PRIETENE FARA TITLU (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, pai e bine daca nu plange Diana dupa voi, atunci o puteti lasa cu ai tai fara nicio grija. Eu zic ca iti va prinde bine perioada asta, abia te mai odihnesti si tu inainte de venirea lui bebe Tudor. Ca pe urma nu prea vei mai avea mult timp de odihna.
Asa e, nu ma gandisem ca nu te poti duce dupa ea ca poti naste in tren, corect, am uitat cum e, de.
Scumpa tare Diana la faza cu Ghita.
Bravo ei pentru engleza, asa, foarte bine, sa invete in continuare. Ti l-as trimite pe George, dupa cum zici, si pe el si pe Mark sa mai am si eu putin timp sa respir.
Cum ne jucam noi de-a bebeii gemeni: are niste lego de la Mega Blocks, cu Dora exploratoarea si fratiorii ei gemeni. Ei, si datoria mea este sa ii dau tot felul de indicatii cum sa gaseasca bananele copiilor, borcanele de mancare, drumul catre cresa etc. Si toate astea i le zic in engleza si el trebuie sa imi raspunda pe unde o ia si sa inventeze un traseu (dreapta, stanga, inainte, traversam padurea, trecem pod etc). Si trebuie sa aiba grija si la un vulpoi care le fura mancarea copiilor. Cert este ca ii place la nebunie jocul asta si mereu imi zice ca hai sa ne jucam de-a bebelusii gemeni. Aaaa, si plange ca bebelusii si ii plimba cu carutul (tot lego si el). Astia sunt superbebelusi care superplang etc. E si dvd cu ei, se numeste Superbebelusi.

, noapte buna, ma duc si eu la film, ma uit la Dr. House, super serie.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Wow Anda esti plina de idei !!! Super fain jocul vostru ,pai asa sa tot inveti engleza Trebuie sa inventez si eu ceva asemanator,dar mai simplut evident. Diana e departe de nivelul asta,deocamdata e la stadiul de cuvinte disparate,sau propozitii din 1-3 cuvinte si din astea foarte putine stie sa zica.Azi mi-a zis in engleza cum li se spune la urs si la ... portocaliu. Dupa care a inceput sa ma tot intrebe cum se spune pe rand la fiecare culoare.Astea i le-am mai tot spus si-alte dati - e-adevarat ca din ani in pasti - si nu prea le-a retinut,le tot uita.Cum a invatat Mark culorile in engleza? Si cat de des faceti cu el engleza,zilnic?
Tot am zis si io ca ii fac un program cu engleza macar de 10 minute pe zi,pai ce program ca la 16 a venit de la gradi si a inceput direct sa rascoleasca in hainutele de bebe (merita sa o vedeti cu caciulita de bebe in cap,cu o jacheta tot de bebe si niste pantalonasi - ambele luate cu rochita ei pe ea ) dupa care s-a apucat de "calcat" si ... drumul la mami la bloc de unde s-a intors la aproape ora 22.A intrat pe usa navalnica ,gesticuland si povestind super-incantata ca "SA VEZI MAMI ... !" cum a primit ea suc si bomboane ca a fost ziua lui Denis si " SA VEZI CE MINUNE" (asta in sensul de prostioara) a facut ea si cu Mara ca au bagat bomboanele in suc si asa le-au mancat (erau bomboane pe bat ). Cert e ca era lipicioasa toata domnisoara in rochita si cu sosetele jegoaseee , direct in vana am varat-o! S-a plans ca e obosita tare si eu am crezut ca scap de citit cu ocazia asta,dar dupa ce-am uscat-o pe par,tot a mai avut puterea sa vina sa isi ia carticica cu "Hansel si Gretel"

Bine zici ca o sa imi pice bine si sa ma odihnesc cat e plecata , nu zic nu ... Dar stand acasa e aiurea,ca imi tot gasesc de lucru ba una ba alta ... Azi am pus la spalat vreo trei ture ,am schimbat lenjeriile de pat,inclusiv pernele ,pe urma am si calcat niste haine (eu care nu prea calc dar stand acasa avusei timp ).In schimb n-am lucrat la acte deloc,ca n-am avut chef.Am timp de ele de vineri incolo

Maine am zi de mers la birou ,asa ca fug la nani.Noapte buna!

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu am ramas iar acasa, cica sa spal geamurile, dar nu am chef deloc. Cand ma uit cate am de frecat, ma ia cu fiori.
Moni, Diana e ca nepoata-mea de 15 ani: ii plac metrosexualii! Ieri faceam si misto de nepoata, ii ziceam ca sigur se imbraca de la Metro, de aia se numesc asa...aia care cumpara de la Selgros cum se numesc, Selgrosexuali? Zic ca de aia l-o fi luat pe tata-su cu epilatul de piept..
Am citit mesajul tau aseara, chiar inainte sa ne uitam la un serial, si eu si sotul am lesinat de atata ras la replica Dianei tale..., mai directa de atat nu putea fi! Saracul Ghita...
Daca te-ai apucat de cautat prin mersul trenurilor, inseamna ca o lasi la mare? Super!
Bravo Dianei ca stie engleza si ca a primit si confirmarea, bulina portocalie...desteapta fetita ai!
Dar persoana cu care vorbesti pe mess, de ce nu scrie vreo doua vorbe acilea? Ca mi-e dor de ea...
Anda, n-ai ce face decat sa te resemnezi, il mai lasi acolo o perioada, dar insista cu spalatul, uita-te urat la ele, spune ce nu-ti convine. Pai cum..o minima igiena, ce dracu!
Metoda ta cu engleza e perfecta, ati avansat daca Mark explica pe unde s-o ia pentru a cauta indiciile tale, wow...cand voi ajunge cu Diana la asa un nivel? Of..daca stau azi acasa, ma ocup putin de ea.
E super interesant la servici, nu ne intalnim (eu cu sotul) decat la masa, in rest stam in birouri separate. Ieri am fost la el si l-am intrebat daca nu vrea o aventura cu colega (moi, adica), merita filmat la ce mutra a facut.
Dar lasa, ca acusi vine timpul recoltatului, dureaza pana tarziu seara, birouri goale...nu-mi scapa el.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetelor,

MONI si INGRID, incercati sa faceti zilnic cu fetitele engleza. Asa, jocuri, gen: hai sa numaram in engleza cand urcam scarile, sau poate vrei in romana azi? Hai sa vedem ce culoare este tricoul lui tati, pantalonii lui mami etc in engleza? Oricum ei nu invata decat prin joc, asta e clar. Eu vorbesc cu al meu tot timpul si inventez jocuri pe moment, nu imi fac un plan. Imi vin idei pe parcurs. Noi avem, de ex, vreo trei ture de scari de urcat cand venim spre casa, ca trecem printr-un parc. Si atunci il intreb, in ce limba vrei sa numaram scarile, in engleza, spaniola, romana sau franceza. Si mereu alege el limba. La fel cand discutam, vorbim despre pasari, animale, natura in general in drumul spre casa. Si cand ii explic ceva, ii spun si in celelalte limbi. Cam asa facem noi, vad ca da rezultate. E adevarat ca ne ajuta si dvd-urile pe care le avem, ca le ascultam si in franceza, spaniola si engleza si mai imi vin idei de acolo. Plus ca invetez tot felul de jocuri cu personajele din dvd-urile respective. Acum e adevarat ca al meu e receptiv la chestiile astea, lui nu ii place in mod deosebit sa coloreze, deseneze, sa faca puzzle etc. In schimb ii plac povestile, jocurile, constructiile cu Lego, plastilina si Fischertips. Cred ca depinde si de fiecare copilas in parte insa eu zic sa faceti totul prin joc.
INGRID, aia e, ma resemnez si il mai las acolo. I-am sugerat finut educatoarei sa aiba mai multa grija si parca nu mai e chiar atat de murdar.
Deci i-ai pus gand rau sotului!
Am ras de numa de Diana la faza cu rasul pe piept al sotului tau!
MONI, imi imaginez ce murdarica era Diana, trebuia sa ii faci poze. Si fa-i poze si cand se imbraca cu hainutele lui bebe.

Gata, fug la treaba,, o zi frumoasa sa aveti.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Apar si eu scurt la ore asa tarzii. Inca nu sunt gata, m-am apucat sa fac ordine aici in birou si pe langa birou. e o camaruta mica unde tin cutii cu haine de tot felul si biroul cu hartii de tot felul.
noi suntem bine obisnuit. Ieri a fost o furtuna urata la noi si s-a schimbat aerul. Dariei i-a fost asa de frica. Mi-a povestit tanti cu care au stat ieri ca isi facea griji si striga disperata dupa David care era plecat la un fel de scoala de vacanta. Isi imagina ca-l ia vantu pe sus si nu mai ajunge acasa,
..... zilele trecute au fost chiar 35 gr, ce n-au vazut elvetienii de cand sunt ei.
Maine primim vizota. vine o familie de romani si tau cateva zile la noi. au doua fetite c-am de aceeasi varta cu ale mele. David cred ca iar se va lua de cap inconjurat de 4 fete.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Ceau fetele, apar si eu ca fantomele,dupa miezul noptii ...
ANDA tot e bine ca s-a prins ceva de educatoarea aia ,mai sugereaza-i din cand in cand, sa nu uite .
Foarte bune-s metodele tale,dar tu si stii bine multe limbi.In schimb la mine e prapad: uite si azi in dormitor fiind, am mai apucat sa o intreb pe Diana de culori, cam cum ziceai tu ca ce culoare are bluza asta,sau peretele etc.Numai ca ma incurca fata ca ii tot vin idei sa ma intrebe cum se zice la una alta,la care habar nu am cum sa le zic in engleza. Si cand eram la PC mai bagam nasul urgent in dictionarul de pe net,dar asa ... pauza Pana ma duc sa caut dictionarul in biblioteca s-a dus farmecul... Sau pana la urma ma face ea pe mine sa invat engleza,o sa dorm cu dictionarul la cap .
Si normal ca fiecare copil are alte pasiuni,nu pot fi toti la fel,ca doar nici noi parintii nu suntem.In plus difera pasiunile si in functie de sexul copilului.De cand a dat caldura si la Diana cam adio puzzle,colorat si alte activitati statice de interior ... Mi-ai amintit acum de plastilina,n-am mai scos-o demuuult la iveala!
INGRID imi place ce planuri coci tu la munca
Si lasa-ma cu marea,ca azi m-a enervat mami , ca acum pe cand m-am hotarat eu sa o las la mare ,imi vine ea cu ideea schimbata ca mai bine totusi la Felix,ca e mai aproape,ca unde sa mearga cu Diana asa departe,ca e responsabilitate,ca uite a aparut si la noi gripa porcina si la mare e lume multa,ca daca nu e timp frumos ce face cu Diana pe-acolo etc. In plus nu stiu ce cunostinta i-a zis azi de un hotel din Felix unde-a fost recent si e super ok,in plus are si piscina cu intrare gratuita pentru cei din hotel ,ca o sa ceara acolo bilete ... Na,cum sa nu ma enervez ? Am ramas pana la urma ca daca primeste oferta de bilete ok la mare sa mearga totusi la mare si intre timp ma mai uit si io pe prognoza vremii Oricum in iunie apa e cam rece la mare,dar chiar calda fiind,clar n-ar sta Diana in apa cat ar sta in bazine la Felix,mai ales ca nu e deloc incantata de valuri.In schimb e incantata de nisip Ce dilema pe capul nostru ...

Ce sa va mai spun,azi a fost tare miorlaita si fitoasa Diana,eu eram obosita de la birou si de la caldura,asa ca i-am evacuat sa mearga unde or vrea ... si-au ajuns iar in Parcul copiilor.Credeam ca va ploua,ca asa era prognoza,dar nici poveste.
Acum seara iar mi-a facut circ cu cititul,abia s-a dat culcata .Mai bine o lasam iar la ai mei la bloc,ca si-asa mi-a zis mami ca au tot intrebat copilasii de Diana ca unde e.

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

MIRA acum te vazui,spor la treaba.Distractie placuta cu musafirii.Sper ca va avea si bietul David Si la noi vad ca se anunta furtuna la noapte,dar deocamdata am zarit niste fulgere razlete la maaare distanta.Poate ne ocoleste ...

Eu maine iar am zi de stat acasa,mai merg poimaine la birou si gata.Deja ma apuca depresia Am sunat-o azi pe-o fosta colega ce-are o bebelina de cca 8 luni,sa vad ce mai face si sa-mi asigur partenera de plimbari cu in viitorul apropiat Aia si mai jalnica si depresiva: a pus 30 de kile pe ea si-a ramas cu 20 in plus,aia mica zbiara en gros - nu i-a iesit niciun dinte inca,dar or fi pe iesite,program de somn are tot aiurea,e tot calare pe ea,n-are niciun ajutor ca n-are neamuri nefiind din Arad,deci se poate si mai rau ...

Mergi la inceput

ANAMARIA cum stati,ati ajuns acasa? Da un semn!
DENISA tu esti pe ultima suta ... gata bagajele?
INGRID sincer nici n-am intrebat-o de ce nu intra.Eram cam pe fuga amandoua ca era tarziu si ne-am bombardat mai mult cu intrebari-raspunsuri despre strumfi si niscaiva ... fotografii recente . Daca ne mai intersectam,o sa ii transmit.

Am plecat la nani,noapte buna la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
La noi (ca-n musunoi) a fost azi-noapte furtuna. Pe la 5 stateam de paza cu sotul sa nu se inunde iar subsolul ca anii trecuti, dar volumul de apa n-a fost chiar asa de mare, iar pompa a tras cu brio. Diana s-a trezit o data de la tunete, insa a adormit la loc, ce bine de ea. Azi era zburdalnica, iar eu moarta de somn.
Anda, pe scari numaram si noi in engleza, culorile le stie cat de cat, mai greu e cu propozitiile simple, gen: unde mergi, ce faci...Si are o pronuntie corecta, de asta mi-e ciuda ca nu ma pot ocupa de ea cum vreau de cand am inceput serviciul. I-as lua un profesor de engleza. Maghiara exerseaza cu maica-mea.
Moni, ce le invarte maica-ta, cand la stanga, cand la dreapta. Eu votez pentru mare, dar poate maica-ta s-a speriat totusi de drum...mai stii?
Diana se joaca puzzle, plastilina, matematica (iar am scos caietul), abecedar..cand ajung acasa cu astea ma nebuneste. Plus pictura..a lasat deoparte creioanele de colorat, acum picteaza, ca i-a luat sotul culori noi.
In rest, toate bune.
Ma gandesc ca la engleza sa aleg o tema zilnica si la fel poti face si tu, atunci ai fi pregatita din timp cu cuvintele noi.
Sa pui pozele primite sau sa mi le dai deseara pe mess, ca tare vreau sa-l vad pe frumos.
Mira, ce nostima e Daria cu grija pentru fratior. Draga de ea...
Deci aveti vizita...o sa fie fain cu atatia copii in casa. Si la noi au fost calduri, de acuma cica se mai raceste, chiar ca era si cazul.
Ma cheama colegii la masa, am plecat.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Am un chec in cuptor, dar am intrat sa va salut! Azi e sarbatoare si ai mei mai stau cu ochii pe pishpirei. Ca in rest, asta e sarcina mea asumata. Nici n-ash fi zis ca voi ajunge aproape in 7 luni gravi si sa mai pot sa stau dupa ei, in situatia mea ceva mai delicata. Doamne ajuta si tot inainte.
Ieri i-am bagat in piscina si s-au distrat.Dimineata au facut baie cu apa la temperatura robinetului de apa rece! Daca n-au avut rabdare sa se incalzeasca. Criza de rinichi am facut-o in schimb u si cu RAdu, care ne balacim zilnic udand gazonul care se icapatzaneaza sa nu iasa. Nu stie el (gazonul) cu cine se pune!
In rest? Alor mei le plac scenetele. Ii pun in leagane zilnic si incepem: Hansel si Gretel, Cenusareasa, Alba ca Zapada. EU sunt de cele mai multe ori vrajitoarea, ca le place cum ma stramb. Aaaaa si Razvi e printul care danseaza cu Cenusareasa. E ca un urs intors cu cheitza.
Moni, eu zic s-o lasi la mare pe Diana cu mama ta, daca zici ca mama ta stie exact ce o asteapta! Eu una i-ash lasa pe ai mei cu copiii la mare, dar la un hotel fix langa plaja, cu posibilitati de distractie pt ei aproape si cu masa asigurata si nu mai mult de o saptamana. Pana acum e drept, nu i-am lasat nicaieri cu ai mei mai mult de 2-3 zile (ANA, ca pe RAzvan deloc), dar stiu ca s-ar descurca. NUmai ca ai mei desi se iteleg perfect cu copiii si sunt tineri ei asa, sunt c-am bolnavi si stiu eu exact cat te solicita un copil mic, daramite doi terminatori. Ai mei mai si fac echipa la prostioare. DAca ar fi numai Ana (cum e Diana ta momentan singura) n-ar fi o problema. Noi mai calculam pentru luna septembrie.
fetele, gata pauza.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput