Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici
floricik
LA MULTI ANI !!!, cu sanatate, fericire si un bebe superb si sanatos...

eu sunt ffffff optimista azi,aseara am reusit sa mananc o sarmaluta fara s-o dau la rate , azi ma simt destul de ok
soarele de afara ii superb...am in burtica cel mai de pret dar al vietii...un sot mai mult decat perfect...o familie frumoasa....ce poate fi mai frumos de atat? .........daaar.....sa nu uitam un lucru important...ma mai desparte 7 ore de weekend.......si in sfarsit weekendul bine meritat

va pupacesc pe toate

p.s. vreau si eu parola

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

9+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor, eu pana la pranz tot la sedinte sunt dar dupa aia sper sa stau la calculator si sa mai intru si pe aici.

floricik

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_carmen spune:

Neata Burticute! Eu sunt mai lenesa un pic la scris, dar va citesc in fiecare dimineata cand ajung la birou. Marti, pe 12 am programare la eco, vom avea 13 sapt. si 4 zile, ce analize se mai fac acum (morfo, dublu-test?), ca nu mai am rabdare pana ajung la control. In rest tot felul de stari de neliniste, dimineata mi-au dat si cateva lacrimi cand dragul meu sot m-a alintat "Pufarina" - am considerat ca zice ca m-am ingrasat, cu toate ca am luat 2.5 kg. de la inceputul sarcinii.Of, si voi sunteti asa sensibile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata gagici...

Iar mi-e rau......dar...sper sa-mi treaca....

Floricik

Sa-ti dea Bunul Dumnezeu numai bine, toate dorintele tale sa se implineasca!
Sanatate tie, familiei tale si bebelusului

A_driana nu ai activat PM, am intrat pe pagina ta personala dar nu ai trecut acolo nici mail-ul....unde sa-ti trimit parola???
Ma bucur ca te simti atat de bine....si ca viata e asa frumoasa

Miany si Lidia cred ca am trimis parola pe mail-ul vostru...ia sa verificati.

Liadia am vazut ca esti din Brasov....ce ma bucur...o sa ne cunoastem. Cand vrei, terbuie sa spui si ne intalnim la un suc sau o portie de papanasi in oras???? Ce spui??

Eu am venit pana la servici.....vreau sa plec cat de repede pot...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

13+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

buna seara,
am reusit si eu sa intru de acasa, ca la munca a fost o zi teribila, am stat numai in sedinte si deloc la calculator.
acum am recuperat de citit din urma.

camy - felicitari pentru "miscare" vreau si eu parola si username-ul de la adresa de mail comuna. mersi

pentru sarbatoritele de astazi.

myrella - eu am dat in jur de 38 de lei pe utrogestan pret complet, cutia de 30 ovule.
la ce doctor in Iasi ai fost?

pirelia - ma bucur ca bebe e bine si mai lasa visele. si eu mai visez prostii, dar incerc sa nu le bag in seama.

krelia - condoleante! Dumnezeu sa-l ierte!

claudia - bine ai venit!

Am fost la ELena Doamna la o Dr. Pavaleanu

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Floricik, LA MULTI ANI!!!

Si eu sunt vesela azi, e asa frumos afara.. si mai vine si weekendul! Maine mergem si noi la restaurant sa stabilim meniul de nunta, si sa ne punem mainile in cap cat o sa ne coste... Si facem si curat in casa, mai bine zis vine un nene si da cu var lavabil pe ici pe colo, deh..ne pregatim intens de nuntaaaa

Cat despre starile mele dimineata..continua sa fie nasoale,nu prea imi vine sa mananc..da spre norocu' meu nu dau la ratuste.

Hai sa vedem cine mai vine cu vesti de pe la medici..ce planuri aveti pt weekend!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralia spune:

floricik,
sanatate multa si unbebbe sanataos si educabil
sunt la munca pana la 13.. la ora 14 am programare la eco, primul.. am emotii mari.. caci saptamana trecuta cand am fost programata, dna dr a gasit de cuviinta sa nu mi-l faca caci era sarcina prea mica.. 6 saptamani.. azi fac 7 saptamani.. sunt fericita ca merg la un dr pe care il cunosc din facultate, eram vecini.. e important sa mergi la cineva cunoscut, apoi am citit pe forumuri ca este apreciat de toate fetele care au nascut cu el..
am emotii mari, pt ca desi am test clar pozitiv si dorm mereu, alte simptome nu am.. decat ceva intepaturi in partea de jos ...
sper sa fie bine totul...

oli 6 saptamani +

Mergi la inceput

Ramonik dar tu la ce medic ai fost in Iasi???

Camy eu am vorbit pe PM cu alinuta...ca nici acum nu imi vine sa cred ca nu mai e pe aici...., si mi-a mers PM...mai incearca si daca nu merge nici cum explica-mi si mie te rog cum mi-l activez, ca ma gandesc ca s-o fi intamplat ceva de nu mai merge....habar nu am!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

La multi ani FLoriciK!

Camy ti-am spus ca sunt geloasa pe tine ?! Vreau si eu sa-l simt pe bebe. Nu mai am rabdare.

Fetelor am si eu o intrebare. Nu stiu unde am citit ca ananasul nu e recomandat in sarcina. Dar mie tocmai mi-a lasat soacra-mea in frigider o casoleta plina de ananas proaspat, curatat, taiat numai bun de mancat. Si mi-e o pofta Voi ce stiti? La ce ar face rau?

PS: Mentionez ca a mea soacra n-o dau! Ce ziceti de asta imi face mancare si vine si mi-o si aduce de la capatul celalalt al Bucurestiului si mi-o pune in frigider. Si culmea ieri cand a venit mi-a mai spalat si vasele de le lasasem in chiuveta. Draga de ea.

12+

Mergi la inceput

Fetelor...ma chinui aici sa incerc sa scriu si eu un cuvand bu Bold sau cu o anumita culoare....sau stiu eu ce imi trece prin cap si nu reusesc....voi cum faceti explicati-mi si mie....si scuzati stangacia dar chiar aici pe acest forum nu stiu...poate e o greseala de la mine ca am incercat eu ceva pe acolo dar nu e nici o modificare...

11+

Mergi la inceput