Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Pentru iritatia la poponete incercati crema de galbenele. la noi a functionat.mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Monica, mi-am permis sa pun pozele in albumul tau de pe contul comun de Picassa. Mi s-a parut cea mai potrivita locatie. Le iei tu de acolo cand ai nevoie de ele

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADA1974 spune:

LA MULTI ANI la toti bb-ii care azi au mai adaugat 1 luna.

Pentru iritatii eu folosesc un unguent pe baza de untura de peste: NEOPREOL - miroase cam naspa, si pateaza scutecele, dar sunt f. multumita. La Sophia nu am prea avut nevoie, dar la Gabi - in spital a stat vreo 5 zile in salonul de prematuri, si cand mi-au adus-o in camera si am vrut sa o schimb am avut un soc: ziceai ca e maimuta cu fundul rosu, asa de iritata era. Dar am rezolvat relativ repede cu Neopreol. Am auzit ca si crema cu ozid de zinc e buna, se gaseste cred in farmacii, sau le ceri sa ti-o prepare ei.

ada mami de Sophia-Maria (18.03.2009) si Ana-Gabriela (12.02.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Astazi facem si noi vaccinul de 2 luni drept pt care m tot monitorizat temperatura : rectal are 37.6 din care trebuie sa scad 3-4 deci avem 37.2 su 37.3 . E ok sa facem vaccinul ?????

ce alte sfaturi ne mai dati, comprese cu ceva dupa vaccin ??

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Manu, cum il asezi pe Radu in wrap, ca aici: http://www.wearyourbaby.com/StartHere/ByBabysAge/TinyBaby/NursingFWCCradle/tabid/178/Default.aspx ?
Tare ma tenteaza si pe mine, dar mi-e teama ca dau banii degeaba, la mine in brate se pare ca ii e cel mai comod. Am luat zilele trecute ceva de genul asta http://www.amazon.de/gp/product/images/B001GGPCKA/sr=1-1/qid=1242032389/ref=dp_image_0 ?ie=UTF8&n=355007011&s=baby&qid=1242032389&sr=1-1 , in speranta ca imi salvez si eu spatele. Vad ca doarme in el, treaz nu rezista prea mult in el, dar pt mine e mare lucru. Indiferent unde il pun, in pat, scoica sau pe perna de alaptat, daca-i treaz regurgiteaza si incepe sa planga. Vad ca pe "fotoliu" asta sau ce-o fi, sta. Sper sa-l tina, ca nu-l avem decat de doua zile.
Olga si Georgiana sau cine vorbea de metoda de linistire cu uscatorul de par, tin sa va multumesc. M-ati salvat ieri noapte. Functioneaza la noi numai cand e obosit si nu se indura sa doarma, dar tot e ceva. Am dormit langa mine cu aparatul de ras al sotului si in caz ca mi se termina bateria, aveam de rezerva periuta de dinti electrica. Ziua e de mare efect muzica bubuind in boxe, dar eu nu pot dormi cu muzica.

Fetele, mai are cineva bebe de 6-7-8 saptamani care mananca inca la intervale de 3 ore, sau am ramas ultimii? Keutu o data pe zi si una pe noapte doarme 4 ore, in rest numai 3 ore. Eu noaptea mananc tare multa ciocolata ca sa rezist.

Keutu cheliutu 7 saptamani si 4,7 kg

Kea super fain site-ul cu pozitii. Uite eu asa il fac:

http://astore.amazon.com/mamatotoorg-20/detail/B000KT7PQI

Pun acum 2 poze pe picassa cu el in wrap. Nu stiu ce sa zic, eu sunt multumita dar al meu sotz nu ar iesi cu noi asa din casa pentru nimic in lume...de... Mi se par cam scumputze. Pe al meu l-am primit de la o colega...daca trebuia sa-l cumpar poate ma gandeam de 2 ori.

In alta ordine de ideei, nu ati ramas singurii care mananca la 3 ore, si noi ne alaturam. Ieri noapte a fost prima data cand a dormit 4 ore legat si eu am fost super fericita...ma simteam asa de odihnita azi dimineata imi venea sa mut muntii. Sper sa incepem sa mancam si noi mai rar ca e extenuant deja

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Si eu am observat ca se irita de la bephanten...eu folosesc Mustela si Sudocrem si nu avem probleme. Si am auzit ca uleiul de masline fiert e foarte bun pt. fundulet.

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

novus eu lui Andrei ii puneam comprese cu apa si ii dadeam preventiv panadol/nurofen..timp de 24 ore..tot la 6 ore.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

scrie pe pachetul meu..acum am analizat..pe cel stretch scrie"double barrier layer"asa e la mine..si pe cel fara nu scrie..

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Pe al meu scrie...si nu e cu elastic

Cam ciudat. Dar o sa luam nr. 3 data viitoare.

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

GAZA pentru iritatii la noi functioneaza foarte bine crema de galbenele. Eu o folosesc dupa fiecare schibare de scutec si dau un strat sanatos care formeaza o pelicula ca apara pielea.

KEA si noi la 8 sapt tot la trei ore papam, peste zi cateodata si mai des, iar uneori noatea la 4 ore. Eu ca sa rezist peste zi o mai dorm odata cu elefantica ca atfle nu stiu cum as ma sta in picioare..

GIGELICA cum mai esti, ai scapat de sangerare? Ai vorbit cu doctorul?

SIMINA la ce ora ai intalnire cu mazarica? te asteptam desera cu vesti

AYLA unde esti? da un semn

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput