Sezatoarea canadiana (143)
Raspunsuri - Pagina 4
oanagabriela spune:
Recomandat in ziarul de azi: un site bun de cautat bilete de avion : www.kayak.com si de cautat companii aeriene "low cost": http://www.attitudetravel.com/
Si o cofetara la Montreal care face prajituri si torturi f.bune si la preturi rezonabile (tortul diplomat l-am testat la niste prieteni si este f.bun). Cred ca vom incerca cataiful in curind (este una din prajiturile pe care nu le-am mai mincat de cind am plecat din Romania).
http://www.bhoema.com/
mikiion spune:
Oana merci pentru site cu torturi. Ai idee cam de prin ce cartier se ridica comanda....???? Ca daca e in West Island pentru noi e peste mana....
nelia spune:
Oana, am intrat pe site-ul cofetariei... Cel putin tortul Diplomat arata super! Si preturile sint bune... multumim frumos!
monicutza_bb spune:
Hello fetele,
ce faceti? ati plecat cu toatele in vacante?
Nelia a fost foarte placuta scurta noastra intalnire, dar prea scurta. Mult prea scurta. Nu am apucat sa intreb de copii, de minunea de Agata, de activitatile voastre (ca am nevoie de sfaturi pt anul asta, as vrea sa incep si eu ceva cu ai mei, daca nu sunt prea mici).
Looking forward to our next meeting. (asta ca sa fim in ton cu cursul )
Oana m-ai innebunit de pofte cu cofetaria aia. Ai idee unde este localizata? ca poate decid sa iau de acolo un tort pt zilele copiilor anul asta.
Burticile ce mai fac?
Dragaica, Salina, lakioana unde sunteti? v-ati dat la fund? Sunt sigura ca macar printre picaturi mai cititi cate un rand aici, hai si mai povestiti-ne si noua de voi (de job, de copii)
Pretioasa Ema invinge cancerul.
Te iubim din tot sufletul.
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
cge spune:
Hai sa va zic si voua si voua concluzia lui Victor:
"Voi n-ati facut-o pe Anca din dragoste, ca eu n-am vazut".
Au inceput sa discute la scoala, si a tras si el concluziile.
Si de Fetes des Meres, am primit un cadou de la Victor pe care s-a chinuit sa il faca in 2 ore.
Cik 1h40min ca sa se decida ce imi face si in 20 min mi-a facut felicitarea.
Si Anca mi-a facut un cosulet cu scoici, dar la ea a decis educatoarea.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mamaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cge Hai sa va zic si voua si voua concluzia lui Victor: "Voi n-ati facut-o pe Anca din dragoste, ca eu n-am vazut". Au inceput sa discute la scoala, si a tras si el concluziile. Cristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005 |
noi am discutat cu tudor inainte si 'i-am cerut acordul', iar a doua zi de dimineata m-a si intrebat daca am facut - cand s-a inrosit am inteles ce ma intreba de fapt
mamaana spune:
ce-i linistea asta pe aici?
mi s-au trezit fetele ieri la 6:30, azi la 6; deseara le bat o patura in geam, cu toate ca au jaluzele de lemn, tot intra un pic de lumina si se scoala frate, parca ar pleca la sapa; pana ma dau eu jos din pat, ele sunt deja pe hol, fara saci de dormit vorbind intre ele incotro sa o ia
de abia astept sa se faca ora de culcare
mamaana spune:
hai ca am uitat sa va zic, sambata am avut oaspeti de seama: pepit in lollypop
incantata de cunostinta
oanagabriela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Oana merci pentru site cu torturi. Ai idee cam de prin ce cartier se ridica comanda....???? Ca daca e in West Island pentru noi e peste mana.... www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank"> Virsta Marc-Adrian |
Cred ca de data asta esti avantajata, pentru ca am inteles ca este in Est, pe Masson (sau in imprejurimi), dar nu sint 100% sigura. Cel mai bine dai telefon si intrebi. Si mai ai un avantaj: vorbesti romaneste
Prietena mea s-a dus personal si a verificat si conditiile de "fabricatie" si mi-a spus ca totul este super (si ea este f. pretentioasa).
Pofta buna