PRIETENE FARA TITLU (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Diana se joaca singura de cateva zile, se joaca si cu pompierii aia, e mortala ce le spune.

Si cam ce le zice? Sper ca nu ma citeaza pe mine de-atunci N-o filmezi???

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Citat:
Are preocupari pentru papusi si bucataria de plastic, e cam intarziata fata de altele, dar e bine si asa.

Cum sa fie intarzaiata ? Doar ca ea a inceput cu literele/cifrele si continua cu papusile si bucataria,iar majoritatea o iau in sens invers

MONI 28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am pus cateva poze, mi-am amintit ca erau in aparat nedescarcate de multisor. Si un film, impreuna cu finutza, care btw, are aproape aceeasi inaltime ca Diana si un an mai mica..
Na Moni, sa nu mai comentezi, e si impletita si despletita si cu gura mare....in toate ipostazele.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
[Bine ca mai ai cateva zile si scapi de servici, musai sa stai cumintica in banca ta daca ai asa dureri. Sa faca Ghita tot ce trebuie si tu odihneste-te, ca e mai important.

Da' zau ca nu fac absolut nimic in afara de pus mancarea la foc ... si acte.Doar mai dirijez si critic Cred ca de la aerul condtitionat mi s-a tras,desi n-a batut direct pe mine,ca e pus sa bata in jos,spre perete.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Citat:
[Apoi am mers sa mai joc cu barbatu-meu niste ping-pong, l-am anuntat ca vreau sa-l bat, la care el dragutz: nu-ti fixa idealuri greu de atins..., m-o enervat la culme.

Te umfla rasul Monico, dar uite ca am reusit sa-l bat odata, l-am dat jos de pe piedestal. Ei, pana cand o viata amara?
Adevarul e ca la psihic trebuia sa lucrez, stiam ca e mai bun decat mine si ma blocam...apoi dintr-o data nu mi-a mai pasat si....am putut.

Ohooo ,dai de baut Apropo a chefuit Genu aseara (sau alalta-seara???)? Ca am inteles ca a castigat Poli ...

Mergi la inceput

Citat:
Uite ca si fiica-mea comanda la greu, dar nu se oboseste sa raspunda alambicat, spune doar: asa vreau eu! Ce pacat pentru ea ca nu-i merge..

Ba Diana mea nu prea iasa la atac fara argumente "solide" si de obicei ne mai inmoaie ca de la poate ce scoate din ea ne bufneste rasul si mai si cedam ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana_m
Ieri am fost la cumparaturi si am cumparat o gramada de hainute pt Clara si pt cadouri . In total cred ca am luat vreo 7 rochite , toate prietenele au fetite . Am cumparat pt cele 2 Diane si pt Clara 3 rochite la fel . Trebuie sa ne vedem sa le imbracam in uniforme . Am avut bataie de cap pana am gasit 3 buc de acelasi fel si aceasi marime . Initial am luat altele ca , si pe urma m-am intors si le-am schimbat ca astea erau m-ai dragute .

Ce draguta esti,dar ce dragute ar fi ele trei impreuna si imbracate la fel Oare reusim s-o facem si pe-asta? Tare fain ar fi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana_m

Ca scrieti de comandat , si Clara mea o aud caci comand ala greu si imi zice ca ea nu vrea sa mearga la gradinita . Intr-o zi mi-a zis ca ea vrea sa mearga la facultate . Eu ii zic ca ea o sa mearga la scoala , nu la gradi .

Ahaa,pai da ea vrea sa mearga direct la facultate sa fie ca unchiu'
A mea n-a auzit inca de facultate,ca sigur ar vrea si ea.,Deocamdata tot de scoala zice ca merege.

Mergi la inceput

Na ca mai un pic si umpleam capitolui cu reply . Buna metoda ,sper sa nu primesc reclamatii ca am copiat-o
INGRID asa te vreau,intru imediat sa vad ce-ai pus.

Am vorbit cu mami si Diana iar e musafira.Dupa ce-a fost pe-afara,a urcat cu Andreiut si acum e la ei,le-a dus mami si cate un bol de capsuni sa manance.Si dupa cheful ala din fata blocului (chiar ca buna idee),au urcat pe la 21 sus,dar a pescuit-o mama lui Andrei de pe hol pe Diana si a chemat-o la ei,unde mai erau doi copilasi in vizita,pe langa sarbatorit.Mi-a zis mami ca abia la 22,30 a reusit sa o ia de-acolo cu zbierete si plansete Cred ca si Geaninei (mama baiatului) ii cam convine sa mearga Diana la ei,ca daca-s doi se joaca impreuna si n-o fi flacaul tot calare pe ea

Mergi la inceput

INGRID hai ca le-am vazut deja.M-a dat gata Diana cu coditele aela impletite Vai ce fain ii sta !!! Ii scoate in evidenta si ochisorii aia frumosi si obrajorii ... sa o mai pozezi asa! In poza in fusta de blugi pare inalta bine Diana ta,cat are acum? S-a mai inaltat sau e iluzie optica?
Cat despre Moni,chiar ca e inalta,dar n-ai vazut in poze ca si Mara e tot cam asa,mai ca o ajunge pe Diana si fix la fel e cu cca un an mai mica decat ea ... Iar fetita aia mai dolofana are 4 ani ,mami zice ca vorbeste tare rau,dar in schimb era asa de simpatica,de saltareata si de prietenoasa E cat Diana si Mara la un loc! Tare ciudata chestie,asta desi l-am vazut pe taica-su si vreau sa zic ca Ghita e gras pe langa ala!!! Mai are un fratior mai mare Tudor,pe care l-am vazut,e siluet si el,maica-sa iar imi zicea mami ca e silueta,doar bunica se pare ca e grasa.Eu ma gandesc ca ea o fi indopat-o de-a ajuns asa fata! Probabil ca se mai subtiaza totusi daca va creste.
Na ca merg si eu sa ma indop ca m-a lovit foamea de-atata munca

Mergi la inceput