PRIETENE FARA TITLU (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele,am aparut si eu.La noi a plouat azi-noapte,azi dimineata si s-a si racorit.
BRANDUSA ai mei merg cu bilete pentru pensionari deci vor sta 18 zile.Si nu pot da comanda sa fie hotelul pe plaja sau alte super conditii.Atat ca vor avea trei mese pe zi incluse sigur.Plus mai au si tratamentul - unul merge altul sta cu Diana si invers ...
Problemele principale-s doar distanta mare si starea mea.In caz ca doamne fereste se imbolnaveste Diana in timpul celor 18 zile - si nu ma refer doar la niscaiva muci sau un pic de febra - daca-s prin zona in doua-trei ore fugim dupa ea si o aducem acasa, ea e cu mine si nici ai mei nu-si strica nici ei concediul,ca practic pentru bai merg.Pe urma si io voi intra in 8 luni si nu se stie niciodata - in caz ca se grabeste Tudor ... aterizeaza ai mei in Arad imediat acasa si eventual se mai pot si intoarce la loc.Pe cand fiind la mare e complicat.
M-a sunat si Daniela azi,zicea ca apa e rece deocamdata.De cald e cald dimineata ,dar spre seara e cam racoare bine inca.Eu una am fost la mare cam tot in iulie-august si mereu am prins vreme faina.O singura data demuuuult, am fost in septembrie o saptamana (ca era pe gratis ) si ma cam lua naiba de frig,dimineata,seara sau ... in camera . Asta desi era "vreme buna". Plus ca abia am intrat in apa ... Cum si Diana e friguroasa fix ca mine,va dati seama.
INGRID buna ideea ta cu tema zilnica pentru engleza ! Trebuie sa imi fac niste liste zilele astea.
BRANDUSA mai dar caliti sunt ai tai daca se balacesc in apa rece Cat despre tine, poate te vad iar ajunsa la ... 42 de saptamani Cand mai mergi la control? Eu vinerea viitoare,pana acum tot asa m-a chemat,doar odata pe luna.Relaxat cat cuprinde medicul asta.

Eu azi am fost matinala ,pe la 10 m-am apucat de lucrat la acte ,dar la 14 am cazut la si m-a trezit Diana cand a venit de la gradi.Acum e la fratelo ca voia sa se joace cu bucataria si i-am zis ca n-o mai aduc aici ca n-am loc.Numai bine eu mai lucrez ceva pana atunci.E mai racoare,alta viata

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Diana vorbeste cu tata-su la telefon si ii spune: "off, ce dor mi-e de tine!" Si saracul e doar pana la Billa plecat...
Bee, azi e sarbatoare? Nu stiam de ce s-a dus socrella la biserica...
Noi avem o piscina mica, anul trecut a stat Diana frumos in ea si cred ca o scot cand se incalzeste iar afara, aici e cam frig. Tare i-ar place. Si eu faceam scenete cu Diana, Scufita Rosie, Hansel si Gretel, Alba ca Zapada...de cateva luni m-am lasat pe tanjeala. Parca am obosit, am scos tot din mine si acum nu mai stiu ce sa ma joc cu ea.
Moni, daca pleaca prin iunie, apa nu-i calda. Dar nu e musai sa faca baie. Sa stea la soare, sa se joace in nisip, plimbarile de seara...e destul. Bine, distanta e o problema, dar de ce sa pui raul in fatza, ca se imbolnaveste, ca nu-i convine...asa nu mai plecati niciunde.
Am urmarit la tv un documentar despre somn si ce se intampla cand esti privat de el. Mdaa, nasol. Era o tipa acolo bolnava cronic de insomnie, de 10 ani avea carente la capitolul asta. Spunea ca atunci cand conduce, vroia sa intre intr-un stalp, ca poate ajungea la spital si putea dormi...sinistru. Aveau dreptate cei cu documentarul, toti zic ca trebuie sa facem sport, sa ne hranim sanatos, sa ne hidratam...dar de somn nu spune nimeni nimic. Gata, de azi ma culc odata cu Diana, la 22. Ce atata stat pe net?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

INGRID mare figura Diana ta,acum ii e dor de el,acum il trimite afara din camera ...

Eu i-am dat Dianei niste plastelina si acum e ocupata,dar gura nu-i tace,mereu acelasi refren: "mami,uite mami".A fost si pe-afara si s-a intors cu mainile si nasul reci

A fost mami pe-aici,am mai vorbit si am ajuns la concluzia ca totusi sa aleaga Felixul acum.Ea daca face tratament (pentru reumatism) nu are voie sa intre deloc in apa rece cum ar fi cea la mare de exemplu.Tati la fel,deci clar unul ar trebui sa renunte la tratament ca sa se poata balaci Diana si eu vreau musai sa se balaceasca,de preferat in apa calda.In plus mami are cam multe rude batrane si bolnave si de-asta n-ar vrea sa plece asa departe.Asta apropo de pus raul in fata,aproape de cate ori a fost mami plecata la bai s-a intamplat ceva :odata i-a murit o verisoara primara cu care se intelegea ca si cu o sora,odata sotul unei prietene ,odata a facut atac cerebral fratele lui taica-meu ... deja se-asteapta la orice
A ramas ca o sa incerce propunerea mea si anume ca sa plece in septembrie cu Diana vreo saptamana la mare cu programul ala social ,asa am impaca si capra si varza .Eu mai aveam o propunere beton,o saptamana la mare la turci in octombrie si sa merg si io cu bebe Tudor Se poate merge pe-acolo cu bebe de 2-3 luni ,sau delirez ? Se vede ce pofta mi-e si mie de balaceala ,nu?

Of ca nu mai stiu ce voiam sa scriu ,trage Diana de mine si fizic si verbal sa ma joc cu plastelina ,ioai ce chef am fix de plastelina asta acum.

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Gata am scapat de plastelina ca iar e la hainele de bebe.
INGRID mi-am amintit ce voiam sa zic , tu vorbesti ca nu mai stii cum sa te joci? Ce sa zic eu,ma simt efectiv cu mintea gol-goluta.Parca-s plecati in vacanta toti neuronii in Caraibe.Macar ei,nu? Nu mai zic de lipsa de energie ...

Mergi la inceput

Mai ce chestie aflai de la Diana.In timp ce manca in bucatarie mi-a povestit ca azi dupa felul unu si doi ,doamna "Malioala" (una dintre ingrijitoare) a adus oua,capsuni si din cate am dedus din explicatiile ei cum ca le-a amestecat mult-mult ,le-a facut "la moment" spuma de capsuni! Mi-a zis ca era dulce,roz si au servit-o in farfurioare.Eu nu i-am facut pana acum si nici mami,asa ca n-avea de unde stii,deci nici inventa. Deci asta fu ora de bucatareala la gradi sau ce? Ca normal mancarea se gateste in bucataria gradinitei nu in sala de clasa.Sau le-o fi apucat pe ele sa le cumpere si sa le faca asa aiurea numai lor?

Aaaa si am aflat ca cealalta grupa mica din gradinita i-au batut la puncte la capitolul plimbari ca maine au programata o iesire la Timisoara la gradina zoologica! Daca n-o vor amana pe motiv de ploaie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, doctorita mea e relaxata si ea, ca si eu merg la o luna la control si-s la a 3-a cezariana. Daca toate-s ok, mie-mi convine. Ca si asa ma usuca de bani. Eu ma duc la control cred ca pe 14 iunie, cand il voi duce si pe Razvi la analize din nou. Mama ce prapastioasa esti si tu cu plecarea mamei tale cu Diana la mare! Nu nasti, clar? Dar daca lor nu le prieste apa rece, mai bine lipsa. Noi am fost mereu in iunie si a fost apa ffff calda si vremea idem. Anul asta si eu sper sa-i trimit prin programul ala cu litoralul pt toti. Eu cu copiii prefer extrasezon pe motiv de aglomeratie. Nu-s ei agitati destul? sa mai fie si imbulzeala pe plaja prin restaurante.......... Tu in Turcia in octombrie cu Tudor? Nu ca nu se poate, dar nu-i bine sa mizezi pe asta! Si pe mine ma bat ganduri de mare/munte

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEE ha ha apropo de prapastioasa,chiar azi mi-a zis mami ca sa am grija de data asta ca la primul semn sa chem salvarea,sa nu fac ca data trecuta ca asteptam relaxata sa vina tati cu masina,doar la insistentele ei chemai salvarea ... Pai de unde naiba sa fi stiut eu ce si cum,parca stiam ca travaliul ala dura de la cateva ore bune in sus nu? Si durea rau ... Pe cand la mine, niema.Asa ca am fost cat p-aci sa o comit in salvare
Mie imi place in plin sezon la mare,dar sa stau la plaja in locatii mai golase asa ,gen nordul Mamaiei,plaja din cap Aurora,cea luunga si lata dintre Venus si Saturn,sau chiar intre Saturn si Mangalia sunt niste golfulete mici, dragute si pustii mai ales ... Nu-mi place nici cand e extra-sezon din cauza senzatiei de sfarsit de lume , de parasit, toate-s sau nedeschise inca sau inchise deja ...

Mergi la inceput

Diana si-a terminat lapticul si a mers sa imi caute ce sa ii citesc.A luat una din cartile mari si groase de povesti si a rasfoit pana a gasit povestea "Fetita cu chibrituri" ca pe-asta o vrea ... Si a inceput iar sa intrebe: "N-AVEA PAPUCI? DA' DE CE? ... O MELS LA BUNICA (in cer ...)? DE CE O VLUT SA MEALGA LA EA?" etc. Nu-mi place deloc sa citesc povestea asta ,dar ea mereu mi-o cere.Am fugit ca s-a dezechipat deja.

Mergi la inceput

Vai ce-am patit cu Diana I-am facut pe plac si i-am citit "Fetita cu chibrituri" si la final a facut un bot luuung si era cu lacrimi in ochi N-a mai plans niciodata pana acum la vreo poveste ... nici la povestea asta, ca doar i-am mai citit-o si-n alte dati.De ce nu ma mir ca taman la povestea asta a apucat-o? Mai ales ca dupa ce penultima pagina era desenata fetita si bunica cum se inaltau printre stele,a urmat desenul de pe ultima pagina unde era fetita moarta in zapada cu chibriturile arse alaturi.Si Diana ma tot intreba: "DE CE-O LASAT-O SINGULA ?" (adica bunica pe fetita ... ) Eu ii explicam ca a luat-o in cer cu ea,dar degeaba ca in desen era ramasa in zapada ...
Ca sa o inveselesc i-am citit pe-urma "Hainele cele noi ale imparatului" , s-a inveselit ea putin,dar nu asa de tare ca dupa ce am stins lumina si am inceput sa ii povestesc la ce sa se mai astepte din partea lui bebe Tudor.Radea in hohote si imi tot cerea sa ii mai spun - povesti gen cum ii va rasturna castelele din cuburi,cum isi va baga degetele in acuarelele ei,sau ii va rupe cartile de i le lasa in cale.Nu mai zic distractie pe ea cand i-am zis ca o va trage de par,ca va scuipa mancarea din gura sau rasturna farfurioara cu piure pe jos si multe-multe altele de genul asta,ca le stiti doar .Macar a adormit vesela ,a uitat de povestea aia
Printre altele mi-a zis ca vrea sa melgem la LALESH (mai ales ca a vorbit azi un pic cu el la telefon) si ca dupa ce o sa creasca mare bebe sa il ducem si pe el la LALES si la OANA (Ioana) sa se joace cu ei. A stat o secunda si zice: "STII UNDE NU AM MAI FOST DEMULT? LA DALIA! SI STII UNDE NU AM MAI FOST DEMULT? LA HOTEL! " ma rog,m-a ametit de cap in acelasi stil.
Dar cel mai mult mi-a placut ca mi-a povestit ca " O MAMA DE LA GLUPA MALE VINE LA GLADINITA CU BEBELE IN SAC" ( probabil in port-bebe) si deja m-a planificat si pe mine sa merg si io asa pe-acolo cu bebe Tudor ca sa vada copiii ce fratior are ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
Am ajuns in Romania de ieri , Clara e foarte bucuroasa si eu la fel , azi noapte am dormit cu ea , a cam vorbit in somn .
Astept sa vina caldura ca e cam frig si nu am decat haine de vara
.
Pupici

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput