Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

A-driana, dai tu un Pm Cameliei, ca asa stiu ca ti-am raspuns si eu ca replay la pm. Poate asa reuseste!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Carina, ma bucur ca ai trecut cu bine de cele 12 saptamani, si sa iti duci neaparat sotiorul sa vada minunea din burtica, o sa fii uimita de cum reactioneaza barbatii astia la vazul bebelului
Cel putin la mine , se ridicase in picioare, s-a dus langa ecran sa se uite mai bine, si tot exclama, uite ii bate inima, uite ce nas are...ziceai ca e un copil care vede o jucarie!
Cat despre urcat scarile, te imit si eu, noi avem lift, si stam la 5, iar cand nu functioneaza liftul, pana urc 5 etaje simt ca imi dau sufletu, si ajung in apartament toata vai de steaua mea,ma ia cu lesin chiar! Parca as fi un mutant genetic, asa greu imi e..

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ar fi o idee..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

acum cateva momente, a miscat din nou..

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

eu am visat noaptea trecuta un bebe nou nascut, imbracat intr-un tricoutz bleumarin, care inota intr-o placenta uriasa, ca intr-un acvariu.. si ma gandeam ca are perishor putin pe cap si ca e un shmecherutz si jumatate ca are deja tricou pe el, adica iese gata echipat din burtica..
m-am trezit buimaca.. nu stiam unde sunt.. gandacelul meu sot dormea dus langa mine..

oli 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

buna dragele mele!
am sa va dau vesti bune:
l-am vazut pe alexie azi la eco morfofetala.
are 13 w3d, 7,14 cm..e voinicut cu translucenta nucala stam bine 1,48.
si am aflat ca este ALEXIE..nu Alexia..cum ne gandeam noi..mi-au dat lacrimile la Dr Iosup cand m-a intrebat si cum o sa-l cheme?
foarte emotionant! mi-a arata si CUCUL:)!

SA AUZIM NUMAI LUCRURI EXTRA !
SARCINA USOARA!

lorelix 13+ sa fie SANATOS!
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!

Mergi la inceput

vreau si eu baiat....

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Hi hi.. Lorelix! Felicitari pentru Alexie! Sa iti pui carucior albastru la semnatura
Ia uite ce de vesti bune!!

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lore, felicitari!
Ti-a zis la 13 sapt sigur ca e baiat? Ca si mie mi-a zis ca parca e, dar nu mai mult de 90%

monis 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Esti fericita,Lorelix ..eu mai am de asteptat pana la 1 iunie ,abia atunci aflu ce e .. toata lumea imi spune ca fac ,iar noi vrem ..pana la urma important e sa fie sanatos!!

miany
13+

Mergi la inceput