Sezatoarea canadiana (143)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Diana-felicitari pt rezultate,bravo tie.Bb2 se intoarce mai tarziu,don't worry!
Ica- si tie felicitari,nu abandona dc ai luptat atata.
DanaP-LMA cu intarziere pt sot si multa sanatate si noroc.Prietenii nostri comuni ce mai fac,au fost si ei la party?
Donia-tinem pumnii pt vineri.
Lorelaim-ne bucuram d evesti si felicitari pt as aprogrese la o limba atat de grea
mamaana-poze cu fetitele cand mai vedem?
mQQm-asteptam pozele deci
maru-cum adica 5000cad,pt ce exact?
Trimit acum pozele cu ce au facut copiii mei de ziua mamei si alte cateva instantanee
O zi buna si numai bine tturor, ca iara m-a lasat neuronul
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
nelia spune:
Ah, am uitat: la multi ani pentru sot, Dana! Woau, ce petrecere mare ati dat!
Noi simbata mergem la jazz, inca nu stim cu cine lasam copiii... se ofera cineva? La Théâtre du Vieux-Terrebonne, in Terrebonne, la unul din greii jazz-ului canadian. Am incercat sa pun video, dar nu merge, pun linkul pentru cine e interesat: www.youtube.com/watch?v=pNOHpqGMBtE&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ewhatupp%2Ecom%2Findex%2Ephp%3Fc%3Devent%26m%3Dview%26id%3D67492%26media%5Fid%3D113287&feature=player_embedded" target="_blank">Oliver Jones. Iar www.admission.com/html/venue.htmI?l=FR&venue=NTVT&sys=101" target="_blank">aici puteti cumpara bilete, mai sint lucruri dragute de vazut si la preturi modice. Prin septembrie parca, am vazut un violonist despre care am tot citit: Alexandre da Costa.
Il stiu de www.classicsonline.com/" target="_blank">aici, puteti asculta bucatele de muzica clasica si apoi downloada (nu gratis, dar la niste preturi bune). Eu le caut aici, ascult si apoi caut free sau pe la prieteni... Dar am zis ca pina la urma, ce nu gasesc, voi cumpara de aici, sint foarte bune inregistrarile.
Aveti alte idei de unde se poate downloada muzica buna?
mimitete spune:
pitilache, felicitari pt stagiu, Olanada e frumoasa vara. In ce oras e stagiul?
Diana, felicitari pt note, la mai mare.
Ica, nu te lasa ca e pacat.
maru, eu ma duc la sfirsitul lunii ci domisoara la orthodontist dar toata lumea mi-a zis sa ma astept la 5K.
mQQm, imi pare rau de kicks-urile alea, stai cuminte.
Dana, LMA sotului.
Mai e intilnirea vineri ca as veni si eu? Daca da, unde?
Pina acum avem pitilache, nelia, Dana (ca zicea ca poate saptamina trecuta) si Simonna trecuta din oficiu.
O zi buna,
pitilache spune:
Intalnire, intalnire, hey Simo hai pe aici si mai repeta restaurantele alea care le propuneai mai acu' vreo 2 saptamani, ca uite se strange lumea!
Mimitete, stagiul e la Maastricht (ca special am cautat pe acolo ca am facut anul 3 de facultate tot acolo).
De abia astept sa ne vedem!!!
mamaana spune:
dana la multi ani sotului
pitilache in ce domeniu faci stagiul?
lorelaim si diana felicitari !
da maru, asa scumpe sunt...
mQQm se zice B-H ar fi normale, dar stai cuminte (eu am inceput sa le am de la 12 saptamani...); isabelle a mai ramas vreo cateva minute pe hol cu punga cu 'piglets' nedumerita "is gone" tot zicea - pana la urma i-a scos din punga si a stat cu ei in pat - aseara amandoua imi aratau belly button la porci ca deschideau usita de la baterii
ange spune:
Diana,Ica,Roxana,Lorelaim,felicitari pt note,stagii,etc Fete destepte 'domne!
Ica,eu vreau sa ma reintorc la scoala din toamna si tu abandonezi?!Eu zic sa te m-ai gandesti.
mimitete,maru are dreptate.Eu am decartat pana acum la ortodentist 4800 numai pt aparate si nu e tot.Peste un an trecem la brose Are rost sa-ti spun ca noi nu avem nici un fel de asigurare privata? Dar parca m-am vaitat la voi acum vreo doi ani cand am inceput "afacerea" cu ortodentistul.
Podeanu,la multi ani sanatosi colegului!Aoleu ce petrecere!dar voi nu sunteti in recesiune?
Si noi ne pregatim de un mega party.Maine face Robert 6 ani dar il sarbatorim peste axact o luna atunci cand vine mama.In weekendul asta avem party doar cu colegii de clasa.
Eu nu pot ajunge nici vinerea asta la intalnire.Colegul este plecat pt o saptamana la Moncton asa ca nu am cu cine-mi lasa plozii.
pupici.
mimitete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitilache Intalnire, intalnire, hey Simo hai pe aici si mai repeta restaurantele alea care le propuneai mai acu' vreo 2 saptamani, ca uite se strange lumea! Mimitete, stagiul e la Maastricht (ca special am cautat pe acolo ca am facut anul 3 de facultate tot acolo). De abia astept sa ne vedem!!! "Less is more" - Mies van der Rohe |
Frumos Masstricht, tot acolo am fost si eu dar la un tradeshow nu la cursuri. Si e aproape de Liege si Aachen asa cum prea bine stii, gauffres de Liege, miam miam.
Ange, vino si cu plozii. Hai ca m-ai speriat acum cu aparatele, ce aparate maica ca eu am crezut ca numai brosele sint.
ange spune:
mimitete,stai ca mi-am adus aminte ca vineri seara mergem sa luam cainele de la spital.il internez maine seara si daca mi-l livreaza pana la vreun 18,00(vineri) ajung si la intalnire de va intalniti tot la Cote Vertu.Vorbim pana atunci.abia este marti astazi
Ica 1975 spune:
Multumesc de incurajari , insa in ritmul meu mi-ar lua min 4-5 ani sa termin si dupa ex la ordin si stagiu inca 2 ani alta var ar fi sa completez inca la cursurile facute si sa cer un certificat, da' mare lucru nu cred ca fac cu el.
Nelia, soricelul e tot la fel, din pacate. Eu credeam, initial, ''banala'' infectia ei urinara, insa nu-i deloc asa
Ange, tu ce incepi din toamna?
Roxana, suna super stagiul tau
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
maru spune:
ange, la multi ani pentru flacau! sa creasca mare sanatos si norocos!
Ontario wing, pai ce se mai aude cu intalneala?
deci 7 iunie e o data realizabila!
eu zic totusi resto, mai pe langa gravidutzele in apropiere de termen!
Noi nu prea suntem clientii de bbq in natura, iar cu sandvis in poseta eu nu viu! La kelso din cate inteleg se merge a face o intanire cu familiile integrale, mai la vara, cand o sa vrem sa il cunoastem pe pepitzel si pe Aidan si pe ceilalti bbi!
so, astept propuneri propunacioase, si va rog frumos sa nu ma ignorati, ca sunt un om tare nacajit! ai mei au luat viza, so intru din nou sub papucu mamei toata vara si sincer cred ca o sa ma apuc de bocit anticipat! Am nevoie de o ultima respiratie inainte de sosirea uraganului! HELP!