Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Neata trupa,

Raportam si noi prima noapte linistita .... Doamne ajuta sa avem tot dintr-astea de acu incolo!
Azi facem 1 luna...nu-mi vine sa cred ... parca mai ieri umblam disperata pe holurile spitalului facandu-mi griji dc bebe e bine...s-acu iacata-l bun de trezit tot blocul.

Avem si noi bubite rosii...ni s-a spus ca nu tre dat cu nimic altceva decat apa si ca trec de la sine...vad ca multora li s-a spus la fel...apoi dc atatia doctori au aceeasi parere nu ma mai stresez.

Noi ne luptam cu colicile ... asta este...asteptam sa treaca.

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!!

Ce mult ati scris!!! V-am citit printre randuri.

Ayla bineinteles ca vom fi duminica alaturi de tine si cu sufletul alaturi de Alma

Georgiana unde as putea gasi o "geanta" asemanatoare ?

David iepurasul este tare agitat. Acum plange. Probabil au venit si pe la noi colicii. Noroc ca a venit mama pe la noi si stie cum sa-l mai linisteasca.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Fete am 1 dilema:

E prea devreme pt bebe sa-l duc in vizita la bunici cand are 6 saptamani? (am intalnirea de 10 ani de cand am gatat liceul si m-as duce la 'curs').
Bunicii sunt in inima ardealului...asa ca drumul e vreo 4 ore, tre sa dormim acolo o noapte si dup-aia hai inapoi acasa.

Ce ziceti?

Alex...mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Ayla bineinteles ca vom fi duminica alaturi de tine si cu sufletul alaturi de Alma

Olga multumesc!
Cine doreste, sa aprinda o lumanare, sau o floare, sau un balon, sa faca o pozica sa pun la memeorialul Almei. Si prietenii si familia au spus ca ma sustin. Am sa trec pe poza numele celei/celui care a facut-o in memoria Almei. Sa fie ca un fel de memorial colectiv.
Repet, nu pot cere nimanui, eu doar propun. Si ma gandesc ce as fi facut eu daca cineva m-ar fi rugat, nefiind mama de inger, cum as fi interpretat si ce as fi simtit eu. Desi eu sunt cu initiativa si nu cred ca as fi refuzat. Adevarul e ca pe pagina Almei din piczo, am cerut doar un gand, si mi-au scris doar Gigelica si Simona, din toate fetele care au pagina acolo.
Sa nu va suparati pe mine.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Hello tufete!!!
Bine vvvvvvvvv-am gasit la scutece!!!
la mamici si la bebici

Monica sigur ca vom fi alaturi de tine duminica...nici nu era nevoie sa ne rogi. Vom fi cu gandul si sufletul alaturi de voi si ne vom ruga pt Ingeras.

Noi Ne-am linistit...am cam scapat de colici, nu mai face asa crize mari, Infacolul isi face bine treaba.

Bubite am avut si noi...am fost la dermato ca nu mai treceau..ne-a dat unguent Fucidin( parca Aris a pomenit de el), Reviken si apa termal si in 2 zile i-au trecut.

Vreau si eu sling!!!! Pe cine tre sa rog..ca nu am citit din urma. Pe Georgiana cumva?

Monica incerc sa fac si eu pagina pe piczo..pun poze cu printesa mea..daca nu ma descurc te rog sa ma ajuti

Acu va las...va povestesc mai tarziu mai multe.

Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

adirys - hei lume noua...bine ai mai trecut pe la noi ce face printesa? colici ceva?

ayla - scumpa...noi suntem toate cu gandul la tine si la Alma de f multe ori, eu una evit sa spun cate ceva in primul rand pt ca nu stiu ce cuvinte ar fi potrivite, imi e frica sa nu spun vreo prostie care sa te chinuie mai rau si apoi nu stiu daca e momentul, daca nu e, daca ai nevoie sa iti aduc aminte sau mai bine...habar nu am cum sa ma portimi pare rau ca sunt asa de neindemanatica cu vorbele in situatii de genul asta...mi se face stomacul gem de cate ori ma gandesc la povestea voastra. asa ca de cele mai multe ori prefer sa tac. nu vreau sa interpretezi asta ca fiind nepasare. ce mama ar putea sa ramana nepasatoare in situatia asta. ma gandesc ca mai sunt fete la fel de stangace ca si mine.....offf daca am stii cuvintele potrivite care sa iti ia durerea cu mana....

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

LA MULTI ANI Damian Codrut Andrei, Alexandru si Petru!!! Sa fiti sanatosi!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alex - daca ai ce sa ii lasi de mancare cat esti tu plecata cred ca e ok. uite ayla a fost pana in germania cu mashina si a fost ok.
si eu o sa am anul asta intalnirea de 10 ani. sper sa slabesc pana atuncice probeleme am si eu

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ayla, chiar crezi ca nu suntem alaturi de tine ????? Dar vorba lui Aris ,nu stiu ce as putea spune ca sa va aline durerea !
Pe pagina din Piczo nu am mai intrat de atunci cand am pus poze nici nu mai stiu parola deci .... pt voi

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ayla, suntem si noi alaturi de tine cu gandul si cu sufletul si ne vom ruga pt micuta Alma.
si nanuta noastra mica face un an de cand s-a dus la ingeri.

in astfel de situatii si momente, eu una impietresc, nu-mi gasesc cuvintele.
nu stiu daca va mai amintiti, insa eu aveam 2 randuri de nasi pt pisi, si o prietena de-a mea careia i-au murit copilasii anul trecut.
datoria mea era sa vb cu nasii pt botez, ca asa se face.

prietena mea si-a dorit tare mult sa-mi boteze, spunea ca daca nu- mi poate boteza sa o las macar sa vina sa se joace cu maria, insa am vrut sa-i fac o bucurie, stiind cat de mult inseamna pt ea si sotul sa-mi poata boteza micuta, incat am vb cu ambele perechi de nasi, si au fost de acord sa-mi boteze prietena mea.

macar am facut si eu ceva pt ei....le-am adus putina bucurie in suflete.

din 10 martie 2009, mami fericita de

Mergi la inceput