Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 10
Lorich spune:
Belleanne draguta de tine, cum stai tu noaptea sa vorbesti cu fetele pe forum! Te pup in special pt efortul tau!
Alra multumim de update, pupam papacioasa Nicole!
La multi ani Mara draga si NE-potoroasa! Sa ai o viata minunata, sa fii o fetita sanatoasa, fericita asa cum este si mami ca te are!
.... Cleo iarta-ma, iarta-ma nu mai pooot sa mai stau inaca 12 minute iar maine din motive obective
nu cred ca intru pe forum!
La multi ani Sara scumpa Scortisoara, iti doresc tot binele si frumosul din lume! 
La multi ani Eric spaniolic mic! La multi ani Patrick!
Hai ca fug la nani, ocazie cu care o sa pup si cozonacul meu drag care face 11 lunite Gata intram si noi in linie dreapta! Urmatoarea oprire: un bebeloi de un an, un ditamai barbatelul ubit a lu mami (hai si-a lu' tati)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra dana_h stie bine ce zic |
oooo, alra, si ce bine shtiu... chiar azi am avut o reprezentatzie.... dar noi sa fim sanatoshi, si mai ales ei, ca rezistam noi.
fetelor, eu ashtept sa decoleze avionul sotzului (ma rog, nu personal) din san francisco. cred ca toata noaptea o sa il urmaresc deasupra oceanului. prevad iar o noapte "linishtita".
teodora iar s-a culcat nemancata. nu vrea si gata. eu cred ca a intzeles greshit, eu ar trebui sa stau seara nemancata. dar la noi e invers, eu bag la greu. stresu' bata-l vina.
sa va zic ce va ashteapta: ma intreaba ieri alex: "mami, pe tine cine te-a crescut?" eu: "mamaia de la piteshti, mama mea". A: "si pe ea cine a crescut-o?" eu: "mama ei". A: "si pe primul, cine l-a crescut?". am avut un moment de ezitare: sa ii expun varianta darwinista sau pe cea biblica? am ales-o pt inceput pe cea din urma. am expus-o pe scurt, fara detaliile cu marul :). dar tb sa imi fac temele, sa ma documentez, sunt sigura ca o sa revina cu intrebari in domeniu.
apropo, intrebare de la un (super)baietzel al unei prietene, catre mama lui: cum este apa de la polul nord: dulce sau sarata? nu shtiu raspunsul, nu am ajuns la lectzia asta, dar o sa o intreb pe ea inainte (cum s-ar zice, iau subiectul de la lucrare de la elevii mai mari).
hai ca am o limbritza la ora asta.... de parca ash zbura eu vreo 12 ore. ia mai bine sa ma duc sa citesc ceva in pat, poate ma ia shi somnul.
noapte buna.
Poze
inais spune:
Scriu pe scurt.
Am fost in parc. 4 ore jumatate am stat din care 1 ora si putin a dormit. In rest a mers. Singura. Rar de manutza. S-a imprietenit cu un nenea profesoru' care mi-a zis ca-i desteapta! Ii facea pa, imita ce facea ala...direct la facultate o dam! Ba nu! La master, la doctorat! ![]()
In concluzia a cazut lata la 21.30. Mentionez ca ea adoarme dupa ora 23. Deeeci...mai mergem in parc! 
Partea naspa: toata ziua a papat un bibe de lapte la ora 9 si un bibe de cereale la ora 21. A mai mancat in parc 3 biscuiti. Si putina zeama de ciorba cu putin piure de legume. Aprox 20 de lingurite. Deeeci: 

Eu NU STIU CE SA II MAI FAC!! Nu mananca si punct! De 2 luni ne rugam de ea cu ceru' cu pamantu'. Fac diverse feluri de mancare. Ca pt adulti. Fara sare si condimente, insa ca pt noi (ciorba cu perisoare, ardei umpluti, macaroane cu branza). JUR ca-s gustoase. Mancam si noi. Efectiv vrea lapte si cereale. Si suc de fructe. Deci vrea biberon. Vad ca unele dintre voi va luptati sa adopte copiii biberonul. Eu ma lupt sa o dezvat! 
Va rog eu daca aveti sfaturi...eu sunt dispusa sa fac orice! Si in cap as sta!
Un mic conspect:
Socrate imi pare taaaaaare rau ca am avut dreptate cand ti-am zis sa mergi la medic. Iti trimit un pupic si o imbratisare pt Sebi. Ati mers la medicul de care-ti ziceam sau la altul?
Multumim frumos
pt gandurile frumoase ref la insanatosirea noastra!
Tot mai tusim si mai avem secretii...dar suntem pe drumul cel bun.
In polemica ref la unde e mai bine sa locuim si de ce...eu nu ma bag!
Consider ca fiecare si-a ales constient drumul in viata si locul unde traieste si prin urmare, pt ca nu a facut-o constrans de nimeni (banuiesc...), nu are de ce sa se planga. Nu ne tine nimeni fortat in Ro. Tot asa cum cei care au emigrat nu sunt surghiunuiti in respectiva tara. Fiecare doarme asa cum isi asterne!
Si pt ca am vb de dormit, merg la somn.
Sa avem o noapte linistita!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
chinabulina spune:
LA MULTI ANI, MARA, SARA, PATRICK SI ERIC, copilasi frumosi de 1 anisor!!!!!

LA MULTI ANI, COZONAC SI AMELIA!!! 
petrecere frumoasa tuturor (si mie, ca ma duc la nunta
)!
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Simonix spune:
Hello again :) Uite acush terminai treaba prin casa, Robertix e mai bine cu putzuca, in curand cred ca o sa uite :) Deci mamici de fetitza, relax, suntem back on the market 
In schimb ... l-am ciuntit 
Of ... i-am facut bretonel mic mic
iar la spate i-am facut neste chestii vai de el
Mda, dar acum se vad mai bine ochii ![]()
Revenind la discutziunea noastra despre 85% & Co... io nu am zis ca e foarte bine in Ro datorita acestui fapt, Doamne fereste ! Dar vreau sa spun ca mie personal 2 ani de zile platiti cu 85% (indiferent de unde vin banii) din saler mi se pare enorm. Dati cu aprozarul dupa mine (mi-a placut expresia asta
platesc copyright) este parerea mea. Nu stiu daca mai este tara in europa cu asa ceva, nici nu se pune problema. Insa 3 luni de zile platite ca in Belgia mi se pare enorm de putin. Stiti voi cum e cu calea de mijloc: cum a zis Alra - un 6 luni ar fi OK, 1 an ar fi iar OK, pentru cele care chiar il vor. Spunea Esme ca si noi platim taxe, asa este, clar, si totusi nimeni aici nu sare nici macar cu 6 luni platite. Nici eu nu vad cu ochi buni legea asta din Ro in sensul ca va fi modificata, probabil...
A fi mamica in Ro nu e usor din pricina banilor, din pricina celorlalti care nu acorda respectul minim gravidelor, mamelor si piticilor, din pricina tuturor neplacerilor zilnice mai mici si mai mari. Dar mamicile din Ro stau acasa 2 ani cu copiii (in general vorbesc). A fi mamica in Be, Olanda etc nu e usor din pricina efortului depus (considerabil de mare cand muncesti 8 ore pe zi si tre sa si alergi de colo colo ca sa alaptezi). Dar nu te lovesti de nesimtirea oamenilor, ai tot felul de facilitati, strazi curate, parcuri aerisite, aer curat, spitale echipate etc (citeam tot pe DC niste subiecte legate de dificultatile unei mamici in Bucuresti - se descria de ex slalomul pe care il fac mamicile cu caruciorul de bebe zilnic, nebunia de pe strazi etc - faze pe care le-am uitat, credeti-ma, eu stau tot intr-o capitala cu trafic intens etc dar e asa de usor sa traversez orasul cu copilul, drumul asta il consider o plimbare placuta si ma relaxeaza, aud pasarele, admir casele, pomii etc ... in nic un caz nu este un motiv de stres. Este de fapt un prilej sa fac miscare in aer curat).
Deci :) Cum zicea Adriana - nicaieri nu este perfect si in plus nu este nimik gratis. Totul e o alegere - eu am ales, poate Belgia nu e decizia perfecta pt mine dar deocamdata este cea mai buna decizie. Asa ca trebuie sa refuz kindly propunerea lui Lori - nu vin in Ro nici sa ma plateasca de 3 ori cat castig aici
Mai ales ca asa nu imi place rozul brrrrrrr :p Glumesc
A propos de bani, sunt convinsa ca in Bucuresti as castiga tot cat aici, daca nu chiar mai bine. Mama rade de mine ca dintre pretinile mele sunt printre cele cu salariul cel mai mic
Dar banii nu inseamna totul (ce noutate zic si io aici). Motive pt care nu ma intorc: teama de spitalele romanesti, aerul irespirabil din Bucuresti, nebunia de pe strazi (si totusi eu sunt o iubitoare de aglomeratii ...), "curatzenia relativa" de peste tot si mai nou ma intereseaza parcurile + etc etc etc etc
Insa vin cu placere in vizita
pentru ca acolo este totusi locul in care m-am nascut si unde am fost cred cea mai fericita (in copilarie). Si am prieteni, familie etc.
Acushika, draga Esme - nu sunt depresata ![]()
mie chiar imi place la Belgica de cand mi-am dat seama ca lucrul care imi lipsea cel mai mult ... ei bine am reusit sa il obtin si aici: PRIETENI :)
Pai ... hai sa nu o mai lungesc aiurea - ideea principala e ca "aveti grija unde emigrati"
asa incepusem discutia
Nu mi se pare corect sa va umileasca statul si sa va amageasca cu tot felul de promisiuni, insa putin mai mult realism din partea mamicilor nu strica.
Cu aceasta ocaziune inchei spunandu-i LA MULTI ANI scumpei de MARA - sa ai o viata frumoasa, sa fii sanatoasa si fericita, oriunde te vei afla, sa ii ai pe parintii tai alaturi cu inima. Cleo, sa va bucurati de comoara voastra. A propos, o vad cand vin la Bucuresti ??? Sa imi pregatesc Robertixul 

LA MULTI ANI SARA - sa fii sanatoasa, implinita ... sa ii bucuri pe parintii tai si sa ai o viata frumoasa
Avem si doi flacai mari: Patrick Nicolas si Eric Daniel - sa fiti si voi sanatosi, sa aveti vieti frumoase si sa va bucurati de cei din jur.
Si de asemenea bebelushilor care fac 11 luni - AMR 1 luna pana la 1 an: Robert de Lori si Amelia de Melly LA MULTI ANI !!
Pupam pe pui de Socrate - ce rau imi pare
Hai, capul sus, o sa treaca si o sa fie totul ca inainte ... 

Sa stii ca si mie imi e teama uneori sa nu ii rup cate ceva lui Robert, asa de tare se zbate si io ii tot sucesc mainile alea 
Of ... nu-i usor ...
Noapte buna, wherever you are ![]()
![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Reallaura spune:
Nimic nu mai apuc sa fac. Am terminat de calcat o tura, dar mai am.
In primul rand, vreau sa urez 

cu multa fericire si bucurii copilasilor nostril dragi:
MARA, SARA, PATRICK SI ERIC care fac azi un anisor,
precum si lui Robert si Ameliei Sa faceti petreceri pe cinste!!!

Socrate 
ooof, ce rau imi pare de Sebi!! Dar te rog eu sa nu-ti mai faci procese de constiinta ca nu are rost! Toti copii cad, nu ii poti pazi in permanenta!
Esme, sunt impresionata!!
Sa stii ca ai dreptate, eu parca prevad anumite lucruri si daca ignor avertismentul, se intampla, in general simt cand e sa pierd lucruri, sa uit ceva sau ceva de genul asta. Asa ca primesc cu incantare felicitarile in avans!! 
Simonix e tare bines a poti impaca si serviciul si copilul. E greu si aici, dar nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost sa incep cand avea Mircea 3 luni. Sunt de accord cu Esme, nu o vor lasa asa, ies prea mult in pierdere. Sa zic merci ca am avut noroc si asa!
Micaela scumpa tare DAriuca. De unde ai papusa?
Mi-bebelina ce misto ca v-ati mutat?? Da-ne detalii cand poti! Si Mircea doarme transversal, ocupa tot patul si noi chirciti>
ce sa le faci?
DanaH bine ca vine sotul tau! Sper sa aibe un zbor placut si linistit! SI tu un somn la fel de linistit!
Belleane pai cum, mai ea mananca si biberon??pai esti f tare!La ce te mai stresezi. E f bine cat papa!
Prag cred ca e o faza a lor…nici MIrcea nu suporta sa fac altceva, doar sa stau cu el!! Bine ca s-a adaptat la gradi fara multe plansete, iar tu la serviciu
Inais draga Iasmi, o cred ca nu a tentat-o mancarea dupa ce a iesit afara la atata stat in casa! Ma bucur ca v-ati ameliorat!

Miss imi place poza de pasaport a lui David! Uite ca avem in plan de 3 sapt, tot mergem acolo si nu reusim sa face – ba nu e programul, ba nu e certificatul, babababa OF!
Alyshuca pe unde umbli??
Sis ne vedem maine abia astept…uite, tocmai am terminat 2 pungi de pufuleti si nu-mi era foame
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Vad ca a postat si Simonix cam ce am scris si eu. DIferenta e ca eu nu dadeam cei 2 ani din Ro pentru nimic in lume. Emigrez dupa!! ![]()
Chinabulina distractie frumoasa la nunta!
Fug la bb ca asa imi place cum stam covrigei amandoi, unul cu fata la celalalt el cu picioarele peste picioarele mele si eu cu mana pe pampersul lui
SI se face baiat mare si nu mai apuc eu astfel de clipe!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Magnetism79 spune:
Dragele mele,
Am ajuns we asta la Gruiu, unde pot sa zic ca e raiul pe pamant.Am sa va pun maine poze cu gradina mea de flori sa vedeti ce minuni am................
Din pacate we asta trebuie sa-l petrec la Gruiu si nu la mare pt ca mai am ceva treburi de organizat aici si de vopsit gardul de flori de la gradina...........deh imi place sa ma fac utila dar si sa fac ceva , nu sa stau degeaba.
Acuma, ca tot s-a discutat de gradi particulare si tot soiul de preturi, da sunt de acord cu gradi particulare dar unele au niste preturi de zici ca sunt adevarate Harvarduri locale.Si aici nu as opta pentru cele mai scumpe caci nu se stie daca ofera mai mult decat cele cu preturi moderate.stiti ceva, unul dintre motivele pentru care as pleca din tara asta este ca romanii nostrii sunt ca niste capre raioase care dupa ce ca au o tona de raie pe coada inca o mai tin sus. ma deranjeaza opulenta asta dusa la extrem, si ma cand te gandesti ca maj romanilor , si aici ma refer la cei care vor sa epateze cu orice pret, isi iau o masina de fitze si figuri, se imbraca numai de la mall ca restul magazinelor le stau in gat si multe alte FITZE si ei nu au ce pune pe masa, ba mai mult nici nu au o casa a lor, ma mi se face o greata si as pleca rapido din tara asta.Asta ma deranjeaza , PROSTIA SI NEMERNICIA din tara asta, acum poate si afara au si ei prostii si nemernicii lor, dar macar stau cuminti acasa nu ies pe strazi.
Acum sa revenim ca am divagat de la subiect, consider ca sunt multe gradinite ce au un pret rezonabil si care ofera asa cum am zis cam tot ce ofera si cele cu preturi mari.Daca ai un copil cu potential si talent si-l va arata, daca il mai si ajuti un pic, se va vedea mai tarziu.Consider, si aici sa nu dati cu rosii, ca daca te nasti "gluga de coceni" tot asa o sa si mori,talentul se mosteneste, doar intelepciunea se dobandeste.
Si in final , fetelor nu are rost sa va ciondaniti pe niste bani care oricum ii luati de la stat nu ii dati, deci sunt bineveniti, acum depinde cine si cat a cotizat la stat asta e, pana la urma nu putem fi toate remunerate in acelasi mod.
Si ca sa inchei o sa-i spun lui Simonix ca daca eu ii zic sefei mele sa mutam sedinta de la 4 la 2 ca pe mine ma asteapta cupilu acasa ea o sa-mi zica: O.K. DAR DE MAINE POTI SA-TI CAUTI IN ALTA PARTE DE LUCRU.
Si ca sa iti mai spun ceva draga mea, si in Romanica poti beneficia de multe lucruri, spitale curate( da daca platesti , la spitalul particular, scuze dar te pupa si in ....)si multe alte chestii, la capitolul curatenie stam mai prost, dar hai sa fim cinstiti si corecti, am vazut gunoaie si in plin centrul Parisului,aglomeratie:MAAAAAAA pai daca vedeai tu ce e in Rio de janeiro te cruceai, la ora 5 dupa amiaza nu aveai unde sa arunci un ac atat e de aglomerat orasul de faci 5 metri de mers cu masina intr-o ora, caini maidanezi nu am vazut deloc, insa eu sunt medic vet si ii iubesc mai ales curati si deparazitati
, asa ca ...........eu mai stau in Romanica si prefer sa raman aici , vorba aia sa fiu ultimul care stinge lumina, cand se va intuneca de tot plec si eu.Pana atunci imi place sa ma plimb si sa vad tot ce e de vazut in lumea asta dar sa ma intorc la casutza mea unde e cald si bine.
In final La Multi Ani!!!!!!!!!!! pt Mara NA CA SUNT PRIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, SA CRESTI FRUMOASA ASA CUM ESTI ACUM, CA MARE ORICUM O SA CRESTI(nu am inteles niciodata urarea sa cresti mare, toti copii vor creste oameni mari candva!!!!!!!!!!![]()
) si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!!!!!!!!!!!
Aceleasi urari si pt Robertzel de Lorich!!!!!!!
Pupici lui Sebastian puiul lui Socrate sa-i treaca umarul cat mai repede, insanatosire grabnica!!!!!!!!!!!!
va pupam
Mami de Bogdanici Pogonici
jady spune:
buna fetele,
acum am ajuns acasa de la restaurant
dar pe o parte sunt ff fericita cand ma gandesc ca acum un an pe la ora 1:00 ma luat o durere usoara sub burticul meu gigant...si zic ca nu bag de seama...probabil de la cei 8 kilometri facuti pe faleza ,las sa treaca vreo 2 ore dupa care contractile erau tot mai dese si mai dureroase...merg la dus si eu ca tot omul sa ma aranjez ,mam pensat,miam facut unghile,eu tot speram ca totul sa fie o alarma falsa
sau poate aveam emoti,nu imi venea sa cred ca in curant ,bebelusul meu minunat va fi langa mine,un pui de om nascut din o iubire pura si adevarata,o.k este momntul sa anuntam si pe viitorul tatic care statea cu sufletul la gura ...bun ajungem la clinica la ora 4 iar la ora 5 deja suntem internati in sala de dilatare ...pe la ora 8 aproximativ vine doctorul si ne spune ca am dilatatie de 3 cm ...eu eram terminata de frica totodata o emotie fff puternica,de durere nu va mai povestesc ...bun doctorul decide ca este timpul sa coboram la sala de nasteri ,unde ma intreaba daca vreau epidural la care raspunsul meu nu a intarziat afirmativ...cat de repede!!!va rog frumos
eu eram atat de obosita incat dupa anestezie am adormit ceva vreme nu mai stiu cat dar deja visam cu bebe...in sala de nasteri eram eu si Valentin sotul meu care nu sa deslipit nici un moment de langa mine...la un moment dat aud vag telefonul mami din tara plangand...era terminata buni la fel eu incercam sa le explic ca sunt bine si nu ma doare abolut nimik...anestezia face minuni,dupa ceva vreme de tot impins fara dureri nici macar nu simteam contractile ci sotul meu le urmarea pe monitor si imi spunea cand sa imping bebe nu mai venea in 5 ore nu a coborat decat un centimetru si mai avea si manuta lipita de cap...dupa cateva ore bune in jurul orei 17:30 medici decid ca va fi cezariana imi mai dau o doza de anestezie si ma duc in sala de operatie eu nu prea eram constienta...dar eram fericita ca in curand imi voi vedea bebe mic suflet din sufletul meu...eram pe masa de operatie cu vreo 8 medici care vorbeau ,si nu mai tin bine minte ce pt ca eu deja ma simteam fff slabita in final miau spus ca vor incerca cu forcepsul
la care eu alarmata ,speriata eram constienta ca nu am incotro si am inceput sa ma rog lui DUMNEZEU sa ma ajute ,sa fie bebe mic sanatos,chiar daca eu nu macar el...dupa cateva minute simt cum ceva din mine se misca ,iese afara ...a iesit fara durere ,eram atat de emotionata cand iam auzit vocea incat nu mam putut opri din plans si tremurat,asistentele miau spus ca seamana cu tati si ca are 3.800 si 51 cm,eu le tot intrebam daca totu este bine si nimeni numi spune nimik decat ca este ff frumos si dulce,eu eram tare slabita am pierdut fff mult sange,si medici erau ff speriati in fine dar eram fericita, miau adus un bebe pretios ,un copil blond si dulce Valentin in miniatura
pot sa spun si sa afirm ca a fost cel mai fericit moment din viata mea
,in cele din urma dupa ce mau cusut etc mau tinut 8 ore in sala de reanimare,3 litri de sange transfuzie si o sapt internata...dar am fost si suntem cei mai fericiti parinti cu bebe ERIC -DANIEL scump si dulce ![]()
jady spune:
vreau sa urez LA MULTI ANI :
MARA
SARA-MARIA
PATRIK-NICOLAS
sa va dea DUMNEZEU sanatate ,fericire si toate lucrurile bune din lumea asta,iar parinti vostri sa se bucure de voi ,sa aveti o viata perfecta
.
nu in ultimul rand multumim fetelor care deja neau urat la multi ani
si va invit la un mic o bere o felie de tort maine intre orele 13:30 si 14:00 la restaurantul DEPASO-Malaga calle Andromeda nr 51.
maine avem vreo 20 invitati,vom face multe poze sa le vedeti
.
distractie placuta tuturor ce maine au PARTY-TIME