Urgent, sfaturi : Bichon Maltese
Raspunsuri - Pagina 17
diannaalex spune:
Buna fetele!!!! Sper sa ne primiti si pe noi aici. Zilel astea am citit tot ce ati scris. Saptamana viitoare e ziua lui Alex si va primi cadou de la sora si cumnatul meu o catelusa bichon maltese pe care o cheama Eva. Lui Alex i-au placut dintotdeauna cateii si speram sa il si ajute macar putin. Va multumesc pentru informatii. Cand o sa io aduca vineri o sa revin cu poze sa o vedeti si voi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
sarah_puiul spune:
am si eu o problema...catelusa mea (bichon bolognese) are scaun normal,dar uneori cu mici stropi de sange...nu stiu cum ar trebui sa procedez,nu e molesita,chiar din contra! se joaca non-stop,e activa,mananca,deci,nu da semne de boala...initial am crezut k poate fi de la deparazitare...dar nu stiu ...ajutati-ma va rog!!
szivarvany spune:
Mergi maine cat poti tu de repede la un cab. medical veterinar !
Nu e semn bun , dar sper sa fiti ok
Ce fel de hrana ii dai puiului ???
Are 6 spre 7 saptamani, nu ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ingridnen spune:
sarah, ce face catelusul tau, e mai bine ?
mi-am adus aminte ca o colega a patit ceva asemanator cu Golden-ul ei, cand avea cca 8 saptamani... erau niste paraziti intestinali mai "rebeli".. a rezolvat cu tratament specific la vet
Ingrid si Cristi 8 ani
alinkav spune:
Pana la urma am hotarat sa-l luam acasa pe Maxi dupa Paste, ptr ca vom pleca la parinti, asa ca am zis sa nu-l traumatizam degeaba!
Desi abia astept sa-l vad!
diannaalex spune:
Astazi a venit si catelusa noastra Eva o frumoasa Bichonita maltese. Sper din tot sufletul sa il ajute pe Alex cu toate ca suntem impartiti trei din casa il vrem si unul nu dat il vom convinge. O sa fac [poze si va arat si voua sa o vedeti pe fetita noastra. Va pupam
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Astazi a venit si catelusa noastra Eva o frumoasa Bichonita maltese. Sper din tot sufletul sa il ajute pe Alex cu toate ca suntem impartiti trei din casa il vrem si unul nu dat il vom convinge. O sa fac [poze si va arat si voua sa o vedeti pe fetita noastra. Va pupam mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
vrem poze
diannaalex spune:
Buna fetele! Ce faceti? Am promis poze cu catelusa noastra si m-am tinut de promisiune. Aici le puteti vedea. http://dianalaura.wblog.ro/2011/04/11/am-implinit-cinci-anisori/. Sper sa va placa de fetita noastra.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diannaalex Buna fetele! Ce faceti? Am promis poze cu catelusa noastra si m-am tinut de promisiune. Aici le puteti vedea. http://dianalaura.wblog.ro/2011/04/11/am-implinit-cinci-anisori/. Sper sa va placa de fetita noastra. mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Doamne, cat de frumosi sunteti asa cu totii, Diana sa ti traiasca bipedul si patrupedul
diannaalex spune:
Multumim frumos Daria dar avem o problema i-am luat covoras pentru kk si pisu dar nu vrea sa faca. O scot afara stam ce stam si nu face. Am incercat sa o duc si la baie dar nu face nimic, In schimb face peste tot in casa. Cum sa o invat sa faca unde trebuie? Alex o vrea pe pat langa el dar nu prea o las ca face pipi si pe pat.