Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 6
adirys21 spune:
Monica...mie imi este tare greu sa scriu ceva despre subiectul asta, nu vreau sa gresesc ceva si apoi cuvintele nu pot descrie ce simt.
Uite..duminica, cu ajutorul lui Doamne-Doamne vrem sa mergem la o manastire despre care am auzit numai vorbe frumoase. o sa aprind o lumanare pt Alma si o sa ma rog pt voi, pt tine sa-ti gasesti linistea interioara, pt sotul tau sa aiba puterea sa te sprijine si pt sanatatea Luanei si a lui Clau.
Apropo...am vazut poza Luanei..e o dulceata scumpa foc..nici nu zici ca e nascuta prematur. Felicitari.
Si printesa mea nu mai poate de bine..e o rasfatata, plange ca vrea in brate sau cateodata cand face kk, de colici am cam scapat...am zis si mai devreme, creste frumos, ne jucam, zambim, radem si ne pregatim de vizita la medic de 2 luni si de vaccin.
Mami fericita de printesa Andrada Teona
georgiana310 spune:
Aris, ai PM 
Olishka, "geanta" de care vb noi este un sling - asta e: http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=babahordozo&category=kenguru&empty=1&productid=209103&pageno=1 . Eu l-am luat din Cluj, din magazinul unei prietene care are cam toate produsele de la Brendon. Slimgul e 330 lei. Astazi i-l trimit lui Aris asa ca dc vrei, ma ofer de distribuitoare.
Fetele, eu am o problema: laptele praf, dupa ce l-am preparat, in cat timp maxim pot sa i-l dau la pisicuta? Pe cutie zice IMEDIAT. Voi cum procedati?
Mami de Bris, 16.04.2009
gia
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgiana310 Aris, ai PM ![]() Olishka, "geanta" de care vb noi este un sling - asta e: http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=babahordozo&category=kenguru#8709;=1&productid=209103&pageno=1 . Eu l-am luat din Cluj, din magazinul unei prietene care are cam toate produsele de la Brendon. Slimgul e 330 lei. Astazi i-l trimit lui Aris asa ca dc vrei, ma ofer de distribuitoare. Fetele, eu am o problema: laptele praf, dupa ce l-am preparat, in cat timp maxim pot sa i-l dau la pisicuta? Pe cutie zice IMEDIAT. Voi cum procedati? Mami de Bris, 16.04.2009 gia |
Laptele praf poate fi dat pana la 2 ore...
Scrisesem odata cu tine si te intrebat cat costa "geanta"

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
olishka spune:
| citat din mesajul lui georgiana310 Aris, ai PM ![]() Olishka, "geanta" de care vb noi este un sling - asta e: http://www.brendon.hu/shop/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=babahordozo&category=kenguru&empty=1&productid=209103&pageno=1 . Eu l-am luat din Cluj, din magazinul unei prietene care are cam toate produsele de la Brendon. Slimgul e 330 lei. Astazi i-l trimit lui Aris asa ca dc vrei, ma ofer de distribuitoare. Fetele, eu am o problema: laptele praf, dupa ce l-am preparat, in cat timp maxim pot sa i-l dau la pisicuta? Pe cutie zice IMEDIAT. Voi cum procedati? Mami de Bris, 16.04.2009 gia |
Se poate?
Eu imi doresc f mult asa ceva, dar doar daca este ok si pt tine!!! Dar este imblanita 'geanta'?Copilasii nostri s-au nascut in aceeasi zi

Simonamami, Dodo vreau sa contribui si eu cu o parte pt vaccin.
Ayla, Aris a descris f bine ceea ce simt si eu. In astfel de situatii multe dintre noi nu-si gasesc cuvintele, dar asta nu inseamna ca ne este indiferent. Tu asa sa te gandesti mereu, ca noi suntem alaturi de voi

Olga, mamica lui David iepurasul

SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui olishka Simonamami, Dodo vreau sa contribui si eu cu o parte pt vaccin. |
he he, azi e ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi. In traducere libera de maine sunt fara job. Traiasca CIC-ul, cat o mai exista si asta, asa ca Olga, feel free sa impartim darul!
Am vazut intr-un mesaj al lui Dodo nitel mai inapoi ca prin medic este 260... parca. Poti sa imi lasi un PM cu bucatica pe care o poti tu acoperi, iar eu acopar cu mult drag restul.
Oricum, cu scuzele de rigoare (suntem insa la timp!) eu voi putea face transferul pe 20, cand primesc salariul. Pana atunci sunt... lefter!
Maria_K spune:
Bun gasit la scutece!
Monica 
am vazut ca vb de vaccin. eu ia-m facut Casiei Infarixul. nu a avut nici o reactie.
Alex eu zic ca poti lasa fata linistita cu ai tai. si au am mai lasat-o din cand in cand cateva ore, iar acum de 1 mai chiar o zi jumate
Maria, mami fericita de Maria-Casia
Pozele noastre
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Simonamami, Dodo vreau sa contribui si eu cu o parte pt vaccin. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Si eu vreau sa contribui, ca am vrut sa merg la banca sa pun ceva in contul lui Dodo dar nu am ajuns
!!Deci cum facem?
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
georgiana310 spune:
Olishka, nu este imblanita dar are un material f gros care ii tine spatele cald si un alt matetrial mai la suprafata care ii permite sa respire, sa vada, sa simta mirosuri, etc..
Nu este nicio problema pt mine pentru ca chem curierul acasa sa le trimita catre voi si pe sot il anunt cand ajunge sa mai ia o bucata!![]()
Numai sa imi trimiti PM cu adresa.
Daaa, am remarcat si eu ca puiutii nostri sunt nascuti in aceeasi zi! Ce faaain
Mami de Bris, 16.04.2009
gia
aris26 spune:
georgiana - curierul il trimiti cu plata la destinatie sau trimit eu in plus pt transport. ca vreau sa plec la banca si sa nu fac vreo boacana.
eu tocmai m-am enervat serios. am fost la doct de fam si imi zica ca nu poate sa imi dea concediu din urma, doar de la 1 mai. deci eu de abia la 1 mai intru in cele 42 de zile si in cazul asta dosarul pt cic il depun la mijlocul lui iunie
eu proasta ca nu am fost mai devreme la med de fam, dar nu mi-am inchipuit ca ma lasa in pom, doar stia ca sunt gravida si tre sa nasc la sf lui martie

25 martie 2009
SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Si eu vreau sa contribui, ca am vrut sa merg la banca sa pun ceva in contul lui Dodo dar nu am ajuns !!Deci cum facem? Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
pai... cum vreti voi, fetelor! Cel mai simplu este sa punem fiecare in contul lui Dodo. Cred ca va e mai simplu de ajuns la o banca decat sa ne intalnim, desi ar fi mult mai dragut asa :)
Eu stau in Pipera, dar vin zilnic in Titan si Piata Delfinului, in caz ca vreuna din locatiile astea va sunt pe aproape.