Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 16
Sophiamara spune:
Eu am un ghiocel de 9 luni imediat.
S a nascut in 14 august 2008. Sa va traiasca ghioceii la toate.
Mama Marei Sophia
carmenada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
DA Azi am dat drumul si noi la baloane pentru baloane pentru Alma-fluturasul Monica ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Spune-mi si mie te rog, unde gasesc contul vostru, pentru ca as vrea de cate ori pot, sa fac ceva pentro voi.

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
gigelica20 spune:
Mesaj pentru AYLA de la Raaluca:
Am fost la INTALNIREA MAMICILOR DE INGERASI organizata de "EMMA"(Bianca Brad), am pus o lumanare, o floare si am inaltat baloane pentru ALMA. Am facut multe poze si cand ajung in seara asta acasa ti le trimit.
Eu te-am sunat, dar aveai telefonul inchis.
Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
anamariame spune:
Ma inscriu si eu cu emotie in randul scutecelor, imi pare asa rau ca nu reusesc sa intru mai des, dar Eva imi ocupa mai tot timpul acum. De citit va citesc, sa stiti, doar ca nu reusesc si sa scriu!Ayla, multumim ca te ocupi de capitole noi si listuta!
Alex2alex, eu zic ca poti merge linistita cu bebe la 6 saptamani! Eu numar zilele, abia astept sa creasca mogaldicea mea, sa sarbatorim si noi o luna!Ayla, si eu sunt cu sufletul alaturi de voi, dar, la fel ca si Aris, de multe ori nu stiu ce pot sa spun ca sa-ti aline putin necazul...Astazi sunt cu atat mai mult cu gandul alaturi de voi!
Alina, eu nu m-am epilat inca pe langa cezariana, dar de fiecare data cand o "admir" ma intreb cum s-o fac...Ilinca, eu mi-am achizitionat o centura de la Chicco, am fost operata si eu, ca si tine. Insa desi o port de o saptamana, nu vad nicio imbunatatire. Da' mai astept
Fetelor, cand scapam de kilogramele astea afurisite? Eu am dat deja jos 16 din 27 (nu v-am povestit ce zile crunte am avut dupa cezariana - mi-am dorit ft mult sa nasc natural, dar n-a fost sa fie), dar am o burtaaaa....Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
gigelica20 spune:
De la Victor pentru ALMA:
http://picasaweb.google.ro/luciapirlog/InMemoriaALMEI?authkey=Gv1sRgCNP21PHEkq-ldQ&feat=directlink

Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
Raaluca spune:
Am reusit sa intru un pic pe forum doar sa dau de veste.
GIGELICA, multumesc de anunt. 
MONICA sunt convinsa ca stii dar trebuie sa mai precizez ca noi TOTI NE-AM GANDIT LA TINE 

Nu stiu cum s-a intamplat dar la intalnirea mamicilor de ingerasi, o doamna l=a rugat pe Cosmin sa tina un balon ca ea sa-i poata face poza.
Pe balon scria "Alma" si asa am aflat ca este mama unei mamici de ghiocei. NU stiu daca a fost doar o intamplare ca ea sa vina tocmai la noi dar imi place sa cred ca e mai mult decat atat...
Doamna e bunica de ghiocel Ana Bianca.
Am simtit nevoia sa povestesc asta asa ca va rog sa ma scuzati daca am fost prea indiscreta 
Lena, Cosmin si Raluca
TE IUBIM SI NE VOM AMINTI MEREU DE TINE ALMA, SUFLETELUL GHIOCEILOR ...
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada Spune-mi si mie te rog, unde gasesc contul vostru, pentru ca as vrea de cate ori pot, sa fac ceva pentro voi. ![]() |
La umanitare pe DC subiectul se numeste"Si ingerii au nevoie de ajutor!"sau pe blogul lui Bodo de la semnatura iar acolo dati clik pe bannerul "si ingerii au nevoie de ajutor!(e in partea stanga pe blog)

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean Neatza fetelor cu un ZAMBET Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006POZE |
ce zambet frumos
...da ce frumosi sunteti toti...Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
pisigri spune:
Desi nu credeam, am reusit sa ajung la computer azi.
Si noi ne gindim la tine Alma, si am "eliberat" un balon catre cer.
Ilinca, alaptatul NU e metoda contraceptiva.
Nu mai stiu cine a intrebat, eu am folosit burtiera, mi-a fost recomandata de toata lumea din spital (medici si asistente). Nu stiu cum as fi aratat daca nu o purtam, acum sint relativ multumita de aspectul burticii, dar marturisesc si ca mai am de dat jos 10 kg ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina (care insa era cu vreo alte 10 kg peste greutatea ideala...).
Maimutzica noastra a mers cu masina ieri si azi (am mers linga Iasi la bunica mea - si mai ales la bunicul, ca l-au externat) si am mers cu geam deschis, in scaunul de masina, care are "copertina" (ca la carut) asa ca nu o atinge curentul de aer decit poate pe la piciorute. Mie mi se pare mai ok geamul decit aerul conditionat, dar ma rog, e o opinie personala, nu am citit/primit indicatii pe tema asta.
A dormit destul de mult - dar tot in brate. Insa simbata dimineata am avut niste musafiri, si a stat cuminte in scoica si ne-a ascultat trancanind pina a ADORMIT. Nu mi-a venit a crede, de-acuma o sa chem mai des musafiri...
Azi in schimb cred ca am avut parte de un puseu de crestere (se poate sa dureze doar o zi??) ca a mincat aproape non-stop (cind era in pauza de sin isi minca amindoi pumnii odata). Si mai ciudat de atit, pe acelasi cintar ("mecanic, nu electronic), de ieri pina azi a luat 120g, desi azi dimineata a facut un caca dupa 3 zile de pauza. Ma rog, nu ma pling...
Simina, ma gindesc si eu la tine miine. Eu nu-ti urez nici o culoare (nici roz nici albastru), dar sa fie un copil sanatos si...cu un dram de noroc !
Va pup, ma duc sa vad ce papam in seara asta...si apoi nani sper
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
Gaza22 spune:
Ilinca, iti raspund si eu repede, Mie Dr mi-a zis ca daca vreau sa port centura , recomanda sa treaca aprox 10 zile doua sapt, asa ca am asteptat si de vre-o doua trei zile o port ziua prin casa. Eu am tot centura de la Chicco , e putin cam incomoda cand trebuie sa ma asez da eu zic ca un efect cat de cat are, mi s-a retras destul de mult burtica si sper in continuare sa mai se restranga nitel. Bine la inceput nu m-am stran tare de frica sa nu patesc ceva da acu il pun pe sot sa ma stranga, si sa vezi show-ul de pe lume zici ca sunt de pe vremuri cand se incingeau domnitele cu corset, Sotul meu imi zice spartana ca cica asa arat cu platosa in jurul meu. Dar sincer ma simt si mai bine cu ea decat sa-mi fluture burtica. Stiu ca in Ro exista si centura speciala pt cezariana alea sunt pt inceput imediat dupa operatie sa te ajute sa te misti mai usor fara sa soliciti zona respectiva. Mi-ar fi placut sa am asa ceva dar ma multumesc si cu asta. Linia nera o mai am si eu si parca toata burtica e mai de tiganca, in plus desi eram fericita ca nu am facut vergeturi, acu vad ca au inceput sa apara probabil pt ca se lasa burtica.
Cu ovulatia in timpul alaptarii nu te juca eu stiu caz concret, nasii pe care ii vrem pt Kathia, au doua fete nascute la diferenta de 12 luni fix, mama alapta exclusiv.Da vezi daca taticu nu s-a abtinut...si pe vremea aia nu prea se umbla cu anticonceptionale.
Mami de Gazii mica si frumoasa
1+

Vlad si