PRIETENE FARA TITLU (37)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingrid S Diana se joaca singura de cateva zile, se joaca si cu pompierii aia, e mortala ce le spune. |
Si cam ce le zice? Sper ca nu ma citeaza pe mine de-atunci
N-o filmezi???MONI
28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S Are preocupari pentru papusi si bucataria de plastic, e cam intarziata fata de altele, dar e bine si asa. |
Cum sa fie intarzaiata
? Doar ca ea a inceput cu literele/cifrele si continua cu papusile si bucataria,iar majoritatea o iau in sens invers MONI
28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
Ingrid S spune:
Am pus cateva poze, mi-am amintit ca erau in aparat nedescarcate de multisor. Si un film, impreuna cu finutza, care btw, are aproape aceeasi inaltime ca Diana si un an mai mica..![]()
Na Moni, sa nu mai comentezi, e si impletita si despletita si cu gura mare....in toate ipostazele.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S [Bine ca mai ai cateva zile si scapi de servici, musai sa stai cumintica in banca ta daca ai asa dureri. Sa faca Ghita tot ce trebuie si tu odihneste-te, ca e mai important. |
Da' zau ca nu fac absolut nimic in afara de pus mancarea la foc ... si acte.Doar mai dirijez si critic
MONI
monica70 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ingrid S
Te umfla rasul Monico, dar uite ca am reusit sa-l bat odata, l-am dat jos de pe piedestal. Adevarul e ca la psihic trebuia sa lucrez, stiam ca e mai bun decat mine si ma blocam...apoi dintr-o data nu mi-a mai pasat si....am putut. |
Ohooo ,dai de baut
Apropo a chefuit Genu aseara (sau alalta-seara???)? Ca am inteles ca a castigat Poli ...MONI
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S Uite ca si fiica-mea comanda la greu, dar nu se oboseste sa raspunda alambicat, spune doar: asa vreau eu! Ce pacat pentru ea ca nu-i merge.. |
Ba Diana mea nu prea iasa la atac fara argumente "solide"
MONI
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ana_m Ieri am fost la cumparaturi si am cumparat o gramada de hainute pt Clara si pt cadouri . In total cred ca am luat vreo 7 rochite . Trebuie sa ne vedem sa le imbracam in uniforme |
Ce draguta esti,dar ce dragute ar fi ele trei impreuna si imbracate la fel

Oare reusim s-o facem si pe-asta? Tare fain ar fi!MONI
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ana_m Ca scrieti de comandat , si Clara mea o aud caci comand ala greu si imi zice ca ea nu vrea sa mearga la gradinita . Intr-o zi mi-a zis ca ea vrea sa mearga la facultate . Eu ii zic ca ea o sa mearga la scoala , nu la gradi . |
Ahaa,pai da ea vrea sa mearga direct la facultate sa fie ca unchiu'
A mea n-a auzit inca de facultate,ca sigur ar vrea si ea.,Deocamdata tot de scoala zice ca merege.
MONI
monica70 spune:
Na ca mai un pic si umpleam capitolui cu reply . Buna metoda ,sper sa nu primesc reclamatii ca am copiat-o ![]()
INGRID asa te vreau,intru imediat sa vad ce-ai pus.
Am vorbit cu mami si Diana iar e musafira.Dupa ce-a fost pe-afara,a urcat cu Andreiut si acum e la ei,le-a dus mami si cate un bol de capsuni sa manance.Si dupa cheful ala din fata blocului (chiar ca buna idee),au urcat pe la 21 sus,dar a pescuit-o mama lui Andrei de pe hol pe Diana si a chemat-o la ei,unde mai erau doi copilasi in vizita,pe langa sarbatorit.Mi-a zis mami ca abia la 22,30 a reusit sa o ia de-acolo cu zbierete si plansete
Cred ca si Geaninei (mama baiatului) ii cam convine sa mearga Diana la ei,ca daca-s doi se joaca impreuna si n-o fi flacaul tot calare pe ea ![]()
MONI
28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
INGRID hai ca le-am vazut deja.M-a dat gata Diana cu coditele aela impletite
Vai ce fain ii sta !!! Ii scoate in evidenta si ochisorii aia frumosi si obrajorii ... sa o mai pozezi asa! In poza in fusta de blugi pare inalta bine Diana ta,cat are acum? S-a mai inaltat sau e iluzie optica? ![]()
Cat despre Moni,chiar ca e inalta,dar n-ai vazut in poze ca si Mara e tot cam asa,mai ca o ajunge pe Diana si fix la fel e cu cca un an mai mica decat ea ... Iar fetita aia mai dolofana are 4 ani ,mami zice ca vorbeste tare rau,dar in schimb era asa de simpatica,de saltareata si de prietenoasa
E cat Diana si Mara la un loc! Tare ciudata chestie,asta desi l-am vazut pe taica-su si vreau sa zic ca Ghita e gras pe langa ala!!! Mai are un fratior mai mare Tudor,pe care l-am vazut,e siluet si el,maica-sa iar imi zicea mami ca e silueta,doar bunica se pare ca e grasa.Eu ma gandesc ca ea o fi indopat-o de-a ajuns asa fata! Probabil ca se mai subtiaza totusi daca va creste.
Na ca merg si eu sa ma indop ca m-a lovit foamea de-atata munca 
MONI
28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

, m-o enervat la culme.