Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 7
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 georgiana - curierul il trimiti cu plata la destinatie sau trimit eu in plus pt transport. ca vreau sa plec la banca si sa nu fac vreo boacana. eu tocmai m-am enervat serios. am fost la doct de fam si imi zica ca nu poate sa imi dea concediu din urma, doar de la 1 mai. deci eu de abia la 1 mai intru in cele 42 de zile si in cazul asta dosarul pt cic il depun la mijlocul lui iunie eu proasta ca nu am fost mai devreme la med de fam, dar nu mi-am inchipuit ca ma lasa in pom, doar stia ca sunt gravida si tre sa nasc la sf lui martie![]() ![]() ![]() ![]() 25 martie 2009 si cum va justifica ea ca nu ti-a dat postnatalul legal???ca tu trebuie sa depui ultimul concediu medical, incepand cu data nasterii copilului..??e nebuna?? |
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006POZE
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui aris26 ayla - scumpa...noi suntem toate cu gandul la tine si la Alma de f multe ori, eu una evit sa spun cate ceva in primul rand pt ca nu stiu ce cuvinte ar fi potrivite, imi e frica sa nu spun vreo prostie care sa te chinuie mai rau si apoi nu stiu daca e momentul, daca nu e, daca ai nevoie sa iti aduc aminte sau mai bine...habar nu am cum sa ma port |
Eu inca va rog sa nu va suparati pe mine. Pt ca ma simt aici ca intr-o familie, unde fiecare ne simtim in largul lui, cu speranta ca suntem acceptati asa cumn suntem.
Asa ca am sa iti raspund, Aris, tie, dar si celorlalte fete care simt ca tine.
Cei mai multi cred ca atunci cand suferi, daca vorbesti, doare mai tare. Eu tac. Tac si aici de multe ori, cand as vrea sa vorbesc despre Alma, tac si acasa, tac de multe ori. Dar nu vreau sa tac, nu vreau sa trebuiasca sa tac. Pt ca tacand imi ascund dureera, asa nu va trece curand, dar cel mai rau doare ca nu vreau ca Alma sa fie uitata. Daca ar fi uitata, ar muri cu adevarat. Cat inca numele Almei este pronuntat, nu a murit.
Si inca ceva important, cu care m-am confruntat inca de cand Alma a murit, chiar cu prietenii reali, cu familia, cu cei care ne-au fost alaturi inainte. Oamenii se tem sa spuna cuvinte, pt ca nu gasesc cuvintele potrivite. Dar nu astept sa spui un anume cuvant. Nu exista un cuvant potrivit. Ci ce conteaza este sa te simt alaturi, sa stiu ca iti pasa, sa stiu ca nu ai uitat. Nu astept ceva anume, ci astept sa fi alaturi de mine. Nu ma refer la tine in mod special, Aris. Nu ma refer la nimeni in mod special, pt ca voi ati fost alaturi de noi, stiu, am simtit, si va sunt recunoascatoare. Nici un gand, nici un gest nu o va aduce pe Alma inapoi, dar ma ajuta pe mine sa accept realitatea si sa traiesc o alta forma de realitate, in lipsa Almei. De aceea am nevoie de unele gestul de "rasfat", la fel cum poate parea ce doream acum, pt ziua mamelor de ingeri.
Nu stiu daca m-am facut inteleasa nici acum. Stiu ca suntem la scutece si vorbim despre ghioceii nostri, poate va intrebati acum ce mai vreau, ca viata merge inainte. De multe ori scriu la subiectul Almei tocmai pt ca nu vreau sa stric atmosfera de aici. Dar uneori am nevoie sa va simt aproape. E ca si cum ar trebui in unele momente sa plec de aici, pt ca starea mea nu se asorteaza cu specificul clubului.
Cand eram in spital cu Luana, Alex a facut Memorialul Almei, asa a simti el ca se gandeste inca la ea. Sasha a fost prima care mi-a scris dupa ce a vazut pagina, eu nu o vazusem inca. Acum cu Remember Alma am continuat eu si intr-adevar, simt ca parca sunt cu Alma atunci cand ma dedic acelei pagini, in ideea ca, desi pagina e virtuala, eu pozele si dedicatiile , si gandurile le traiesc real.
Acest lucru l-am vrut acum. O poza. Din partea cui doreste, pt Remember Alma.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
ramona7575 spune:
Buna fetelor,
Acum 11 zile (27 aprilie) am nascut prin cezarian un baietel minunat de 3400 gr. si 52 cm.
Am mai intrat pe forum la voi, ca tot citesc de cateva zile sa va ajung din urma, e ca greu dar, am mai sarit si ceva pagini dar v-am ajuns din urma...
Am o rugaminte la voi, bebe al meu face kk cam "iute", ii dau numai san iar ziua pt.ca este treaz cateva ore il mai amagesc cu Baby drink. Deocamdata nu are ciolici...
Ce sa-i dau de diaree, dr.mea mai vine luni la servici...
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Va rog mult, cititi-mi mesajul! ![]() Stiu ca nu am dreptul sa va cer... ma gandeam cum ar fi fost daca eu eram rugata. Duminica este "Ziua mamelor de ingeri". Vreti sa imi fiti alaturi? Stiu ca m-ati sustinut de multe ori, si va multumesc! ![]() Dodo, Simona multumesc pt ce ati scris la subiectul Almei. Dodo, daca reusesti sa ajungi la plaja... stii tu, rugamintea. Imi pare rau ca nu pot fi in nici un oras unde se organizeaza evenimentul, la noi in oras nu este, dar nu mai cred ca acest lucru era cel mai important. Ci pt sufletul meu, sa fac ceva pt Alma. Desi nu stiu ce as mai putea face. E doar ce fac EU, nu ce as face pt EA. Dar am nevoie. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Suntem langa tine, mami, si de ziua ta, ca in oricare altfel de zi!

Maria_K spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Buna fetelor, Acum 11 zile (27 aprilie) am nascut prin cezarian un baietel minunat de 3400 gr. si 52 cm. Am mai intrat pe forum la voi, ca tot citesc de cateva zile sa va ajung din urma, e ca greu dar, am mai sarit si ceva pagini dar v-am ajuns din urma... Am o rugaminte la voi, bebe al meu face kk cam "iute", ii dau numai san iar ziua pt.ca este treaz cateva ore il mai amagesc cu Baby drink. Deocamdata nu are ciolici... Ce sa-i dau de diaree, dr.mea mai vine luni la servici... |
felicitari pt baietel si bine ai venit la noi!

incearca cu un ceai slab de menta. ar trebui sa se rezolve. sau ceai de chimion
Maria, mami fericita de
Maria-Casia (26.02.2009)
Pozele noastre
Floric spune:
Salutari mamicilor si pruncilor! Am intrat sa mai vad ce se intampla la mamici de ghiocei si cand colo ce sa vad, mamicile de ghiocei au devenit mamici de <scutece> de ghiocei. Drept urmare, BINE V-AM GASIT, sa dea Dumnezeu sa parcurgem un drum frumos impreuna cu vesti minunate si fara evenimente neplacute. Desi nu am fost o activa a forumului anterior mi-au folosit multe din informatiile prezentate, m-au linistit unele discutii si de ce nu m-am simtit ca intr-o familie unde suferinta ne-a adunat pe toate.
Ayla, esti o minune ca poti sa faci atatea pt noi, informatii, blog, sa fii prezenta zilnic pe forum. Cinste tie!
Ti-am vazut minunea...Ce mare a crescut. Doamne, ce trece timpul...sa inteleg ca noi imbatranim. Cel putin la noi asa se zice ca te uiti la un copil cum creste si vezi cum imbatranesti tu, in sensul ca iti dai seama de trecerea rapida a timpului.
Ieri am fost cu Raru la vaccinul de 2 luni. Mai multa frica mi-a fost mie decat lui. Aseara a fost usor mai scancit dar in rest totul a decurs normal. SA cred ca trec colicii, ca nu mai plange toata ziua, chiar ne jucam, are momente cand este treaz si nu plange, se gandaceste in felul lui, imi zambeste cand ii vorbesc, etc. Eu pana acum momentele lui de veghe le asociam cu reamete, de aceea ma intreb daca trec colicii. Cine stie poate sa imi raspunda? Ar fi o minune sa nu il mai vad chinuit de durere...
Sambata viitoare avem botezul. Am niste emotii uluitoare, de nu mai dorm noaptea. Deja azi noapte visam ca eu oficiam slujba si ma prinsesera momentul neimbracata de gala...
Doctorita mi-a dat sa ii dau calciu lactic, ca ii tremura barbia si in ultima vreme ii scartie incheieturile ca la mosi. Voi ati experimentat asa ceva?
Ma bucur ca am din nou timp de calculator.
Va pup.

SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Eu inca va rog sa nu va suparati pe mine. Pt ca ma simt aici ca intr-o familie, unde fiecare ne simtim in largul lui, cu speranta ca suntem acceptati asa cumn suntem. Asa ca am sa iti raspund, Aris, tie, dar si celorlalte fete care simt ca tine. Cei mai multi cred ca atunci cand suferi, daca vorbesti, doare mai tare. Eu tac. Tac si aici de multe ori, cand as vrea sa vorbesc despre Alma, tac si acasa, tac de multe ori. Dar nu vreau sa tac, nu vreau sa trebuiasca sa tac. Pt ca tacand imi ascund dureera, asa nu va trece curand, dar cel mai rau doare ca nu vreau ca Alma sa fie uitata. Daca ar fi uitata, ar muri cu adevarat. Cat inca numele Almei este pronuntat, nu a murit. Si inca ceva important, cu care m-am confruntat inca de cand Alma a murit, chiar cu prietenii reali, cu familia, cu cei care ne-au fost alaturi inainte. Oamenii se tem sa spuna cuvinte, pt ca nu gasesc cuvintele potrivite. Dar nu astept sa spui un anume cuvant. Nu exista un cuvant potrivit. Ci ce conteaza este sa te simt alaturi, sa stiu ca iti pasa, sa stiu ca nu ai uitat. Nu astept ceva anume, ci astept sa fi alaturi de mine. Nu ma refer la tine in mod special, Aris. Nu ma refer la nimeni in mod special, pt ca voi ati fost alaturi de noi, stiu, am simtit, si va sunt recunoascatoare. Nici un gand, nici un gest nu o va aduce pe Alma inapoi, dar ma ajuta pe mine sa accept realitatea si sa traiesc o alta forma de realitate, in lipsa Almei. De aceea am nevoie de unele gestul de "rasfat", la fel cum poate parea ce doream acum, pt ziua mamelor de ingeri. Nu stiu daca m-am facut inteleasa nici acum. Stiu ca suntem la scutece si vorbim despre ghioceii nostri, poate va intrebati acum ce mai vreau, ca viata merge inainte. De multe ori scriu la subiectul Almei tocmai pt ca nu vreau sa stric atmosfera de aici. Dar uneori am nevoie sa va simt aproape. E ca si cum ar trebui in unele momente sa plec de aici, pt ca starea mea nu se asorteaza cu specificul clubului. Cand eram in spital cu Luana, Alex a facut Memorialul Almei, asa a simti el ca se gandeste inca la ea. Sasha a fost prima care mi-a scris dupa ce a vazut pagina, eu nu o vazusem inca. Acum cu Remember Alma am continuat eu si intr-adevar, simt ca parca sunt cu Alma atunci cand ma dedic acelei pagini, in ideea ca, desi pagina e virtuala, eu pozele si dedicatiile , si gandurile le traiesc real. Acest lucru l-am vrut acum. O poza. Din partea cui doreste, pt Remember Alma. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Dragelor, cred ca e momentul sa nu ne mai gandim cu durere la Alma. E momentul sa ne amintim cu bucurie de lunile in care era in burtica mamei ei, sa ne amintim de bucuria nasterii ei, si... de sacrificiul ei pentru micuta ei surioara.
Nu exista cuvinte nepotrivite pentru amintirea cuiva drag. Nu exista gesturi inutile sau nepotrivite facute in memoria Almei. Pur si simplu nu exista! Daca deschideti memorialul Almei ati vedea cat e de frumos! E trist doar pentru ca am iubit-o pe Alma, pentru ca o iubim pe Monica, insa este atat de frumos...
Nu cred ca Monica vrea acum decat sa ne dea ocazia (speciala in plus, de ziua ei!) sa ne amintim cu drag de prima noastra ghiocica si sa-i lasam un ... semn, pentru memorial. O poza, un desen, o poezie, un cantec... orice ar putea fi pus pe pagina ei, ca aducere aminte a fiecareia dintre noi.
For as long as we remember Alma, she's not gone!
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui ramona7575 Buna fetelor, Acum 11 zile (27 aprilie) am nascut prin cezarian un baietel minunat de 3400 gr. si 52 cm. Am mai intrat pe forum la voi, ca tot citesc de cateva zile sa va ajung din urma, e ca greu dar, am mai sarit si ceva pagini dar v-am ajuns din urma... Am o rugaminte la voi, bebe al meu face kk cam "iute", ii dau numai san iar ziua pt.ca este treaz cateva ore il mai amagesc cu Baby drink. Deocamdata nu are ciolici... Ce sa-i dau de diaree, dr.mea mai vine luni la servici... |
Felicitari Ramona! Sa-ti traiasca bebelusul!
De ce zici tu ca bebe are diaree? Bebelusii alaptati la san au scaune explozive, foarte moi. Esti sigura ca este vorba despre diaree?
Apropo, doctorul nostru neonatolog ne-a recomandat sa nu ii dam Baby drink, din cauza aportului crescut de zahar. Eu nu-i dau nimic altceva decat san.
aris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui petrean
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |
e, zi si tu! eu sunt neagra de suparare.se pare ca pierd pur si simplu banii pe o luna si ceva...de la conta nu mi-au zis nimic, med de fam nu a zis nimic...si eu suport financiar. toti ridica din umeri.am incercat chiar si cu pungutza la med de fam si tot degeaba..vb sotului:trebuia sa o iei inapoi
mah fetelor si la voi a fost la fel sau e a mea cea mai desteapta?

25 martie 2009
elilov3 spune:
FETEEEEEE BINE ATI VENIT LA SCUTECE!!!
SA CREASCA MARI GHIOCEII SI GHIOCELE SANATOSI SI VOIOSI SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE SI IMPLINIRE SI SA FITI CU TOTII FERICITI!
VA SARUT CU DRAG PE TOTI SI TOATE 

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
Adevarurile care nu fac placere determina, de obicei, reactii negative, uneori violente, producand celui care le declar, de multe ori, neajunsuri. De aceea e de preferat tacerea."