PRIETENE FARA TITLU (37)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bee Cat despre activitatile fetei......Eu una ash vrea s-o dau doar la ceva care sa-i placa. Si acum ramane de vazut daca voi fi eu cea care o va cara colo colo sau bunicii sau taticul. Am ochit o piscina in comuna noastra, sa vedem daca am putea merge cu copiii la balaceala. Cu gradi, inca sunt in dubii. O sa mergem si maine sa mai vedem una mai pe aproape. Am si eu fixuri. Ash vrea un loc unde sa nu fie foarte stricti cu activitatile. Ash vrea sa las copiii sa copilareasca o vreme, nu sa le incarc programul si mintile prea mult prea devreme. |
In faina comuna sunteti daca aveti si piscina in zona

Cat despre gradinita,tu n-ai citit ce activitati fac in grupa mica? Mai nimic: colorat,lipit,pregatire pentru serbari adica dansat si cantat.Engleza si sportul - OPTIONALE - de cca trei ori pe saptamana,dar cat crezi ca fac 15-30 de minute maxim odata?
Mult,muult mai multe am facut eu acasa cu Diana! Si cum eu ii cumpar de la gradinita fiecare numar din revistuta aia "Exercitiile lui Filip" - unde-s activitati si cam pentru grupa mijlocie-mare (dupa mine) aproape in fiecare seara vine Diana si imi cerseste sa facem exercitii
Doar ca de obicei e deja in jur de ora 22 si o cam refuz MONI
28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Bee Eu nu ma mai inteleg cu ai mei pitici cand e vorba de ,magazin, cumparaturi. SUnt teroare. Alearga aiurea, pun mana pe te miri ce. Voiam musai sa mai vad ceva pantalonasi si tricouri pt Razvi, dar reuseam? Ca piticul era catarat pe o scara a doamnelor de la raion! Dupa care a facut un circ monstru ca voia numai pe scari, numai catzarat. Si Ana nu sta in cosul de cumparaturi, iar domnul cand o vede, o ia si el din loc. Ca la balamuc. |
Ha ha ,la noi Diana nu alearga ci de obicei sta in cos si ne dirijeaza ce sa cumparam,adica nu cutia verde ci cea roz,nu aia albastra ci cea rosie
Sau ne mai aminteste ce nu mai avem pe-acasa ... ceea ce nu-i rau deloc 
MONI
28s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S Ieri a vrut seara caietul de matematica, pe care nu l-a mai vazut de mult timp si a facut descompuneri (sunt la ultima pagina). 5 cercuri si dedesubt doua casete, a spus: intr-una pun 3 cercuri si in a doua, doua. Apoi le-a numarat sa fie sigura si a exclamat fericita: vezi mami, ca sunt 5 ca si sus? |
De ce i l-ai ascuns mai?
Las-o sa se desfasoare.Eu as lasa-o mai mult,daca s-ar ocupa singura de treaba,dar cum normal nu stie citi ce i se cere in exercitiul repectiv,e tot pe capul meu
Si ultima oara a fost amarata ca a gresit.Trebuia sa coloreze cate cinci obiecte din fiecare rand si s-a luat cu coloratul de-a uitat.Cand a venit sa imi arate,le colorase pe toate.I-am explicat,le-a numarat , a vazut si ea ca deja colorase mai mult de cinci si ... asta e,n-a primit steluta premiu,daca nu-i atenta la ce i se cere 
MONI
Ingrid S spune:
Doamne Anamaria, ai cumparat rochite pentru fetele noastre sa fie la fel cu Clara? Ce scumpa esti
..abia astept sa ne vedem!
Si noi facem periodic curat la Diana, mai dam din jucarii, mai aruncam planse colorate...tot pe principiul sa fie liber si sa aiba spatiu in camera ei. Ce culori de asternut ai luat pentru fetitza?
Diana spune ca vrea la scoala, nu la facultate..ce stie ea ce-i aia?
Iar eu ii explic cu rabdare ca mai intai trebuie sa mearga la gradinita...La voi cum e de-i zice scoala?
Distractie placuta marti, de ziua sotiorului!
Iar vorbeste fiica-mea singura...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S Am uitat sa va spun ca in fiecare seara ii impletesc parul in doua codite. Doarme mai bine fara sa-i intre parul in ochi. Plus ca e suficient de lung, dimineata cand il desfac e numai onduleuri.. ![]() |
Imi imaginez ce fain arata
Dar tu chiar nu ii mai faci nicio poza la asa frumusete?
Meriti o batuta bine 
Apropo de codite impletite si Diana ma roaga sa ii fac - ca asa are Denisa de la gradi - dar aia are par luung pana la fund.Al Dianei e mai in scari tuns si nu prea sta,mai ales cel din lateral.Cred ca o sa i-l tund mai scurt in spate totusi pe cand pleaca la bai, ca are vreo doua zone in spate unde e ros tare si i se incurca rau,e greu de pieptanat
O sa ii creasca ei iar la loc pana la toamna ...MONI
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Mama_Soranei Desi sunt de mult pe forumul DC abia de curand mi-am facut cont. Ma primiti si pe mine in club? ![]() ![]() |
Te primim daca vrei.Cati ani are fetita ta? Ai nostri-s nascuti aproape toti in cam in ianuarie-februarie 2006.
MONI
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Denisam Hello, Am pus ceva poze in drop pe andreeam- eu o sa va citesc in continuare dar o sa scriu mult mai rar pt a sunt prinsa in f. multe proiecet ce treb rezolvate destul de repede. |
Am vazut deja pozele,tot mai frumosi sunt amandoi pe cum cresc.Tare imi plac in pozele unde-s impreuna
Spor la treaba,acum presupun ca sunteti la cabana.Mai un pic si aterizezi in Ro

MONI
monica70 spune:
| citat din mesajul lui miraklucker DEnisa tu cel putin citesti eu nici de asta nu am timp. Acum stau ca pe spini ca mi-e casa intoarsa cu fundu-n sus. Si maine plecam la gratar deci iar nu reusesc sa fac nimic. Dar sunt franta, ma doare si capul si nu am cheffff .Bee foarte frumos pentru Ana, auzi toata lumea e prietena/ prietenul ei. ale mele parca sunt salbatice .Sunt prietene ele doua si cu nimeni altcineva. Sambata a fost la mine o prietena cu 2 baietei, pai nu-i lasau sa puna mana pe nimic ca e a lor .David are vacanta 10 zile. S-a facut si la noi cald. Azi cred ca au scos limba elvetienii de caldura Mai rochitele alea sa nu credeti ca le-am imbracat eu. ele s-au imbracat asa. Defapt cea de pe Selin am vrut sa i-o dau la Daria. E nr ei, dar ai cu cine discuta????, si atunci am scos-o si aia pentru Daria, care e pentru 5-6 ani , dar........... aratau ca doua tatze, noroc ca aici intereseaza pe prea putina lume aspectul asta |
Lasa, ce daca-i casa cu fundu-n sus,important e ca sunteti mereu plecati pe undeva si va simtiti bine
Buna faza cu rochiile fetelor MONI
monica70 spune:
| citat din mesajul lui marchplayer Salutare A venit vara si am uitat definitiv calculatorul. Din pacate, ca tare mult imi lipsiti. Noi am fost deja la plaja de vreo cateva ori, adica am avut la noi si prosoape si toate cele, ca am mai mers noi pe plaja de n ori dar fara sa ne dezbracam. Ne-am si bronzolit putinel. |
Asa l-as uita si eu daca as fi la mare
Ma gandesc cum o fi cand voi sta acasa,cel putin in urmatoarele doua luni.Daca e canicula si nu pot iesi din casa decat seara si dimineata ... clar mai bag nasul MONI
monica70 spune:
| citat din mesajul lui Ingrid S Ceau fetelor! Raportez dimineti dormite pana la 9, la 7 se scoala Diana, sotul ii da laptele, eu dorm in continuare, nu-mi vine sa cred ca dupa 3 ani ajung sa ma odihnesc cum trebuie. De la atata somn, mi-a revenit si cheful de viata |
Asta e lux deja mai

MONI