Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)
Raspunsuri - Pagina 14
carmenada spune:
Ayla, sunten alaturi de tine si ne rugam pentru ingerasul tau Alma in fiecare zi, si astazi in special.

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
carmenada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Stiu ca nu este in tema subiectul meu , vorba aia :fiecare cu ce-l doare , dar vreau sa ma laud si eu putin Azi am facut 13 saptamani ![]() ![]() ![]() 13+Mariana Mazarica |
Creste mazarica

, in curand o sa fie pepenas. Asteptam vesti ... roz maine. 
Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)
ionica spune:
Buna dimineata mamicilor,
bine v-am gasit la scutece de ghiocei!
OLISHKA ,sa aveti o zi senina si cu soare azi in ziua botezului!
AYLA,desi nu m-am exprimat pana acum verbal,tin sa-ti spun ca eu si sotul meu citim mereu mesajele tale si cu durere in suflet incercam sa fim alaturi de tine,din nefericire ,avem si noi ingerasi care sunt acolo sus si ne vegheaza ,dar DUMNEZEU n-ea dat forta si curaj sa mergem mai departe si oferit doua papusele minunate, Sophia si Sarah.
Fetelor,
am citit ca multe dintre voi care alaptati exclusiv dti si altfel de lichide bebelusilor,aici nu se recomanda nimic nici macar ceai de musetel ca-i distrugeti flora bacteriana,
Eu alaptez exclusiv si pana acum nu i-am dat nimic extra cu exceptia unor picaturi Sabsimplex dr care cred ca sunt ca si apa de ploaie.
Oricum ,colicii au tecut de la sine,pitica mea am cantarit-o azi dimineata si avea minunata mea 5670gr,nascuta pe 26martie cu 3760gr, aproape 2kg in nici doua luni.
Noua nu ne-a facut inca Infarixul ,doctorul mi-a explicat ca in prima luna daca sunt alaptati nu sunt in pericol asa ca vom incepe vaccinarea doar de la sfarsitul lunii,cand va implini bebe 2 luni.
In alta ordine de idei, sunt si arat ca un zombi,imi este frica sa ma uit intr-o oglinda,Sophia imi spune mereu ca sunt "jolie" dar cred ca o spune doar cand vrea ciocolata
.
Sarah,este un ingeras superb,o bruneta cu ochii albastri-verzi cum nici nu mi-as fi imaginat ,este identica cu taicasu,asa cum si-a dorit el,sa fie cu ochii lui,Sophia e blonda cu ochii negri,sunt doua combinatii de exceptie,probabil ca etalonul si faptul ca avem gene indepartate franco-romane a facut aceasta combinatie
,orium,fiecare mama isi vede puiul cel mai frumos cel mai destept.
Azi dimineata mama mea a plecat spre bucuresti,a stat saraca cu noi 2 luni,a obositt-o Sophia de a rupt-o,a acompaniat-o la aeroport si plangea cu lacrimi de cristal dupa Mamaia,totata lumea se uita la ea ca la urs
.
Cand vom putea,vom zbura spre bucuresti cu drag
.
Sarah este incredibil de cuminte,va citesc si ma minunez cand o compar,m-a amuzat metoda cu masina de ras si cea cu feonul,eu dupa ce-i dau sa suga, o plimb in brate pana scoate gazele si o pun in patut si ies din camera ei,mai scartie cateva minute dar am obisnuit-o sa adoarma singura.
Nu stiu cat de bine este dar, dupa 12 noaptea nu mai suge deloc,se trezeste deabia pe la 6am pt. micul dejun
la tziitzi,o fi normal sa doarma o noapte completa,precizez ca asa este de cand am adus-o acasa de la maternitate.
Voi pune si eu o poza doua zilele astea si le voi sterge dupa aceea, sotul meu nu este deacord sa punem poze cu familia pe net si cred c intr-o oarecare masura are dreptate.
Va pupici pe toate si sa ne auzim cu bine.
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
alina.n spune:
Ayla suntem cu gandul alaturi de tine

Simina felicitari pt mazarica, te asteptam maine cu vesti
Noi azi am implinit o lunita
suntem mari
, am pus poze noi: http://community.webshots.com/album/571475897xAvrHp
pup mamicutele 
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Creste mazarica ![]() , in curand o sa fie pepenas. Asteptam vesti ... roz maine. ![]() Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Si eu sper sa vad roz maine , sotul vrea albastru ..(

13+Mariana
Mazarica
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simina_kin
UITE DE ASTA TE IUBESC!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13+Mariana Mazarica |
Uuuuuuuuuuuu!!!

Si inca o data ca e voie:

Gigelica(Lucia) -
Obosita dar foarte Fericita de
Victor-Andrei ( Pitonul mancacios) 
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Stiu ca nu este in tema subiectul meu , vorba aia :fiecare cu ce-l doare , dar vreau sa ma laud si eu putin Azi am facut 13 saptamani ![]() ![]() ![]() 13+Mariana Mazarica |
Sarcina usoara, Mazarica sanatoasa si nastere la termen.

Gigelica(Lucia) -
gigelica20 spune:
Ayla, te imbratisez cu drag! Nu spun mai mult decat ca te iubesc mult, prietena draga.
Restul gandurilor le gasesti la pagina Almei (de pe Piczo si de pe DC).
Am fugit in parc.
Gigelica(Lucia) -
Manuela77 spune:
Ayla si gandurile noastre se indreapta spre voi.
pentru micul ingeras si familia ei greu incercata. PS. Nu am stiut cum sa adaug niste pozici la Remember Alma asa ca gaseti ceva pentru ea pe contul comun de mail.
Simina asteptam vesti bune luni!
Olishka sa aveti o zi minunata astazi!
Mamica de
Radu (01.04.2009)
adirys21 spune:
Ayla suntem alaturi de voi in aceasta zi speciala. Am facut ce am promis la manastire. Va imbratisam cu drag.
Simina bafta maine... sa dea DD sa iasa roz.
Fetelor va doresc o duminica linistita alaturi de bebei.
Va invit sa-mi vedeti printesa.

http://family.webshots.com/photo/2573150970094859571xduWpM
Mami fericita de printesa Andrada Teona