Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)
Raspunsuri - Pagina 6
laurairina13 spune:
A-driana, dai tu un Pm Cameliei, ca asa stiu ca ti-am raspuns si eu ca replay la pm. Poate asa reuseste!![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
13+
poze
laurairina13 spune:
Carina, ma bucur ca ai trecut cu bine de cele 12 saptamani, si sa iti duci neaparat sotiorul sa vada minunea din burtica, o sa fii uimita de cum reactioneaza barbatii astia la vazul bebelului 

Cel putin la mine , se ridicase in picioare, s-a dus langa ecran sa se uite mai bine, si tot exclama, uite ii bate inima, uite ce nas are...ziceai ca e un copil care vede o jucarie!![]()
Cat despre urcat scarile, te imit si eu, noi avem lift, si stam la 5, iar cand nu functioneaza liftul, pana urc 5 etaje simt ca imi dau sufletu, si ajung in apartament toata vai de steaua mea,ma ia cu lesin chiar! Parca as fi un mutant genetic, asa greu imi e..![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
13+
poze
vias spune:
ar fi o idee..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
13+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
acum cateva momente, a miscat din nou..![]()
ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
ralia spune:
eu am visat noaptea trecuta un bebe nou nascut, imbracat intr-un tricoutz bleumarin, care inota intr-o placenta uriasa, ca intr-un acvariu.. si ma gandeam ca are perishor putin pe cap si ca e un shmecherutz si jumatate ca are deja tricou pe el, adica iese gata echipat din burtica..
m-am trezit buimaca.. nu stiam unde sunt.. gandacelul meu sot dormea dus langa mine..
oli
7 saptamani
lorelix spune:
buna dragele mele!
am sa va dau vesti bune:
l-am vazut pe alexie azi la eco morfofetala.
are 13 w3d, 7,14 cm..e voinicut cu translucenta nucala stam bine 1,48.
si am aflat ca este ALEXIE..nu Alexia..cum ne gandeam noi..mi-au dat lacrimile la Dr Iosup cand m-a intrebat si cum o sa-l cheme?
foarte emotionant! mi-a arata si CUCUL:)!
SA AUZIM NUMAI LUCRURI EXTRA !
SARCINA USOARA!
lorelix
13+
sa fie SANATOS!
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!
vias spune:
vreau si eu baiat....
ingerasul Darius-Andrei
13+
POZE
laurairina13 spune:
Hi hi.. Lorelix! Felicitari pentru Alexie! Sa iti pui carucior albastru la semnatura![]()
Ia uite ce de vesti bune!!![]()
Laura,
13+
poze
monis5 spune:
Lore, felicitari!
Ti-a zis la 13 sapt sigur ca e baiat?
Ca si mie mi-a zis ca parca e, dar nu mai mult de 90% ![]()
![]()
![]()
![]()
monis
14
miany75 spune:
Esti fericita,Lorelix ..eu mai am de asteptat pana la 1 iunie ,abia atunci aflu ce e ..
toata lumea imi spune ca fac
,iar noi vrem
..pana la urma important e sa fie sanatos!!![]()
miany
13+