Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 9
Ciresica5 spune:
Olishka, la sfatul pediatrului, eu ii dau lui bebe Sab Simplex cate 15 picaturi amestecate cu foarte putin ceai, de 3 ori pe zi inainte de masa. Este dulce, asa ca nu cred ca vei avea probleme cu bebe. Succes!
mami fericita de
Albert-Gabriel
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Olishka, la sfatul pediatrului, eu ii dau lui bebe Sab Simplex cate 15 picaturi amestecate cu foarte putin ceai, de 3 ori pe zi inainte de masa. Este dulce, asa ca nu cred ca vei avea probleme cu bebe. Succes! mami fericita de Albert-Gabriel |
Multumesc!!! Eu i-am picurat direct in gurita 5 picaturi

Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Multumesc!!! Eu i-am picurat direct in gurita 5 picaturi ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu i le dau direct cu lingurita, cam 11-12 picaturi inainte de mesele principale sau in timpul lor
Cu vaccinul lui Dodo punem atunci banii in contul ei? 100 ron, nu?
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Eu i le dau direct cu lingurita, cam 11-12 picaturi inainte de mesele principale sau in timpul lor Cu vaccinul lui Dodo punem atunci banii in contul ei? 100 ron, nu? Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Multumesc
Al meu bebe are 3 sapt. ii dau aceeasi cantitate? Si m-a mirat faptul ca Sabsimplex se foloseste si la adulti, eu credeam ca este doar pt sugari 
Referitor la vaccin eu zic ca e ok asa cum ai zis tu

Eu o sa incerc sa ajung maine la banca.

olishka spune:
Si inca o intrebare: la voi si-a facut efectul Sabsimplex? Multumesc 

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Si inca o intrebare: la voi si-a facut efectul Sabsimplex? Multumesc ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
La noi pot sa zic ca a avut vreun efect, dar nu spectaculos adica tot mai plangea ca o durea burtica, am incercat si Bonisan si mi s-a parut ca o constipa si am ramas pe Sab
Cred ca pana la urma nici unul nu alunga colicile ci le amelioreaza si pe fiecare copil isi face efectul diferit
si asupra parintilor are efect psihologic Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Dodo-pui spune:
Buna mamici si pitici,
Noi suntem bine
multumim lui DD.Eu am vrut sa schimb lapte praf(cu unul mai ieftin) si doua zile tare s-a chinuit mandra pana m-am prins ca laptele-i motivul.De ieri am revenit la milumil si totul e ok a dormit ,a mancat frumos
.
pentru puiutii bolnaviori sa-si revina repede.
pentru mamici.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
georgyiuly spune:
Buna dimineata!
Fata mea a dormit de pe la 22 pana la 6,15.Si eu bustean pe langa ea...pe la 7 a adormit din nou si acum cam da semne ca s-ar trezi. Eu n-am mai putut dormi( dupa 7 ore de somn , cred si eu
).Am reusit sa-i pregatesc si cafeaua lui tati...dupa 2-3 luni bune de pauza!!!!![]()
Din pacate pe m ine ma chinuie raceala tare, am incput sa si tusesc si nu stiu ce sa iau.
S-a trezit
georgiana
mamica de Giulia
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/giulia/
petrean spune:
georgiana..poti lua paracetamol, algocalmin, oscilococcinum, sau pt utse stodal, vitamina C
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE