Sezatoarea canadiana (143)
Raspunsuri - Pagina 5
Diana2007 spune:
Cristina (cge), sa fie numele de Victor de vina ?
Ca al meu n-are nici doi ani si ne pune probleme din astea dificile. Ca cica eu de ce nu am "puti" ??? El nu m-a vazut pe mine dezbracata de la brau in jos, decat in chiloti, si ma tot pipaie si ma intreaba "puti, puti ?"
Eu ii raspund ca mama nu are, la care el "tata puti" ca pe taica-su il vede la baie, si asa de tare s-a suparat ca eu nu am, nu ma lasa sa ma imbrac, sa vada el clar ca eu nu am
Frate, pai eu ma pregateam de probleme din astea dupa trei ani incolo, el abia leaga doua cuvinte dar stie cum sa puna problema.
Asa ca am luat Larousse-ul ala cu imagini, de care e indragostit, si am dat la pagina cu corpul celor doua sexe (peste care treceam repede pana acum) si i-am explicat cine ce are. Nu a parut prea convins, dar eu il las in pace, daca mai are intrebari, sa astepte sa stie sa vorbeasca
Intrebare: asa sunt si fetele ? Sau e mai usor daca nu au "puti" si sunt la fel ca mama ?
Burtica face bine, bebe este foarte activ dar in continuare la pozitie orizontala, ceea ce ma cam streseaza, mi se pare in continuare foarte jos (poate tot din cauza pozitiei). Am intrebat si la bebeii de artar, intreb si aici, la voi cand s-au intors cu capul in jos ?
Ma duc la culcare, maine incepe si pentru mine saptamana, spor la scris !
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +21s cu
Diana2007 spune:
Am rezultatele finale la examene, si inca rezultate bune
Stiu ca ma intreba Ica acum cateva capitole cum am terminat scoala, dar a durat foarte mult pana sa am rezultatele la ambele cursuri. In final, cu toate aventurile am un B+ si un A+, sunt super multumita, mai ales ca am fost pe punctul de a le abandona dupa ce am ratat examenele intra.
E clar, bebe e cu noroc si contabil il fac ca doua cursuri le-a trecut intrauterin ! Ica tu ?
(am fost azi la Loblaws si imi facea cu ochiul o sticla de Sangria, acum inteleg de ce, era rost de sarbatorit !)
Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +22s cu
Donia spune:
Nu stiu altii cum sunt, dar dupa atata sarbatorit de Mother's Day eu am un start foarte greoi...
Oricum, ceva, ceva, tot m-a mai revigorat si anume o veste despre spectacol cu Riverdance! Daca mai sunt amatoare de irish dancing, intrati pe link, sunt spectacole in Toronto, mai si iunie.
http://www.mirvish.com/riverdance/
Diana, felicitari pentru examene!
Bebe 2 al meu s-a intors cand nimeni nu mai credea, in ultima saptamana, in rest tot transversal a stat.
simi, intrebai cand incep... habar n-am! De abia vineri am programata testarea medicala...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
CriPOD spune:
mamaana, placerea toata e de partea noastra, iti multumesc!!! Ca de smecherele alea mici si identice nu am cuvinte ce scumpe sunt... BTW, cum mai e cu porcii?
Donia, e grele cu Roxana ta, te cam incuie, haha. De cafele si smecherii tare mi-ar place si in mod normal m-as aventura, dar de cand m-am imprietenit la "catarama" cu unul de-i zice Braxton-Hicks nu indraznesc ca e multe si dese. Sar'na de invitatie, reciproca valabila.
Sunt totali copiii vostri, auzi tu ce probleme va pun!
simi, lollipop iti multumeste pentru gandurile bune!
Dana! Nu fu oarecumva ziua pretiosului tau zilele astea? La multi ani, cre'ca!
Poze: va pregatesc o colectie faina de tot. Just be patient, please!
Fiti cuminti si scrieti si voi mai des sa avem ce citi. No pa!
Ica 1975 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana2007 Am rezultatele finale la examene, si inca rezultate bune Stiu ca ma intreba Ica acum cateva capitole cum am terminat scoala, dar a durat foarte mult pana sa am rezultatele la ambele cursuri. In final, cu toate aventurile am un B+ si un A+, sunt super multumita, mai ales ca am fost pe punctul de a le abandona dupa ce am ratat examenele intra. E clar, bebe e cu noroc si contabil il fac ca doua cursuri le-a trecut intrauterin ! Ica tu ? (am fost azi la Loblaws si imi facea cu ochiul o sticla de Sangria, acum inteleg de ce, era rost de sarbatorit !) Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si +22s cu |
Felicitari Diana!
Eu am luat B la Fiscalitate II si Th compt II l-am abandonat ... si cred ca abandonez si scoala
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Podeanu spune:
Merci Cristina, ai memoria ff buna. Am avut o petrecere simbata de m-a stors de toate puterile. Vreo 26 adulti si 15 copii
Diana felicitari ptr rezultate.
Am realizat azi ca Carmen a plecat deja spre , nu stiu unde, dar nu am apucat sa-i urez cele bune. Succese in tot ce v-ati hotarit si sa mai dai pe aici.
Mai stie cineva ceva de daiopri?
Ah, felicitari si tie Lorelaim. Ne-ai lipsit cu adevarat.
nelia spune:
Monicutza, poate am putea sa ne intilnim inainte de curs, sa ne bem cafeaua impreuna, ce zici? As putea sa nu beau acasa si sa ajung acolo la 8.40 de exemplu, dar e deschis la TH la ora asta? Imi pare rau ca tu termini pauza cind eu o iau... mi-ar fi placut sa stam de vorba.
Felicitari, Diana! Woau, ce note! Am picat pe spate cind am vazut A+, asta da performanta, mai ales in situatia data! Bravo!
Felicitari si tie Ica! B e o nota buna, sa stii ca eu m-am molipsit de la quebecosi si de la Agata... Si am B la citeva cursuri grele si desi, atunci cind am primit nota mi s-a parut mica si imi parea rau ca nu am tras sa iau mai mult, acum zic sar'mina ca le-am bifat si sint acolo, terminate. Nu abandona, te rog, eu abandonez la fiecare inceput de sesiune, si cu toate acestea nu am facut-o de-adevaratelea, cum zic fetele mele... si creditele s-au adunat incet-incet! Eu sint pentru a continua, indiferent cit de greu este, chiar daca rezultatele nu sint chiar de la excelent in plus... La munca nu te intreaba numai de note...
Ce face soricelul? Cum se mai simte? A dat rezultate ultimul tratament?
Am citit ce ati mai scris, dar cred ca pina la urma voi renunta pentru o perioada sa mai scriu, pentru ca eu sint ca Try: ori raspund la toata lumea, ori deloc... asa, ma simt cu musca pe caciula, ca retin doar ce ramine agatat de creier (cum ar fi linkul cu Bhoema si poza cu tortul diplomat), restul se pierde undeva... si nu e fair (alt citat de la fetele mele si ca sa continui cu un citat de la Octav, da' ce-i fair pe lumea asta?)
Va pe toate, inca ma gindesc la cele cu probleme de sanatate, sper sa va iasa bine toate analizele... sotului meu i-au iesit, e sanatos tun... si il dor toate alea... Mai apar io...
maru spune:
neata
ieri mi-am luat liber si am fost cu Andrei la orthodontist, vesti de 5000 de dolari, mai acopera si iinsurance-ul ceva, dar totusi, m-a lasat ca la...dentist!
in alta ordine de idei, ai mei au luat Viza!
sarut mana Diana, sa traiasca neamu matali, ca ai avut mana buna!
Magdone, unde esti? tre sa cuplam babacii, sa nu ii recuperez pe ai mei de la Lost&found prin cine stie ce cotlon de Europa!
Again, Diana, felicitari pentru note, super! Ma uit la Victor si imi dau seama ce sentimente de implinire traiesti cand iei note asa bune!
in rest...ce bine e acasa...(da cu servici asigurat)
pitilache spune:
Felicitari Diana pentru rezultate! Si tie Ica! Eu zic sa nu renunti dupa ce ai investit atata timp si energie.
Dana la multi ani sotului! Sanatate si numai bucurii!
Va mai intalniti vineri??? ca nu mai plec pana pe 18 mai. Aia sunt in vacanta pana atunci asa ca se mai amana un pic...
nelia spune:
Eu vin vineri, fara copii! Daca vine cineva... La cit sta Octav cu copiii in ultimul timp, ce mai conteaza daca mai fug si o vineri de acasa...