Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

De la Victor pentru ALMA:

http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/InMemoriaALMEI?authkey=Gv1sRgCNP21PHEkq-ldQ&feat=directlink

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

SUPERB...MI-AU DAT LACRIMILE...SUPERB

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Multumesc tuturor mamicilor pentru mesaje. Nu stiu daca o sa pot dormi in noaptea asta, a niste emotii de neinchipuit!! Si maine dim la munca...pana seara cred ca o sa fac 13/14

Ayla draga mea stiu ca tie greu dar da un semn te rog!!

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna fetelor!

Raaluca, mama mea a venit astazi la voi. Din cauza ca bebelina a fost f agitata si a mancat din 2 in 2 ore, chiar mai des azi si in rest s-a marait toata ziua, nu am putut ajunge la comemorare. Dar am rugat-o pe mama, careia ii spusesem povestea Monicai si a acceptat bucuroasa. M-am emotionat toata cand mi-a spus cum a fost si ca s-a intalnit cu o mamica de ghiocel si abia asteptam sa vad cine este.

Astept sa imi trimit mama pozele si le pun si eu, fie pe contul de picassa, fie pe mailul comun.

Monica, dupa cum vezi, ingerasul Alma a reusit sa ne mobilizeze pe toate sa ii purtam un gand bun, astazi si mereu, sunt convinsa.
Te asteptam si speram ca esti bine

Simina, bafta maine la doctor

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Multumesc tuturor mamicilor pentru mesaje. Nu stiu daca o sa pot dormi in noaptea asta, a niste emotii de neinchipuit!! Si maine dim la munca...pana seara cred ca o sa fac 13/14

Ayla draga mea stiu ca tie greu dar da un semn te rog!!

13+

Mariana

Mazarica

In loc de noapte buna:

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

SIMINA,, pentru maine (adika azi )

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Pisik si eu ma bucur mult ca ne-am intalnit cu mama ta.

O saptamana senina ptr tine si Ana Bianca

O sa pun si eu pozele pentru Monica pe mailul comun ca nu se stie cand mai apuc sa intru pe net...
Sper sa ma mai lase bebelina dar nu se stie!

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Va salutam si noi de buna-dimineata...desi e cam pranz imediat...Suitem cam buimaciti cu programul celei mici...
Fetelor, am si eu o intrebare...poate s-a mai confruntat vreuna dintre voi cu febra la copilas...
I-am luat de dimineata temperatura si avea 37, 4 ...In plus avea si nasucul putin infundat...Nu stiu ce sa spun...Doctorita spune ca nu e febra, sa stam linistiti...I-am pus un supozitor cu paracetamol preventiv...A avut vreuna o astfel de problema?La urmatorul alaptat ii iau din nou temperatura...
Doctorita ne-a spus sa o apasam si la nivelul urechiuselor...Poate a tras curent...Daca incepe sa planga, inseamna ca e putin racita si sa-i punem picaturi...
Nu stiu ce sa mai zic...Nasoala vremea asta...Incerta...Cand f cald, canf f frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Alma ne vom gandi mereu la tine!

Astazi insa ne mai gandim cu drag si le uram LA MULTI ANI!!! si bebelusilor Robert Andrei, Damian Serban, Marina Alexandra, Albert Gabriel, Amalia, Radu Stefan, Petru , le uram sa fie mereu sanatosi, norocosi, iubiti si fericiti, si trimitem o si un si mamicilor lor: Plici Plici, Eseea, Alexa101, Ciresica5, danadelia, bubulina, Shasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..la ora 11
Alma ne vom ruga mereu pentru tine si vei fi in gandurile noastre
Claudela, bebelusii mai toti sunt infundati deoarece stau numai pe spate..si de aici predispozitia spre nasuc infundat. 37,4 nu e temperatura. Ai mei sunt infudnati de cand s-au nascut, fara a fi raciti..si dc i-ai auzi cum haraie..ai zice ca cine stie ce boala au...chiar am povestit sapt trecuta cu neonatologul si pediatrul si mi-au reamintit..ca deh..au trecut 2 ani...ca Andrei a fost tot asa pana la 4 luni.

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Monica , trebuie sa fii puternica pt Luana!

Claudela, 37,4 nu-i febra. Eu la venirea din spital am facut prea cald in casa si l-am imbracat prea gros pe bebe si a avut vreo doua zile 37,6 ,37,4. Cum am coborat un pic temperatura, a revenit si bebe la 37 . Nu-i da medicamente, nu e cazul.

6 saptamani si 4 kg

Mergi la inceput