PRIETENE FARA TITLU (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu la munca, am venit singura ca sotul este obosit dupa noaptea trecuta, au venit vreo 5 baieti la ping-pong si da-i si lupta...plus ca Diana l-a luat azi de mana si a spus ca nu vrea sa plece tati. Ca sa vezi si sa nu crezi!
Moni, m-ai ucis cu reply-urile tale, iute-iute iti raspund: n-am dat de baut ca a castigat Poli sau ca l-am batut la ping-pong, a baut el singur la meci; Diana e fix pe dos ca alti copii, da..acum descopera ce frumos e sa se joace cu papusile, very well; n-am mai lasat-o la descompuneri sau alte activitati matematice ca sa nu-i incarc creierul...dar daca imi cere, imi reiau activitatea de "profesoara" ; n-o mai filmez pe Diana cu pompierii, dar sa stii ca te citeaza, striga in gura mare: ajutooor!; si ca sa inchei, asa te vreau, sa stai linistita si sa comanzi ce vrei sa execute barbatul tau, ca e mai bine.
Mersi fetelor de comentariile din drop.
Denisa, tu nasul nu ti-l mai bagi pe aici?
Hai ca ma duc, e pe aici un grup de investitori din Bucuresti, se indoapa acum, ca de, cu stomacul gol mai greu discuti afaceri, nu-i asa?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

Am reaparut si eu si v-am admirat pozele.
DENISA, MONI si INGRID, aveti niste copilasi superbi, am admirat, impreuna cu Mark, pozele voastre.
Mark isi aminteste in continuare de Dia a lui Moni, nu a uitat-o.
Moi suntem bine, puiul a cam fost racit si a cam avut febra zilele astea dar e ok acum.
Sunt cam ametita la ora asta ca am o durere crunta de cap asa ca revin mai tarziu.
, o zi frumoasa sa aveti.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Anda, sanatate si tie si lui Mark. Nu sta cu durerea de cap, serveste-te cu o pastila, e foarte important.
Ce ai rezolvat cu gradinita? L-ai inscris in alta parte?
Eu tocmai ce am fost la masa, m-am indopat la greu, nu-i bai, ca vine maseuza deseara si isi pune osul la treaba.
Nu cred ca mai intru deseara, trebuie s-o duc pe nepoata-mea la tenis dupa-masa, apoi vine maseuza...ne reauzim maine.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara!
ANDA mersi Bine ca e ok Mark acum,sper ca si tie ti-a trecut durerea de cap.Inca n-am apucat sa studiez alea,poate maine ca voi fi acasa.
INGRID tu esti la ora de masaj presupun Si zici ca striga "ajutoooor" Diana ?

Eu am o mare dilema Mami mi-a zis ca poate face rost de bilete si la mare in loc de baile Felix si i-a intrat in cap ca mai bine ar merge cu Diana la mare - unu ca asa ii e recomandat , doi ca la Felix s-a renovat strandul ala mare (Apollo) si costa acum 15 lei intrarea ,iar sa mearga amandoi (mami si tati) cu Diana acolo de doua ori pe zi - dimineata si dupa-amiaza i-ar costa "doar" cca ... 1000 de lei ca stau 18 zile - cu bilet de pensionari. Asta numai intrarea ... Eu n-as lasa-o pe Diana cu ei 18 zile asa de departe - adica la mare.In plus acolo daca nu-i vreme buna ,ai pus-o.La Felix fiind apa calda poti face baie si daca-s numai 20 de grade ... in plus pot oricand trage o tura sa o vad,in doua ore-s acolo,sau pot sta chiar mai mult in zona in Oradea la neamuri si sa mai iesim la gradina zoologica,prin oras,sau sa se intalneasca si sa se joace cu nepoteii.Voi cum ziceti ca ar fi mai ok? Dupa bilete merge doar dupa intai,deci pana duminica ar trebui sa ma cam hotarasc ...
Se pare ca multi aradeni s-au reorientat si merg acum la Felix in loc de strandurile din Ungaria,cel putin asa scria intr-un articol recent din ziarul local.Dar si la strandul din Arad e deja apa calduta,semi-termala,bazinele-s renovate,au ingradit zona cu bazinele,sunt puse chez-longuri si in zona aia intrarea e deja 7,5 lei ,iar doar zona cu terase a ramas intrarea tot 2,5 lei ca anul trecut.Mi-a zis colega-mea care n-a fost de ani de zile pe strand ca e ... "ca la Miami" asa de incantata era

Alte noutati se pare ca iar au serbare prin 9 - 11 iunie,nu se stie sigur,dar cum n-au zis nimic pana acum,nu credeam ca mai fac.Repeta la gradi,costumatie au tot de-acolo,acum au cerut doar ... sandale roz.Bine ca avem Si alta noutate e ca azi au avut iar teatru de papusi in vizita cu piesa "Verde imparat",dar asta e deja obisnuinta la ei.
Nu stiu cum o fi in vacanta,ca vorbeam zilele trecute cu ea despre cujm va sta cu mine acasa si mi-a zis ca ea nu vrea sa stea acasa,ca ea vrea sa mearga la gradinita Trebuie sa ii explic cum sta treaba si cu vacanta cea lunga ...
A ... si-aseara i-am gasit casca de inot de la Carrefour,unele deja vad ca ati ochit-o in drop

Azi i-a luat Ghita de la chiosc prima carte din colectia aia Disney scoasa de editura Adevarul - asta prima "Cartea Junglei" e gratis,restul costa 12 lei una si sunt 12 in colectie.I le-am promis Dianei pe toate,desi doar 4 povesti n-are din astea.Dar sunt superbe,cartonate,desenele sunt minunate,sunt cele din filmele Disney Singurul minus e ca textul e mai simplificat,deja cam depasit pentru Diana,ca noi avem si citim povesti din seria asta mai lungi si detaliate deja,dar or fi bune si pentru Tudor ... Eu mi-am mai luat si cateva carti fie din colectia Adevarul,fie din colectia Jurnalului National,dar nu mai mult de 10 bucati pana acum,adica doar ce nu aveam in biblioteca inca,ca in general cam am toate cartile clasice.Deci am ce citi urmatoarele doua luni.Noroc ca husbandu' era client fidel la presa de ani de zile si s-a dus doar cu lista cu ce-mi trebuie ca e batalie mare pe ele. E buna ideea lor,costa doar cca 10 lei o carte si-s de calitate.Ce ma distreaza e ca am auzit cum multi le cumpara numai ca sa arate bine in biblioteca fiind cartonate si legate in piele .Asta imi aminteste de un amic de-al lui fratelo,care mai demult trecand pe-aici tare s-a mirat cand mi-a vazut biblioteca si a zis ca el are acasa doar o carte si aia a luat-o doar ca arata bine coperta si dadea bine pe mobila

Ca mi-am adus aminte,DANIELA zilele trecute am trecut pe langa un baietel blond si Diana a exclamat: "SEAMANA CU LALESH!" Uite ca nu l-a uitat
A si inca ceva,ziceam de bebe ala de numai o luna ce-l vazuram la bloc,Diana parea cam intimidata de el ,era prea mic !!! Cam ca si motanii,care fug cat ii tin picioarele cand vad ca se apropie de ei pisoiasi mici - cine a avut matze pe la casa,stie asta

Ce sa va mai zic,in rest mai scoate fata cate o cugetare Acum seara mi-a zis: "MAMI MAI SUNT SI TIGANI CALE NU SUNT MULDALI !" Zic: unde ai vazut? "LA TELEVIZOL" Nu stiu ce i-a venit ca nu vorbise nimeni despre tigani p-aci ...

Gata cearceaful,am fugit sa vad ce vrea ii mai citesc azi,ca pe-asta noua i-am citit-o deja cand s-a intors de la gradi.

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Va pup si va doresc numai bine, am vazut copii frumosi si desteptiAm pus si eu poze noi de la gradina botanica.
Aveti grija de voi si de copiii!

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

DENISA superbe fotografiile!!! Ce fain ar fi sa avem si noi asa ceva in zona!

Eu tocmai am stat la povesti cu cineva care a slabit 47 de kg si mai are in plan de dat jos inca 10 kg . Asa ca se poate ,asta ca incurajare pentru cine e ocupat cu treaba asta .ANDA tu stii de cine vorbesc

Dianei in loc de citit,i-am "cantat" (eu ) un cantecel, dupa care mi-a mai spus ce cuvinte noi stie in engleza.Mi-a zis corect de minge, usa, fereastra , masa , scaun - astea mi le-a zis ea din proprie initiativa desi nu-s toate "noi",ca azi am intrebat-o doar "ce mai stie nou in engleza" nu am luat-o ca altadata,gen cum se zice la x sau y in engleza sau sa i le zic eu in engleza si sa imi spuna ce inseamna (asa stie mult mai multe cuvinte ca e mai usor,evident) ... A inceput si sa imi numere pana la 10 in engleza,dar nu stie chiar perfect de la 5 incolo.Tot e ceva ... mai ales ca eu nu am mai repetat deloc cu ea Nici macar vreo carte nu am in engleza,adica am doar ceva cursuri pentru copii mai mari / adulti . ANDAAA trimite-l pe George si incoace ca e tare bun de profesor de engleza vad!

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Salutare de la Temesvar! (zise sfertul de ungur din mine).
Moni, eu as zice s-o lasi la mare. Ai incredere in mama ta? Atunci e ok. Diana are nevoie de inca o cura heliomarina, stii aia cu 3 ani la randul mers la mare. Ca e departe, ca nu poti s-o vezi? Intai pune ce e mai important pentru ea, apoi gandeste-te la tine. Ea se va distra pe cinste si va fi si bine pentru sanatatea ei.
Am vazut ca persoana de care vorbesti a stat pe mess ieri si alaltaieri, ma gandeam eu ca vorbiti.. Felicitari ca a reusit sa slabeasca, multa vointa a avut! Ce-i mai face copilasul?
Bravo Dianei ca spune atatea in engleza, eu am sarit o zi peste "cursuri", ieri intradevar a fost maseuza la mine, dar m-a epilat...ca e plina de talente ascunse. Si cum a durat vreo ora (ca m-a pensat la greu, imi cresc multe fire sub piele), masajul l-am lasat pe altadata, i-am facut iute dush Dianei si la nani, era tare obosita. Dar nu a uitat sa ma intrebe ingrijorata: "te doare mami? Te-a durut?" Apoi, l-a luat pe tata-su la rand: "de ce nu te epilezi pe piept? Ca e mai frumos asa." Saracul sotz..
De ce era asa suparata Diana in poza cu baticul? Asa de scumpa era acolo...ca o tarancuta .
Denisa, faina plimbare ati avut in parcul botanic. Si florile, una mai frumoasa decat alta. Trandafiri n-am vazut...alea sunt preferatele mele. Tu si fiica-ta aratati de milioane. Mai slabesti mult?
Eu o tot urmaresc pe Diana cum vorbeste. Exemplu: "am uitat sa te intreb ceva astazi", zic eu. Ea: "ce ai uitat sa ma intrebi, mami?" Foloseste perfect pronumele, face acordul subiectului cu predicatul...sunt mandra de ea.
Pauza de masa, revin.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Ceau! Hop si eu la o cafea la ora asta ... am dormit ca valiza-n gara.M-am trezit doar azi-dimineata pentru Diana - ca evident iar am imbracat-o intr-o rochita - si m-am culcat la loc.
E cu nasul cam infundat de vreo doua zile - cum a mancat inghetata si a baut suc rece cum gata ... Dar i-am pus ser,vibrocil si am mai scos cu aspiratorul si e mai bine.Seara cand e intinsa in pat mai zice ca "NU POT LESPILA" ,dar peste zi e ok. Azi pe la 6 s-a trezit si zicea ceva de Diana de la Timisoara ca vrea sa mearga la ea e grav daca a ajuns sa o si viseze ... Dar nu cred ca a visat ceva prea frumos ca mi-a zis dupa aia ca "MAMI NU MA SIMT BINE" . Febra nu avea,asa ca i-a adus taica-su un bibe cu lapte si a adormit la loc.La opt era ok . Ba chiar s-a ratoit la taica-su care tot glumea cu ea si o facea ... goanga : " NU MAI VOLBI PLOSTII! TI-AM SPUS DE MII DE OLI!"
INGRID da cu ea am vorbit dar doar aseara tarziu ,ca degeaba era ea, ca nu eram io. M-a cautat prin toate adresele de ID am vazut V-am zis sa le stergeti p-alea vechi ca nu mai intru p-acolo Copilasul e super ok ... turuie .Ea super-ocupata,lucreaza mult si acasa,asa ca uite o metoda buna de slabit,e si munca printre altele
Acum ca n-o sa muncesc atat doi ani poate am sansa sa raman si io grasa (si frumoasa ). Dar deocamdata stationez tot la 61 kg (9+),n-am mai pus nimic in ultimele saptamani,desi "bultoiul" creste.Cel mai probabil caldura e de vina,ca nu mai am nici asa pofta de mancare cand e canicula.

Uitam: INGRID vezi ca ala nu era batic de tarancuta,era casca de baie Si-o cam strangea
Si felicitari Dianei tale pentru acordurile gramaticale.In ultima vreme si Diana mea vorbeste destul de corect gramatical,adica nu mi-a mai sarit nimic gresit in ochi. Iar cu epilatul lui Genu pe piept ce-i veni? V-a auzit pe voi vorbind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,

INGRID, felicitari pentru Diana ca vorbeste atat de frumos si corect.
Cu gradinita nu am rezolvat nimic, cred ca la anul tot aici ramane, ca nu ni-l primesc la scoala europeana ca nu are inca 4 ani. Desi e diferenta doar de 2 saptamani, trebuia sa aiba 4 ani pana la 31 dec. 2009. Asta e, ramane tot aici anul scolar 2009-2010, noroc ca va veni vremea urata din toamna, pe urma iarna si macar nu ii mai lasa sa se tavaleasca atat de rau.
Si al meu e purcel, se murdareste, are dreptate BEE, dar macar alea sa aiba grija sa il spele pe maini si pe fata. Ce sa zic, nu murim inca un an, sper. Il dam la scoala european din toamna 2010.
MONI, sanatate Diei, sa se faca bine. Bun tare Vibrocilul ala, si noi folosim.
In ceea ce priveste mersul la mare cu parintii tai, eu as lasa-o in locul tau, marea ii va face bine si apoi sunt parintii tai, ai incredere in dansii, nu? Plus ca daca Diana va plange dupa voi, puteti merge si voi sa o vedeti, nu?
DENISA, v-am admirat pozele, sunteti niste frumosi.

Gata, ma duc sa ma joc cu copilul, ca azi ne jucam de-a bebelusii gemeni, ehe, poveste lunga.

Avem pui de trei ani si mai vrem inca un

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA nici vorba,cum sa planga Diana dupa noi? Si anul trecut si in celalalt an a fost plecata tot cu ai mei,tot cate 18 zile,odata la Moneasa,odata la Buzias.E obisnuita cu ei de mica.Doar ca mie nu-mi va placea asa,macar daca eram la lucru eram mai ocupata ,dar asa ... Cu vizitatul lor ce vorbesti??? Eu ma gandeam ca si pana la Oradea mi-ar fi cam teama sa merg acum cu trenul Intercity care face 1,5-2 h.Pai cu Diana de cand mi s-a rupt apa pana ce am nascut-o au trecut fix 1 ora si un sfert.Vrei sa nasc in tren? ca cica a doua nastere e si mai rapida ...
Deja m-am interesat si anul asta sunt vagoane de dormit direct Arad-Constanta si retur,ambele noaptea deci e si super comod de mers.Acum mai ramane de vazut daca poate face mami rost,aia a zis ca daca primeste bilete pe litoral,ii da si acolo.Sper sa primeasca,o sa aflam zilele astea.

Cu gradinita imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu mutarea,mai rezisti tu cumva un an.Vara cum e,au vacanta si ei? Si cum va jucati voi de-a bebelusii gemeni?? Detaliaza ,trebuie sa fie amuzant

Diana azi a primit o bulina portocalie pentru ca ... a stiut la engleza
Alte vesti de la gradinita: saptamana viitoare ii duce intr-o comuna de langa Arad unde e un mare parc dendrologic in curtea unui castel.V-am zis io ca gasesc astea destinatii si prin zona numai sa nu stea locului .
Azi am calcat,Diana cu calcatorul de jucarie si ea langa mine,harnica foc si turuitoare.Dupa aia am dus-o la mami sa manance "CAPSUNI DE TOLT" cum a zis ea in loc de tort de capsuni.Numai ca odata ajunsa acolo a lins numai frisca de pe tort Cand am plecat se pregateau sa coboare in curte.Prietenii ei erau deja pe-afara - Mara iar era desculta,asa ca parca vad ca si Diana se va desculta iar.

Si in final o poanta de azi.Pe cand calcam (in bucatarie) cum ii dadusem niste atributii husbandului si aveam vaga impresie ca nu s-a apucat inca de treaba,am trimis-o pe Diana sa vada ce face.Mi-a zis ca e in baie.Cand am intrebat-o ce face acolo,mi-a raspuns asa: "NU O SCOS INCA PUTZA AFALA" E de groaza fata asta!

Mergi la inceput