Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (02)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Lucia..sa stii ca multe mame au spus ca atunci cand sunt la menstruatie, bebelusii lor alaptati sunt mai agitati..mofturosi..deci e o legatura. Carmen mersi..am rezolvat

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, dar de ce dati voi ceaiuri si babydrinkuri la bebei? Si bonisan cu APA?Io asa am citit ca pana la 6 luni ideal e sa pape numai si numai lapte, cica n-au nevoie de altceva; nu e buna opinia asta?
Fetili care aveti cezariana: purtati sau ati purtat careva centura postnatala? E voie? E indicat? Exista centuri speciale pt. cezariene? Ca am ramas cu o burta de vreo 4 luni, cam asa, cam fleashca si nasoala. Buricul parca e un crater acum, dupa ce-a stat holbat atata timp:)). Iar linia aia abia acum e cu adevarat vizibila, dupa ce am batut din plisc toata sarcina ca io n-am linea negra!!
Am mai cetit in multe locuri ca daca alaptatul exclusiv pana la 6 luni e contraceptiv; o fi? n-o fi? sa "ma risc"?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Sa;utare fetelor!

Ayala maine suntem cu gandul la tine si la Alma. Si azi am fost... si o sa mai fim

roxana/ramona7575 (scuze dar nu mai retin daca era roxana sau ramona ) ... stiu doar ca esti si la mamici de bacau ) am vazut bebele tau minunat

Olga, ce dragut ca vine fratele tau sa o boteze!!!
Sa aveti o zi senina!
Referitor la mersul cu masina sa stii ca noi am folosit aerul conditionat si nu am patit nimic (nu dati cu rosii intr-o mamica iresponsabila )
Cand ne-am externat - 3.04- era o zi f calduroasa si mi s-a parut mai periculos sa tranpire.
Noi de cate ori am iesit cu masina (prima oara a fost la 9 zile de la externare si 14 de la nastere ) am folosit aerul conditionat (la mimim ... orientat in sus ...)Personal mi se pare mai putin periculos decat geamul deschis sau transpiratul excesiv (adica sa se incinga copilul) si apoi trecerea la o twemperatura mai mica. Cred ca e risc mai mare asa de raceala decat aerul conditionat.
Tu faci cum crezi. Eu prefer sa nu o cocolosesc prea tare.
In casa nu am folosit decat in prima zi caciulita si de vreo 3 ori dupa baitza ca era cam racoare si nu am folosit nici o sursa de incalzire.
Afara am mai pus o caciulita cand a fost vant dar o imbrac cam ca pe mine, ma rog, un picutz mai gros (nu am trecut-o inca la maneca scurta)

Petrean, m-a cucerit zambetul vostru!

Nu mai stiu cine vb de sab simplex dar si eu ii dau si la noi a dat rezultate adica... muuulte partzuri
Luam cate 12 picaturi de 3 ori la mesele principale si apoi cate un supliment de vreo 6 daca vad ca se chirceste de durere de burtica. Direct cu lingurita i le dau.

DA Ilinca, asa ar fi bine pana la 6 luni exclusiv la san fara altceva. Noi ne tinem tari deocamdata. Mai vedem la vara daca o sa avem nevoie de apa la pese 30 de grade ...

http://community.webshots.com/user/Raaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Florinela, eu zic sa nu te mai stresezi atat de tare ca bebe nu e foarte grasut! Daca el este vioi, se simte bine, de ce sa-ti faci griji? 30 de minute de supt la un san este foarte bine... Mie pediatrul mi-a recomandat maxim 20 de minute la fiecare san.
Legat de vaccin, pe langa Infanrix Hexa ii mai dai unul oral pentru enterocolita? Asa se face? Infanrix-ul nu este suficient? Ca mie doctorul nu mi l-a dat decat pe asta...

Ilinca, eu nu am purtat niciun fel de burtiera, desi am burtica Mi-a fost teama sa nu afecteze cumva operatia. Oricum, sa stii ca se gasesc burtiere din astea pe piata.
Referitor la alaptatul ca si contraceptiv, eu zic sa nu risti, ca se poate sa ramai insarcinata chiar daca alaptezi!

Va pup!

mami fericita de Albert-Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

fetelor scriu si eu un mesajel scurt. sunt in mare balamuc in casa, am facut bagaje toata ziua, am o tona de saci si cutii in toata casa; saracul bebe nu mai intelege nimic, e ca la nebuni aici. maine ma mut cu bebe la casuta noua, si din pacate inca nu am instalat net-ul acolo, nici macar tv-ul nu e instalat (o sa turbez de plictiseala, ce ma fac eu???????????))). sper sa vina repede cei de la net, ca sunt ai mei din cartier, ne cunoastem de mult. va pup pe toate, maine sigur nu mai am timp sa intru ca trebuie sa termin mutatul. asa ca ne auzim din apartamentul nou.

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, dar de ce dati voi ceaiuri si babydrinkuri la bebei? Si bonisan cu APA?Io asa am citit ca pana la 6 luni ideal e sa pape numai si numai lapte, cica n-au nevoie de altceva; nu e buna opinia asta?
Fetili care aveti cezariana: purtati sau ati purtat careva centura postnatala? E voie? E indicat? Exista centuri speciale pt. cezariene? Ca am ramas cu o burta de vreo 4 luni, cam asa, cam fleashca si nasoala. Buricul parca e un crater acum, dupa ce-a stat holbat atata timp:)). Iar linia aia abia acum e cu adevarat vizibila, dupa ce am batut din plisc toata sarcina ca io n-am linea negra!!
Am mai cetit in multe locuri ca daca alaptatul exclusiv pana la 6 luni e contraceptiv; o fi? n-o fi? sa "ma risc"?!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Eu am ii dau nimic altceva decat tzitzi si ..... tot felul picaturi... inutile pentru colici....... Laptele matern are tot ce ii trebuie lui bebe pentru a-si potoli foamea si setea, asa ca nu are nevoie de altceva. Eu sper ca pana la 6 luni sa o tin tot asa, desi ma tot intreb oare cand o sa fie 40 grade chiar nu o sa aiba nevoie de apa?
Centura eu am purtat doar in primele 2 zile dupa operatie pentru ca am constatat ca pot sa ma ridic mai usor din pat, insa doctorita mea, cel putin, este de parere ca folosirea centurii nu este o idee buna pentru ca nu lasa muschii sa lucreze motiv pentru care se refac mai greu. Burta mea si-a revenit la niste demensiuni, cat de cat normale dupa vreo luna de la operatie, iar linea negra nici acuma dupa apropae 2 luni nu a disparut complet, cu toate ca la mine a aparut prin luna 7-8. Dupa ce m-am externat m-am intalant cu o prietena care nu stia ca nascusem s-a uitat la burta mea destul de mare si m-a intrebat in cate luni sunt

Despre partea cu "riscatul" ce sa zic.... eu stiam ca daca alaptezi exclusiv, nu ai menstruatie si bebe are mai putin de 6 luni, poti sa prestezi linisita..... insa la controlul de 6 saptamani am aflat ca de fapt nu este asa si ca putem ovula oricand.Cred ca cel mai bine este sa sa ai grija

Carmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Mesaj pentru luni, pentru Simina_kin:

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

UITE DE ASTA TE IUBESC!!!!!

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

DESI NU MA PRICEP SA SCRIU CUVINTE FRUMOASE AS VREA SA SPUN TOTUSI CEVA:
Azi este ziua Mamelor de Ingeri si vreau sa le spun tuturor ca Dumnezeu are grija de ingerasi sa aiba somnul dulce , iar ei vegheaza asupra mamicilor sa le fie bine de acum innainte , sa le aline suferinta, si sa reuseasca sa treaca peste durere ramanand doar cu amintirile frumoase!!!

Dumnezeu sa odihneasca toti ingerasii
pentru ingerasul Darius bebe de Camy
pentru ingerasul Alma bebe de Ayla

Daca voi putea astazi sa ies afara , cu tot dragul voi inalta doua baloane pentru ingerasi!!(acest mesaj l-am scris la nov.dec2009

AYLAastazi este o zi mai speciala pentru tine , si mai dureroasa, dar sa stii ca sunt alaturi de tine, si cred ca toate fetele se gandesc azi la tine si la ingerasul ALMA. sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe in viata, Luana, Claudiu si Alexau nevoie de tine , de zambetul tau.Te pup draga mea si sa treci cu bine peste ziua de azi!!

13+

Mariana

Mazarica

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Ayla, sunt cu gandul la$ tine si cu sufletul la micuta Alma. Dumnezeu sa va protejeze pe amandoua.

Ilinca, eu ii pregatesc zilnic un biberon de 50ml de Baby Drink. Sunt zile im care nu i-l dau deloc sau in care ii dau o parte sau in care ii dau toata cantitatea la o masa...
Eu am purtat si port centura. Mentionez ca mi s-a retras destul de repede burta si sunt sigura ca din cauza centurii. Daca nu a fost bine, o sa va zic pe la 90 de ani

Mami de Briseis, 16.04.2009

gia

Mergi la inceput

Stiu ca nu este in tema subiectul meu , vorba aia :fiecare cu ce-l doare , dar vreau sa ma laud si eu putin:

Azi am facut 13 saptamani

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput