Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Myrella, ai in casuta unde scrii deasupra toate formatele Bold, italic, subliniat etc..poate nu iti merg tie..ca de folosit sunt usor de folosit.
In general eu scriu cuvantul normal, pe urma il selectez, si pe urma ii dau formatul care il doresc, boldit, sau culoare altfel sau dimensiune. Incearca asa..

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina78 spune:

Buna dimineata viitoarelor mamici de noiembrie -decembrie ,

Eu am intrat in saptamana a -12-a iar previziunile sunt pentru 25 noiembrie 2009 .
Am pierdut o sarcina in urma cu doi ani ( s0a oprit din evolutie ) si de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinata , dar uite ca acuma sunt o graviduta fericita si sper sa ne ajute D-zeu la toate sa fie bine .

Pana in saptamana a -11-a am luat utrogestan iar de ieri am intrat in saptamana a -12-a si am inceput sa i-au Duphaston la recomandarea medicului .
As putea spune ca sunt norocoasa ca am avut greturi dar nu si stari de voma cum am auzit ca ar fi avut alte gravidute . Dar in schimb obosesc foarte repede , urc trei etaje cand ma intorc de la servici si
simt ca imi sare inima din piept si ametesc . Medicul de familie zice ca este ceva normal , se poate si de la medicamentele pe care le i-au sa am aceste stari ,,,dar nu stiu ,,ma ingrijoreaza .
E adevarat ca duc o viata sedentara , vin la servici cu masina , la birou stau pe scaun ,,,doar cobor si urc de la etaj scarile pana la baie sau bucatarie ( si cam mult timp petrec pe zi la bucatarie ) iar dupa amiaza in masina si acasa in pat .
Marti am fost si eu la medic si am vazut o mogaldeata mica care dadea din maini si din picioare si am devenit mai optimista . Pana atunci traiam tot timpul cu friCA sa nu mi se opreasca iar din evolutie sarcina , abia asteptam ecograful .
Am zis ca la urmatorul control , adica in luna iunie o sa il duc si pe sotul sa vada minunea .
Voi ce mai ziceti ? Ce mancati ? Ce nu mancati ?
CAT MANCATI ???? Pe mine m-a prin sarcina cu ceva kg in plus si o celuluasa .... dezastru . Mi-am cumparat centura VibraTone si aparat Magic Leg in ideea ca incep o cura de slabire in primavara dar a venit bebeica si nu m-a mai lasat sa fac nimic . Am 1.69 in prezent si am ajuns la 12 saptamani la 70 kg .Nu am avut niciodata atat de multe kg ... dar daca mai pun inca 15-20 kg cred ca nu o sa ma mai pot misca si o sa am niste butuci in loc de picioare ( la picioare ma ingras cel mai tare ) .
Dar lasa , sanatosi sa fim ca dupa ce vine bebeica o sa dam jos si kg ...

gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy am activat PM-ul, si laurairina mi-a trimis PM

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

9+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata,fetele!!FLORICIK,LA MULTI ANI CU SANATATE ,SARCINA USOARA SI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!!

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

floricik
si tot ce-ti doresti

monis 14

Mergi la inceput

CAMY am primit parola..multumesc...O zi buna si multa sanatate!!

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy,uitasem sa iti multumesc pentru parola

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Poftiti la o infuzie de vit.C...tocmai ma gandeam sa -mi curat niste portocale si kiwi..vrea cineva?!..va astept..

miany
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Hop si eu.
Floricik la multi ani cu multa sanatate si fericire, dar cel mai important un bebe sanatos si la termen.
Si eu am fost ieri la un echo.(neprogramat cei drept) si am vazut ca bebe este bine, facea tumbe de a ramas tati fara grai. Pastreaza avansul de o saptamana si ceva, adica ieri aveam 13 sapt. si 1 zi iar el arata de 14 sapt. si 3 zile.Starile mele merg spre bine, in sensul ca nu mai asa des si greturile nu mai sunt persistente, dar isi mai fac simtita prezenta.
Camy si eu abia astept sa traiesc senzatiile tale, cred ca este ceva fenomenal.
Pupici.
13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

A_driana...te rog sa ma scuzi, dar eu nu-ti gasesc PM-ul....o mai fi si-n alta parte...dar eu nu-l gasesc....

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput