Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 18
claudela spune:
Multumesc fetelor...
M-am mai linistit...
Sotul meu imi spunea sa facem mai cald in camera...Dar deja vazusem ca e prea cald...Se supraincalzeste si bebe...Sa vedem acum cum o fi temperatura..Am apasat-o si la urechiuse...Dar ea oricum plangea...Nu-mi dau seama daca o doare...Poate sa o prind mai linistita...Ca era foarte agitata...Nu are nici o scurgere din urechiuse...nu cred sa aiba ceva...
Raaluca spune:
Olishkaasteptam vesti despre botez. Poate poti sa pui ni poze cand ai timp.

si pe tine si
David
Raluca, mamica de
Lena
cativ13 spune:
Bine v-am regasit, proaspete mamici!Nu am mai scris de foooarte mult timp pentru ca sunt atat de indragostita de pisicuta mea incat nu ma indur sa plec de langa ea si sa fac altceva.A crescut ,,ca la carte", 200 de grame pe saptamana si are acum, la 6 saptamani, 4 kg. Suntem tare mandri de ea.V-am citit mereu, cam,,pe sarite", ce-i drept, dar am fost mereu cu gandul la voi si ieri in special la Alma si la familia ei deosebita.Va
, sa aveti bebelusi cumintei si sanatosi

pentru cele mai frumoase mamici din lume
39+ asteptand pe Silvia IoanaAMR 2 zile
petrean spune:
fetele..azi am facut o descoperire..pentru mine super..am aflat ca exista pampers nr 2 si varianta strech..aia cu elastic care se muleaza pe burtica bebelusului. Eu sunt f incantata de cand l-am descoperit la Andrei![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Ilinca_M. spune:
Va salut, tufete. Sophiphi e pe o masutza in dreapta mea (nu scapam de ea, a trebuit s-o aduc in birou!!) si tocmai face kk, sonor cum numai ea stie
.
Va multumesc pt. raspunsuri; ooo, si cat ma bazam pe alaptatul asta:)). Am eu un fix cu anticonceptionalele, n-am luat niciodata, dar decat bb2...oricum banuiesc ca imi va prescrie dr. ceva compatibil cu alaptarea, cum ati zis voi, deci nu va fi asa nociv.
Pisigri, se poate puseu de o zi, si a mea a avut unul la 10 zile, Doamne, eram shocata, cum facea o pauza de la san facea ca o sirena, ma innebunise, toata ziua am stat ca o catzelusha-martir cu tzitzele in gura ei!!!
O sa-mi iau si eu centura, tre sa sun la farmacie sa vad daca au primit, ca au zis ca au facut comanda.
Adirys, ce frumusetze de fetitza pletoasa ai acolo!
Mi-e dor de plici plici si de inapreda!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean fetele..azi am facut o descoperire..pentru mine super..am aflat ca exista pampers nr 2 si varianta strech..aia cu elastic care se muleaza pe burtica bebelusului. Eu sunt f incantata de cand l-am descoperit la Andrei Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Si eu am nimerit un bax din ala..e super intr-adevar..numai ca a doua oara cand am cumparat nu mai erau la fel desi ambalajul era identic. Am luat bax cu 94 bucati nr.2. Chiar am analizat bine ambalajele. Stii vreun secret ca sa pot sa aleg si eu varianta strech data viitoare?

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona
petrean spune:
scrie pe pachetul meu..acum am analizat..pe cel stretch scrie"double barrier layer"asa e la mine..si pe cel fara nu scrie..
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
si oricum Raluca..pana acum nu a existat numarul 2 stretch..deci e clar ca acum il fac..si se va gasi doar din asta..pentru ca numerele mai mari..3, 4, 5, 6 nu mai exista care sa nu fie stretch.
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
POZE

mami de Silvia Ioana