Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 19
cativ13 spune:
Eu de ce am nr 3 la pampers? oare gresesc? dar nu pare mare si nu iese nimic pe langa...nr 2 mi se parea ca o strange...incep sa ma indoiesc
mami de Silvia Ioana
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Adirys, ce frumusetze de fetitza pletoasa ai acolo! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Saru'mana!!!
Iti dai seama ce mandra sunt
http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona
Gaza22 spune:
Fetele gaza mea s-a iritat cam rau la fundulet, aveti vre-un sfat, cu bepanthen nu-i ajuta la nimic, am luat Mustela special pt iritatia severa si tot nimic, o spal mereu la fundulet si am incercat sa o las si cu poponeata goala dar ii e cam frig. Nu stiu ce sa fac ca in loc sa treaca se inrautateste. Aveti ceva sugestii?. Am senzatia ca se irita si de la cremele astea.
Mami de Gazii mica si frumoasa
2+
Kea spune:
Manu, cum il asezi pe Radu in wrap, ca aici: http://www.wearyourbaby.com/StartHere/ByBabysAge/TinyBaby/NursingFWCCradle/tabid/178/Default.aspx ?
Tare ma tenteaza si pe mine, dar mi-e teama ca dau banii degeaba, la mine in brate se pare ca ii e cel mai comod. Am luat zilele trecute ceva de genul asta http://www.amazon.de/gp/product/images/B001GGPCKA/sr=1-1/qid=1242032389/ref=dp_image_0 ?ie=UTF8&n=355007011&s=baby&qid=1242032389&sr=1-1 , in speranta ca imi salvez si eu spatele. Vad ca doarme in el, treaz nu rezista prea mult in el, dar pt mine e mare lucru. Indiferent unde il pun, in pat, scoica sau pe perna de alaptat, daca-i treaz regurgiteaza si incepe sa planga. Vad ca pe "fotoliu" asta sau ce-o fi, sta. Sper sa-l tina, ca nu-l avem decat de doua zile.
Olga si Georgiana sau cine vorbea de metoda de linistire cu uscatorul de par, tin sa va multumesc. M-ati salvat ieri noapte. Functioneaza la noi numai cand e obosit si nu se indura sa doarma, dar tot e ceva. Am dormit langa mine cu aparatul de ras al sotului si in caz ca mi se termina bateria, aveam de rezerva periuta de dinti electrica.
Ziua e de mare efect muzica bubuind in boxe, dar eu nu pot dormi cu muzica.
Fetele, mai are cineva bebe de 6-7-8 saptamani care mananca inca la intervale de 3 ore, sau am ramas ultimii? Keutu o data pe zi si una pe noapte doarme 4 ore, in rest numai 3 ore. Eu noaptea mananc tare multa ciocolata ca sa rezist.
7 saptamani si 4,7 kg
anamariame spune:
Gaza, cand fata mea se irita eu ii pun mai intai un scutec de finet si apoi pampers. Si pana la urmatorul schimb ii trece iritatia. Si eu o dau de fiecare data cu Bepanthen, dar uneori se mai irita. Asa ii trece, eu nu o tin in putza goala
ca ma tem sa nu ii fie rece.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
petrean spune:
Kea.si baietii mei mai mananca uneori la 3 ore...ziua..noaptea mananca si la 6 ore![]()
![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Kea spune:
Vaiii, cu "uneori-ul" ala nu mai conteaza, daca noaptea te lasa si cate 6 ore. Dar stai, tu cum ii hranesti? Se trezesc pe rand?
7 saptamani si 4,7 kg
Kea spune:
Gaza, si al meu se irita si crema nu-l ajuta. M-a pus moasa sa iau pudra si sa stii ca de atunci e ok, am renuntat la crema.
7 saptamani si 4,7 kg
petrean spune:
kea..nu se prea trezesc deodata..si cand o fac..papa din sticluta amandoi. De obicei facem o masa san/una biberon si invers..uite..sa vedeti ca nu tot timpul gemenii sunt treji deodata..sau dc plange unul nu plange si celalat..ba dimpotriva..doarme tun![]()
![]()
DOVADA
HIHI
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
claudela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Fetele gaza mea s-a iritat cam rau la fundulet, aveti vre-un sfat, cu bepanthen nu-i ajuta la nimic, am luat Mustela special pt iritatia severa si tot nimic, o spal mereu la fundulet si am incercat sa o las si cu poponeata goala dar ii e cam frig. Nu stiu ce sa fac ca in loc sa treaca se inrautateste. Aveti ceva sugestii?. Am senzatia ca se irita si de la cremele astea. Mami de Gazii mica si frumoasa 2+ |
Si a mea s-a iritat in momentul in care i-am schimbat uleiul de la Sanosan cu cel de la Nivea...nu foarte rau...Dar destul cat sa ma ingrijorez...Si-a revenit totusi imediat ce am revenit la Sanosan, dupa ce in prealabil nu am renuntat la baitele cu musetel si cu putina crema Sudocrem...Am inteles ca si crema Petrini e foarte buna...
Sper sa-ti foloseasca informatia...