Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 4
petrean spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Super! Doar ca, soacra de 3x am inteles, dar nurorile? Care ti-s alea, numai 3, ca ai abonate la feciori mai multe. Sau ai facut deja nominalizarea? _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Cu tine ma incuscresc sigurdeci o nominalizare e facuta...
mai era Timi parca la Andrei...
Daca nu gasesc nicicum ma duc la Nora pentru muma
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ayla21 spune:
Tufetele, ajutati-ma va rog. Stiti ceva de Madymar? Imi amintesc parca a zis ceva, sau confund eu? Ca in lista nu e nimic despre ea.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Daca nu gasesc nicicum ma duc la Nora pentru muma |
Cu feciorii tai iti faci griji ca nu gasesti?
Eu intrebam cate concurente mai am.
_
petrean spune:
ti-am zis ca tie ti-am pastrat loc specialnu tie..Luanei
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Manuela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui poohy La 5 saptamani e apogeul? Deja arata "urzicat" rau cum zicea Manuela, si la el bubitele sunt toate inconjurate de roseata... Nici nu vreau sa aud de cuvantul interzis - dermatita atopica. |
poohy eu nu stiu sigur...asa mi-au spus ca ating un maxim cam pe la 5 saptamani si apoi incep sa treaca de la sine....acuma poate nu la toti bebeii e la fel. Singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa las locul aerisit (noi avem si pe gat si in cap) si spalat doar cu apa (eventual musetel) fara creme/uleiuri sau masaj chiar in zonele afectate ca se nu se intinda sau infecteze.
Pe burtica unde avea punctele rosii de la caldura, doctorul a intins putin pielea cu degetele si nu s-au mai vazut... a zis ca se poate'testa' asa.
Doamne ajuta ca nu e dermatita caci din cate am mai citit e mult de tras cu ea si sufera saracutzii de numa.
Radu are 5 saptamani
Unde este dragoste, acolo este pace, unde este pace, acolo este binecuvāntare, unde este binecuvāntare, acolo este Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu, nimic nu lipse#351;te.
mihaelacg spune:
ayla, imi place ce-i acolo...am de treaba nu gluma, imi tb timp,acum pisi e mufata cum zice plici.
din 10 martie 2009, mami fericita de
Dodo-pui spune:
Buna tufete,
dupa ziua de ier suuuper faina acum sunt,a vrut sa doarma doar pe mine toata noapte si culmea a seara a vrut si Bodo cu mine.Prin urmare cand s-a trezit fata era drepti si baiatul.....
Monica multam de sfat ,Pe fetitza lui alice o cheama Natalia
Simonamami am vorbit cu dr fetei si la ea costa 260 ron
Mihaelacg da a anuntat ieri ministr...(am uitat cum se numeste) caci mamicile care au indemnizatia 85a5 copilasilor nu vor avea alocatia 200 ron
Adee insanatosire grabnica puiutzei
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
claudela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Super! Modific in listuta imediat, ca a adormit iar printesa mea. De poze intrebi de pagina web ta din piczo? Ai datele de logare pe mailul comun, daca nu, spune si iti dau PM. Dupa ce te loghezi, din pagina principala, unde sunt toti ghioceii, intri in pagina ta (probabil si acolo va trebui sa modific nemele, ca eu am luat cu copy/paste numele din listuta), si din bara de instrumente de sus, pe latul paginii, incarci poze cu PICTURE sau PICTURES (de ex eu din Mozilla nu pot cu PICTURE). De ajutor iti vor fi informatiile de la pagina "Pagina de ajutor" din lista paginilor. Claudela, poti citi si tu, daca doresti sa folosesti pagina web din piczo pt fetita ta. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
aris26 spune:
georgiana -
merci mult mult de tot
in curand o sa ma plimb si eu cu bb in geanta
f tare replica sotzului...iti dai seama cum o sa povesteasca ea la toata lumea despre saracii tineri, nu mai au nici bani de carucioare isi pun copii in geanta
25 martie 2009
Ayla21 spune:
Va rog mult, cititi-mi mesajul!
Stiu ca nu am dreptul sa va cer... ma gandeam cum ar fi fost daca eu eram rugata.
Duminica este "Ziua mamelor de ingeri". Vreti sa imi fiti alaturi?
Stiu ca m-ati sustinut de multe ori, si va multumesc!
Dodo, Simona multumesc pt ce ati scris la subiectul Almei.
Dodo, daca reusesti sa ajungi la plaja... stii tu, rugamintea.
Imi pare rau ca nu pot fi in nici un oras unde se organizeaza evenimentul, la noi in oras nu este, dar nu mai cred ca acest lucru era cel mai important. Ci pt sufletul meu, sa fac ceva pt Alma. Desi nu stiu ce as mai putea face. E doar ce fac EU, nu ce as face pt EA. Dar am nevoie.
_