Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ramona - asa cum zice si simona, esti sigura ca e diaree?? majoritatea nou-nascutilor hraniti doar la san au scaune explozive si apoase, asta nu inseamna neaparat diaree. daca vrei sa-i dai ceva pana vorbesti cu medicul poti incerca bonisan e doar din plante, deci rau nu ii poate face este recomandat pt colici, diaree sau constipatie.

ayla - am inteles...am scris gandurile mele pe pagina Almei la guest book. din pacate nu stiu sa pun poze...ma mai invart sa vad daca ma prind. sau e nevoie de vreo parola ceva?

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetelor,
Merci de informatie, intr-adevar scaunul este exploziv si apoase incat intra in pampers, este de culoarea mustarului... dar nu e branzos asa cum a fost acum cateva zile... s-ar putea sa fie bebe bine doar eu panicoasa...
SimonaMami, oare sa nu-i mai dau Baby Drink ? Il mai amagesc o singura data pe zi cand sta treaz si pana ii dau san. I-am facut un program si ii merge f.bine cu somnul, mai ales noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Aris, o sa pun cu plata transportului la tine. M-am inteersat si custa vro 15 lei.
Astept sa ajunga al meu acasa, oricum nici curierul nu a ajuns, si te anunt.

In legatura cu concediul tau de maternitate... sa stii ca mie imi e prietena f buna dr de fam si tot timpul mi-l face ea si mi-l aduce ca mi-a explicat ca nu il poate da retroactiv. Faza naspa e ca trebuia sa se gandeasca "inteligenta" ca vei cere concediu si doar n-o sa vi dupa el, imediat dupa travaliu!

Mami de Bris, 16.04.2009

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Simonamami, Dodo vreau sa contribui si eu cu o parte pt vaccin.

Olga, mamica lui David iepurasul

Si eu vreau sa contribui, ca am vrut sa merg la banca sa pun ceva in contul lui Dodo dar nu am ajuns !!
Deci cum facem?

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

pai... cum vreti voi, fetelor! Cel mai simplu este sa punem fiecare in contul lui Dodo. Cred ca va e mai simplu de ajuns la o banca decat sa ne intalnim, desi ar fi mult mai dragut asa :)

Eu stau in Pipera, dar vin zilnic in Titan si Piata Delfinului, in caz ca vreuna din locatiile astea va sunt pe aproape.

Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian!

Mie imi sunt foarteee departe ambele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Dragele meleeeeee, eu m-am ratacit!!!
Nu v-am mai gasit la burtici si iata-ne fericite la scutecele! Sa fim sanatoase cu toate, sa ne creasca ghioceii mari, sa fie sanatosi si voiosi!!!
In ultima perioada eu am lipsit mult de la discutiile voastre si-mi pare tare rau... Motivul? E lesne de inteles...
Ghiocelul meu ma tine in priza non stop, astfel incat peste zi stau numai si numai langa el, fara sa mai pot face nimic altceva. Nu-l tin in brate, dar s-a obisnuit sa stau langa el si cum vreau sa plec de langa el incepe imediat si plange. Asa ca e cumintel, ziua sta treaz si noaptea doarme.
Am citit capitolul trecut si ultimul de la burtici si am vazut ca ati discutat despre vaccinul de doua luni. Deja... Cum trece timpul...
Si eu am cumparat Infanrix Hexa si urmeaza sa-l facem luni. Am mari emotii si mi-e tare teama de durere si de efectele secundare!

Maria si fetele care ati facut vaccinul? Cum e ? E dureros? Au facut bebeii febra?

Petrean si noi avem botezul pe 23 mai si ma gandeam la acelasi lucru, la vreme si cum il voi imbraca. Apropo de superstitii legate de botez, mai stii si altele, ca nu vreau sa ratez niciuna?!?

Va pupic pe toate!

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetelor,
Merci de informatie, intr-adevar scaunul este exploziv si apoase incat intra in pampers, este de culoarea mustarului... dar nu e branzos asa cum a fost acum cateva zile... s-ar putea sa fie bebe bine doar eu panicoasa...
SimonaMami, oare sa nu-i mai dau Baby Drink ? Il mai amagesc o singura data pe zi cand sta treaz si pana ii dau san. I-am facut un program si ii merge f.bine cu somnul, mai ales noaptea...

Ramona, cred ca nu este cazul sa iti faci griji de scaunul piciului. Din ce-mi descrii este fix normal.

Nu stiu ce sa iti spun de baby drink. Nu sunt medic, din pacate, si ca atare nu pot decat sa dau mai departe sfaturile pe care le-am primit eu din partea medicilor.
Baby Drink ne-a fost recomandat de medic doar in cazul in care ii dam bebelusului calciu gluconic, si il refuza (ceea ce este foarte explicabil, judecand dupa gustul oribil pe care il are!), pentru ca este suficient de dulce incat sa-i schimbe gustul si sa-l faca acceptabil.
Cu aceasta exceptie insa ne-a spus ca dupa parerea dumnealui Baby drink este un produs 'smecher', supraindulcit, pe care nu il recomanda deloc.

Si Victor are perioade de activitate zdravana in timpul zilei, in care ar suge orice, ca atare isi rontaie degetul mare, degetul mic, pumnisorii, marginea de la paturica, orice...
Il tin insa de vorba, il mai pacalesc cu jucarioarele cantarete, uita de foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Simonamami, Dodo vreau sa contribui si eu cu o parte pt vaccin.

Si eu vreau sa contribui, ca am vrut sa merg la banca sa pun ceva in contul lui Dodo dar nu am ajuns !!
Deci cum facem?

pai... cum vreti voi, fetelor! Cel mai simplu este sa punem fiecare in contul lui Dodo. Cred ca va e mai simplu de ajuns la o banca decat sa ne intalnim, desi ar fi mult mai dragut asa :)

Eu stau in Pipera, dar vin zilnic in Titan si Piata Delfinului, in caz ca vreuna din locatiile astea va sunt pe aproape.

Mie imi sunt foarteee departe ambele

Pai atunci cel mai simplu iti este sa dai fuga la o bancuta, sau chiar la posta, si sa ii pui direct banutii in cont lui Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Mai jos postez si eu poze cu bebe Stefan , comoara lu` mama si tata

http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mesaj de la Anca:
Maine ajungem acasa, suntem bine, sunt fericita ca bb suge , am rezolvat cu declararea lui bebe, va pove pe forum. Pupici si sper ca si voi sunteti bine

Anca te asteptam cu drag la scutece

Georgiana multumesc mult Astept cu nerabdare

Simona, Novus putem sa impartim banutii la 3 pt vaccin? Cred ca ar fi cel ma ok

Al meu tip se chinuie cu colicii. I-am cumparat Sabsimplex da nu stiu cum se administreaza. Ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Mai jos postez si eu poze cu bebe Stefan , comoara lu` mama si tata

http://good-times.webshots.com/album/571784515YijojX

Ce scump si bolfos Felicitari mami si tati pt comoara

Mergi la inceput