Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenada spune:
Nu am apucat sa ies din casa, dar uite ce am facut pentru ingerasul nostru. Nu am timp sa caut subiectul cu Alma sa pun acolo asa ca imi permit sa pun aici
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
cris_tinaus spune:
Hey fetelor,
bine v-am gasit la scutece, sa avem cu toate parte de bebei frumosi, dar in primul rand cat mai sanatosi!
Azi toate gandurile noastre se indreapta catre Alma, Doamne ajuta ca parintii si fratiorii ei sa fie bine pentru ca stim ca ingerasul nu putea fi intr-un loc mai bun, e fericit si vegheaza asupra celor care o iubesc

pt ghioceii curajosi
Cristina, mami de
Ana , 5 saptamani, 4kg+
Poze broscuta harnicuta
ADA1974 spune:
Bine v-am gasit mamicilor! ![]()
Ayla, pt. tine si Alma:

, si pentru Luana: 

, e scumpica foc cu mutrisoarele ei.
In legatura cu postnatalul (nu mai stiu cine are probleme): e cam ciudat, dar cred ca doctorita respectiva e "desteapta" rau. Eu stiu ca dr ar trebui sa tina evidenta - altfel le-am cere concedii 10 luni! In alta ordine de idei, tu cum vroiai sa te plateasca de la servici fara nici un act? Oricum, mie dr. de familie (e si prietena), mi-a dat prenatalul la inceputul lui martie, si am intrebat-o ce fac - ca nu stiu exact cand nasc, si mi-a spus ca e acelasi cod si poate sa-mi dea concediul pt toata luna.
Nu am citit din urma despre ce vaccin e vorba pt Dodo-pui, dar as vrea sa ajut si eu - asa ca daca puteti sa imi trimiteti contul si eventual un mic rezumat, as depune si eu 50 sau 100 RON.
Legat de vaccinuri: si eu vreau sa ii fac Rotarix si la 3 luni Prevenalul.
In rest suntem destul de bine, Sophia a luat iar o raceala de la Gabi, si o cam chinuie ca nu are mucisori in nas, ci mai mult in gat, si nu stiu ce sa ii fac sau sa ii dau pana maine cand o sa sun dr.
Ayla, vreau si eu o pagina pt Sophia. Am sa pun cateva poze in contul meu de pe Picasso, dar cred ca maine sau mai tarziu, ca acum ma streseaza Gabi sa o las pe jocuri.
Simina si de la mine: 

(dar nu stiu exact pt ce
- pana sa termin de scris m-am prins de despre ce e vorba, asa ca majoretele sa fie in ton!).
Si noi ne pregatim de botez - pe 24 mai, adica mai mult eu ma ocup.
Sper sa pot tine pasul de acum incolo si sa fiu mai activa!!
novus spune:
AYLA, 

pentru ALMA sa va vegheze de sus !!!!
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
DODO , contul este acelasi cu cel de la subiectul NOI pe DC de pe blog?
Mamica fericita de
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus DODO , contul este acelasi cu cel de la subiectul NOI pe DC de pe blog? |
DA
Azi am dat drumul si noi la baloane pentru baloane pentru Alma-fluturasul
Monica

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
lysbeth spune:
Suntem si noi alaturi de prietena draga Ayla si ne rugam pt ingerasul Alma
Fetele am o intrebare: la ce varsta se intorc deobicei bbeii?
Al meu se intoarce de pe burta pe spate si invers
Si are numa o luna
mi se pare mult prea devreme:-s fetita facea din astea pe la 4 luni
Acu ma gandesc ca vrea sa recupereze faptul ca nu s-a intors in burtica la timp si a iesit cu fundul inainte la lume...
Canutza om sucit clar![]()
Mami de Damian Codrut Andrei
poohy spune:
Pentru Alma, ingerasul, ne gandim la ea 
Anca, Manu & Mihnea
Anca, Manu
02.06.2007 si Mihnea
09.04.2009
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia