebuit sa treci prin toata nesimtirea popeasca, unii chiar nu stiu cand e cazul sa taca si sa lase pretentiile deoparte. Flamanzi sunt, Doamne...
Bine ca l-ai inscris la gradi pe Nicolas, eu luni merg, parca vad coada de mamici...dar nu ma scol de la 6 sa atarn pe acolo, asta e sigur.
Ce sa zic cu Singulair-ul, eu m-am ferit sa o imunizez in acest fel pe Diana, mereu am preferat vaccinurile. Pentru ca nu la toti dau rezultatele scontate. Sper sa se stabilizeze cum spui, ar fi indicat dupa mine sa-i faci Prevenarul, noi am scapat de o groaza de probleme de cand cu el. Si mai vreau sa-i fac Varilixul cand ne intoarcem de la mare. Fara nici o indoiala.
Normal ca stie replicile in engleza
, daca ai insista cum face Anda, repede ar invata, jur ca mor de ciuda cand ii aud pronuntia, mai bine ca mine le zice, iar eu o tot lungesc. Gata, ii iau ore de engleza, daca n-am cumparat Magicul ala, ii inchiriem un profesor.![]()
Maine merg cu ea la teatru, e Pinocchio, in rest, ne vom petrece ziua ca de obicei. Nu prea vreau sa ies, tare frig s-a facut. Eu va urez pentru maine o zi frumoasa si sanatate puiutului.
Moni, sa aveti si voi o zi misto maine, cu soare si fara ploaie. Si pe aici se organizeaza diverse, dar crede-ma ca nu m-am interesat. Noroc cu prietena mea, ca mi-a spus ce se joaca la teatru, altfel..
Sanatate fetitei, macar maine sa nu fie cu nasul infundat. De ziua copiilor.
Diana are un telefon cu butoane, stricat, la el vorbeste. Cand o apuca. Si se plimba prin casa, ofteaza, da din maini...cred ca ar face si ea ca Diana ta, o unghiera, un castravete...iti mai amintesti de Daria cand canta la broccoli?
Mai, dar ce le baga educatoarele in cap cu culorile semaforului, stie tot fata.
In curand, te trece ea pe tine strada..
Va bene, terminai de aranjat melodiile, pot sa ma culc. Diana doarme si azi cu Winnie Pooh. La somnul de amiaza, parca a fost somnifer ursuletul, l-a luat in brate si in 5 min adormise. Cred ca imi cumpar si eu unul....
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Bee spune:
Buna fetele.
Repede, repede, ca pregateste sotul micul dejun si eu nu reusesc sa imbrac princhindelul 2.
Teolinda, condoleante pentru bunica ta. SI noi ne-am tot lovit de probleme de genul asta cu preotii. De asta nu-l pot duce pe Radu la Biserica. Si o sa vina si Botezul 3 si vom avea la ce ne gandi. Singulair la Nicolas. Noi am primit la ambii singulair inca din octombrie, fiindca o comit rau. Anei nu i-am dat si nici ca a racit vreodata sezonul asta (maxim 1, 2 zile muci sau tuse). Lui Razvi i-am dat abia in iarna, dupa o alta repriza (mai usoara de data asta). SI de la Singulair cred ca a fost foarte agitat! Cand l-am intrerupt s-a mai linistit copchilul. Deci eu sa nu mai vad. Sanatate celui mic si distractie placuta de ziua copiilor. Uffff si a mea e nerabdatoare rau si astept gradi.
fetele. Scuze ca-s in viteza
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
monica70 spune:
Buna dimineata.Haideti la cafea!
La noi momentan e soare dar cam bate vantul si tot frig e.Totusi acum merge Ghita sa o ia de la ai mei si merge direct in parc cu ea.De culcat la amiaza o culcam acasa ca de obicei doarme mai bine decat la ai mei.
INGRID apropo de dormit cu ursul ... tocmai am depistat ca ursulocul cel mare e numai bun de dormit acum cu el pe motiv de bultoi
De semafoare nu stiu daca le-au explicat la gradinita,ca n-am intrebat-o,dar nu prea cred.Insa i-am explicat noi inca de cand era destul de mica.Stiu ca si pe la doi ani cand se oprea masina/tramvaiul/autobusul la stop striga cat o tinea gura : "Ii LOSHU!!!" Iar acum de cand au renovat astia soseaua avem si langa bloc semafoare cat cuprinde si pentru sosea si pentru tramvaie si pentru pietoni,deci toata ziua ne stau in cale.
Despre vorbit la telefoane:pai are Diana din plin la ce vorbi - mobilele noastre,telefonul fix (la care "vorbea" mult cand era mica) sau o multime de mobile de jucarie.Cu toate astea i s-a parut mai interesant sa "vorbeasca" la unghiera.O fi mai performanta asa miniaturala ... si cu clapa,nu
? Si apropo de cum canta Daria la brocolli ... Diana cand nu gaseste microfonul ala mare , "canta" la markere.
BRANDUSA tu unde o inscri pe Ana pana la urma,la ce gradi? Te-ai hotarat?
Ca vorbiti de imunitate,sper sa n-aveti probleme din toamna incolo,dar oricum cam trebuie sa va asteptati cel putin la "mucii de gradinita" cum le ziceam eu
Din fericire numai cu aia s-a ales Diana si-au cam tinut-o cca doua luni,octombrie-noiembrie.Poate ii avea si fara gradinita din cauza anotimpului,cine stie,dar totusi inainte de gradi rar de tot era asa de mucoasa.In rest a mai avut rosu in gat si ultima oara amigdalita,dar culmea-culmilor ca s-a imbolnavit tot cand era in vacanta
Si-acum cand a facut amigdalita putin probabil sa o fi luat de la gradinita ca niciun copil de-acolo n-a mai facut.Mai repede de la bloc de la mami de la careva ... Totusi eu sunt multumita,avand in vedere ca nu i-am dat absolut nimic pentru imunitate,nici vaccinuri suplimentare nu i-am facut.Noi mergem doar cu calciul / uleiul de peste iarna,cu fierul si din cand in cand cu Cavitul. Fiecare cu hibele lui ![]()
MONI